Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Μια εβδομάδα νέα σήμερα..ας την περάσουμε καλά.

Καλημέρα , καλημέρα και καλή σας εβδομάδα! Σαν το νεράκι κυλά ο χρόνος με χαρές και λύπες..μέσα απο τα δάχτυλα μου ξεφεύγει θαρρείς και δεν ξέρω αλήθεια αν θέλω να τον συγκρατήσω ή να ανοίξω τη παλάμη και να τον αφήσω να χαθεί ...
Δροσιά σήμερα ..τουλάχιστον το πρωί, αυτό δεν ήθελα και χτυπιόμουνα;  Μετά τη χθεσινή βροχή που την χάρηκα στο μπαλκονάκι μου ακουμπισμένη στο κάγκελο για να βλέπω το άγγιγμα της με τη γη και τη μυρωδιά του χώματος όπου υπάρχει δηλαδή εδώ στη πόλη. 
Λίγο άκεφη; κάπως έτσι... δεν μπορώ να τα έχω όλα...Αυτό το καιρό το πρόβλημα με την υγεία μου είναι λίγο έντονο..τα χέρια μου ανοίγουν και δεν μπορούν να συγκρατήσουν αντικείμενα μερικές φορές ..
Έχω τόσα να κάνω γύρω μου ... δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να λέω οτι έχω πρόβλημα. Ο άνδρας μου χθες μου είπε: - έχεις εμένα δίπλα σου, θα το περάσουμε μαζί.. Ήθελα να του πω οτι μερικά πράγματα δεν θέλω να κάνω άλλους να τα περνούν μαζί μου.
Ψουτ! ξουτ! συννεφάκι μαύρο και κακό της μελανχολίας ...φύγε ! Δεν έχεις θέση στο μπλοκόσπιτο της Αχτίδας !
Μη με ακούτε..διαβάστε με ..μα μη με ακούτε...θα μου περάσει... μου λείπει η ζωγραφική... η μυρωδιά των χρωμάτων . Που είναι το ροζ συννεφάκι μου να σκαρφαλώσω; κάπου κρυμένο κι αυτό μα που θα πάει ...θα το βρω και θ' ανεβώ επάνω του όπως πάντα , έχουμε μια εβδομάδα ακόμα μπροστά μας, μια νέα εβδομάδα ... με χαρές και λύπες... μα μια ολόκληρη εβδομάδα.
Κλείνω τα δάχτυλά να μη μου φύγει ο χρόνος...καλημέρα φίλοι μου, ο καφές μου κρύωσε γιατί ξεχνώ να τον πίνω η άμυαλη...

31 σχόλια:

Ανταίος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα αχτινούλα, σε σένα και στους αναγνώστες σου.Ανοίγουμε κουρτίνες και αφήνουμε πίσω την συννεφιά ναι;

dhmhtra είπε...

Καλημέρα Αχτίδα! Ολα αυτά που γράφεις σήμερα είναι σαν να τα έγραψα εγώ!!!
Πριν από 4 μέρες έγινα και 'γω 57 και νοιώθω ακριβώς όπως και ΄συ.
Η βροχή, η μελαγχολία,το ροζ συννεφάκι, η παρουσία του συζήγου σου...λέξεις γεμάτες συναισθήματα!!!
Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά.

ANAZHTHΣH είπε...

Όλοι με κάτι παλεύουμε...
Σημαντική η θετική ματιά σου κι επηρεάζει κόσμο...
Φιλί ολόγλυκο σου αφήνω!

Hfaistiwnas είπε...

Με προσοχή, με την θεραπεία, όλα θα πάνε καλά λογικά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι εναντίον..
Καλημέρα συννεφιασμένη και λίγο κρύα από εδώ!

( fortounata) είπε...

καλή εβδομάδα!!να είναι καλή και ασυννέφιαστη.φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου καλημέραααααα και καλή εβδομάδα, ας είναι αυτή η εβδομάδα γεμάτη αισιοδοξία και καλή διάθεση για όλους μας....
Πολλά χαμόγελα και φιλάκια
Χριστίνα από Κατερίνη

ΥΓ.:Δρόσισε καλέεεεε :-))

Ελευθερία είπε...

