Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Απο το καύσωνα ..σάλεψα!


 Όνειρο είναι; που βρίσκομαι καλέεε; Σπίτι μου; Αούυυυυυυ!
Κατ' αρχάς δείτε το μπλοκ της κόρης μου τι γίνεται εκεί!..


Τι άλλο να βγάλω Θεούλη μου για να μη ζεσταίνομαι ; κοντεύω να μοιάσω την ..Εμμανουέλα των παλιών ταινιών και τη Τζούλια των πρόσφατων. Και άντε να μοιάζω με αυτές...  στη εξωτερική εμφάνιση εννοώ γιατί εσωτερικώς ..τις τρώω.. μα τώρα να με δει και κανείς από το απέναντι μπαλκόνι και να μας πάθει καμία συγκοπή..ε! να μην έχω και τέτοιο κρίμα στο λαιμό μου!  
Με βλέπει και ο Δημήτρης μου στα ..απελπιστικά ξετσιδώματα μου και γελά ό άτιμος ..ή μου κλείνει το ματάκι;.. Κάτσε φρόνιμα..μεγάλοι άνθρωποι με τέτοια ζέστη δεν είμαστε για τέτοια...
Μη μαγειρεύεις του λέω..έλεος.. μόνο σαλάτα θέλω και φρούτα.... κουνέλι στιφάδο έκανε εκείνος...του το έστειλε η φίλη μας η Ιουλία από τη Κρήτη πριν λίγο καιρό !
Το αιρ κοντίσιον το τρώω πια με το κουτάλι μαζί με τη σαλάτα και όταν θα μου έρθει ο λογαριασμός σίγουρα θα τον φάω και αυτόν από το σοκ που θα πάθω . Ξέρω τι θα πείτε... την έπιασε η κρίση της...ναι καλέ ..με έπιασε...ζεσταίνομαι ..
Βλέπω και το Μπέιγουωτς ( μου έγινε μανία ) στη τηλεόραση και σκάω με τα κορμιά που βλέπω... καλέ έτσι είναι οι ναυαγοσώστες -στριες  ; ...όχι τίποτε αλλά να λόγω του ότι ήμουν παλιά αθλήτρια κολύμβησης και να κάνω κάτι στο νερό δεν χωρά να πω ότι πνίγομαι ... δεν θα το πιστέψει και ο άνδρας μου.
Κρίση χιούμορ έπαθα από τη ζέστη παιδιά, νευρικό είναι ...μου συγχωράτε τα πάντα αυτή τη στιγμή γιατί όλα τα βλέπω αστεία...ακόμα και το λογαριασμό της εφορίας που Δευτέρα θα πάω να πληρώσω! 
Ακούω και στις ειδήσεις για τα λεφτά που έχουν στείλει κάποιοι στα νησιά Κειμάν..(;) καλά δεν τους έφθαναν οι δικές μας τράπεζες; Γιατί τόση απληστία βρε παιδιά.; 
δεν τους περνά ποτέ από το νου ότι μπορεί να τους συμβεί καμία συγκοπή στα καλά καθούμενα και να τους μείνει το βιβλιάριο σε κανένα συρτάρι;
Σας ορκίζομαι σε ότι αγαπώ ότι αν κέρδιζα στο Λόττο έχω χίλια μέρη να τα μοιράσω και θα κρατήσω μόνο για ένα αυτοκινούμενο και βενζίνη σ' αυτό για όσο θα το κινούμαι.
Θα σας κουνήσω τότε το μαντήλι και θα σας στέλνω φωτογραφίες από κάθε μέρος που θα αράζουμε. Αναρτήσεις εν κινήσει!!!
Γι' αυτό δεν θα το κερδίσω ποτέ ..και γι' αυτό δεν παίζω..γιατί ο Δημήτρης μου λέει ότι το λαχείο το κερδίσαμε όταν βρήκαμε ο ένας τον άλλο..Είδατε ο ατιμούλης τι λέει και με ρίχνει;
Ζεσταίνομαι... ζεσταίνομαι... άραγε πως θα είναι τώρα στην Αυστραλία; λογικά έχουν χειμώνα ή κάνω λάθος; είναι ακριβά τα εισιτήρια όμως .....
Όχι ... δεν θα με σκάσεις εσύ...θα βάλω το μαγιό μου και θα ανοίξω μια πισίνα από τα εγγόνια μου που έχω  και θα τσαλαβουτήσω μέχρι να γίνω θέμα στις ειδήσεις της γειτονιάς.
Σας εύχομαι καλό ΣΚ φίλοι μου εσείς που είστε σε ακρογιαλιές ! Όπως η καλή μου Αρετή ( θυμάστε που προσευχηθήκαμε γι' αυτήν; ) έγινε καλά και είναι διακοπές στη Κεφαλλονιά , έτσι μου το ανταποδίδει .. με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι είναι στη Κεφαλλονιά...αούυυυυυ! μαύρο δάκρυυυυυ! 
Αυτό θα πει να σου ξύνουν τις πληγές...που ; στη Κεφαλλονιά! Στο αγαπημένο μου νησί!  Αρετή μου σε ...συγχωρώ ... να κάνετε βουτιές και για μένα. 
Ο καλός μας φίλος ο Θανάσης ο Μακεδόνας έδωσε τη δική του μάχη πριν λίγες μέρες σε σοβαρό χειρουργείο και όλα πήγαν καλά... φίλε μου όταν γίνεις εντελώς καλά θα σού ρθω για τσίπουρο στο εξοχικό. 
Αυτά.. με περνά λιγάκι η κρίση .. πάω για ντουζάκι με λάστιχο και αγκαλιά τη Κλώντη!

18 σχόλια:

apinkdreamer είπε...

και ποιος δε σαλευει με τετοια ζεστη αχτιδα μου; κι εγω που ειμαι σε νησι....καιγομαι!

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχαχα μα έχεις πολύ πλάκα! :)
Η ζέστη φταίει, η πισίνα είναι