αχτιδουλα μου δεν σου παει η συννεφια.
βαλε το ποιο... φωτεινο σου χαμογελο και ανεβα στο ροζ συννεφακι σου.
εκει σε μαθαμε και εκει σε θελουμε
στο κατω κατω απολαυσε τη δροσια γιατι... δεν την κοβω να κρατησει πολυ ;)
και μην ξεχνας, δεν εισαι μονη
εχεις το δημητρη, τις κορες σου, τα εγγονια σου αλλα και ολους εμας που μπορει να μην εχουμε βρεθει ποτε απο κοντα, ομως... ειναι λες και μεγαλωσαμε μαζι!!!!

..αγγελόσκονη.. είπε...

ανθρώπινο είναι να χάνεις που και που το συννεφάκι...σημασία έχει απλά να το ξαναβρίσκεις!!και είμαι σίγουρη οτι είναι κάπου εκεί στην γλυκιά κουβέντα του κ.Δημήτρη,στο χαμογελάκι του εγγονού,στο γλύψιμο της Κλώντης...θα το βρεις :) καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Velvet είπε...

Ξέρω ένα κόλπο
που διώχνει την μελαγχολία
Την μουσική
Όπως αυτό το τραγουδάκι

Johnny Cash - One
(Αφιερωμενο)

Κι αν δεν φυγει..τοτε
Ζητας μια αγκαλιά
απο την αγκαλια του

Καλη σου μερα

...irida... είπε...

Καλη μου...παντα μα ...Παντα μετα την καταιγιδα...βγαινει ενα πανεμορφο...ουρανιο τοξο...απλως...μερικες φορες ...πρεπει να περιμενεις ...λιγο παρα πανω....χωρις να απελπιζεσαι.. θα βγει!!!!!ευτυχως!!!εχεις..πολυ καλη παρεα διπλα σου....τον καλο σου ...τα παιδια σου...τα εγγονια σου..τα ζωα κια σου...ΟΛΟΥς εδω..που καθε μερα σε επισκεπτονται....με την καλη τους την κουβεντα..!!!ΑΧ!!!και αυτο το χαμογελο του εγγονου σου...που και νεκρους ανασταινει.....ΕΙΣΑΙ πολυ τυχερη....μην το ξεχνας...........

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανταίος, φιλε μου καλώς ήρθες , μη σκας ..τις άνοιξα διάπλατα για τους γύρω μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ dhmhtra φίλη μου το τελευταίο πράγμα που νοιάζομαι είναι η ηλικία μου γιατί μαζί με μένα μεγαλώνει και αυτός που αγαπώ.Απλά αυτές τις μέρες η ασθένεια μου είναι σε έξαρση και αυτό μου..σπάει τα νεύρα και με ..φοβίζει για το αύριο.Θα μου περάσει..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ANAZHTHΣH.. είναι κάτι κύματα φίλη μου μερικές φορές που σε τρομάζουν ..μα παλιά κολυμβήτρια εγώ τα βγάζω πέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas. μικρέ μου φίλε..σ' ευχαριστώ.. σήμερα είχε ψύχρα ..που πήγε εκείνος ο καύσωνας..μακάρι να είναι έτσι, μου αρέσει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, φίλη μου καλή σοπυ εβδομάδα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα από Κατερίνη, κοριτσάκι μου δεν πήγατε πουθενά με το Γιώτη όπως πέρσι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου δεν το χάνω το συννεφάκι μου εγώ..αιώνια παρκαρισμένο στο δωμάτιο μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ..αγγελoσκονη..σήμερα είμαι όλη μέρα με φάρμακα..αυτό λίγο με έριξε όμως μετά ΄πήγαμε πήραμε μια φίλη και βγήκαμε για καφεδάκι μαζί της, φάγαμε σπίτι μου και..το ροζ συννεφάκι που βρήκε το δρόμο του.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Velvet2, φίλε μου σ' ευχαριστώ..πάω ν' ακούσω το τραγουδάκι !Δόξα το Θεό απο αγκαλίτσες έχω πολλές απο όλους..κακομαθημένο μοναχοπαίδι είμαι καλέ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irida μου χθες είπα σε μια φίλη να μπει στο μπλοκ σου για να βρει γαλήνη και σωστές συμβουλές.Μου αρέσει πολύ όσα λες, σ' ευχαριστώ λοιπόν και γι' αυτήν.Πάντα ευχαριστώ όλους αυτούς που μου δίνουν απλόχερα την αγάπη τους και το Θεό για όσα μου έκανε να χαρώ μέχρι τώρα.

Guardian Angel είπε...

Τι κι αν συννέφιασε για λίγο? Πάλι ηλιόλουστη θα γίνει η μέρα. Κι αν αργήσει, θα την φωτίσουμε εμείς!!!
Καλή σου μέρα!

Asteri (Maria) είπε...

φφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφ φυσάωωωωωωωωω να φύγει να φύγει συννεφάκι :))))) ξέρω δεν είναι πάντα εύκολα!! έλα κι εσύ παρέα και φύσα το το μαύρο συννεφάκι, να πάει στο καλό του!!
:)))

BUTTERFLY είπε...

Αχτιδουλα καλησπερα! Εμας η βροχη μας βρηκε στην Εθνικη να επιστρεφουμε απο Καρδιτσα και δεν μιλαμε για βροχη, αλλα για τον κατακλυσμο του Νωε! Εριχνε τοσο που φοβηθηκα ειλικρινα μη γινει κανενα ατυχημα!
Αλλα, μετα απο καθε μπορα ξανακανει λιακαδα και τα γκριζα συννεφα ξαναγινονται ροζ!
Ειδα ενα πανεμορφο ουρανιο τοξο χθες στον ουρανο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Guardian Angel, και η συννεφιά έχει την ομορφιά της καλή μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Asteri , φύσα κορίτσι μου , φύσα να φύγουν για όλα...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, τρελλαίνομαι για δυνατή βροχή, μου έχει τύχει ακόμα και στη θάλασσα.

erifili είπε...

Καλή εβδομάδα και σε σένα Αχτιδούλα μου και μην στενοχωριέσαι.Πρώτα απ' όλα η υγεία σου.Την ζωγραφική την βρίσκεις όποτε θέλεις.Το συννεφάκι σου σε περιμένει, απλά παίζει λίγο κρυφτό αυτές τις ημέρες με τα αδελφάκια του.Να μην κάνει και αυτό μερικές ζαβολιές?Τώρα που θα δροσίσει θα φτιάξει και το κέφι μας.Και εγώ δεν πάω πίσω!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ erifili ,χάνω κάτι που αγαπώ..φεύγει μακριά μου..μέρα με τη μέρα..

Leviathan είπε...

kali evdomada!!! :) kai to agxos makria!! :)

...irida... είπε...

καλη μου ...τιποτα δεν χανουμε εαν το αγαπαμε πραγματικα!!!πιστεψε με...βρισκουμε τροπους...υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν χερια...και πιανουν το πινελο...με το στομα...η τα δακτυλα των ποδιων τους...εχουν κομμενα ποδια και ...τρεχουν στους ολυμπιακους...εσυ...εισαι μια χαρα...θα κανεις ενα διαλειμμα...να ξεκουραστεις....και θα συνεχισεις...οχι σαν αγγαρεια...αλλα μονο σαν ευχαριστηση...ακομα και αν το αποτελεσμα δεν θα ειναι πολυ ικανοποιητικο...εσυ θα εχεις κανει ενα βημα...μπροστα καλη μου...οχι πισω...ποτε....δεν εγκαταλειπουμε..ο θεος μας δινει εμποδια.....για να γινουμε...πιο δυνατοι....οσο...για τα ποτηρια που .....φευγουν απο τα χερια....χι χι ειναι για να τα σπαμε...πως θα ...τα..ανανεωσουμε..καλη μου...χι χι σε αυτο..ειμαι πολυ πολυ καλη!!!!

ΓΩΓΩ είπε...

Καλη εβδομαδα αχτιδουλα!!!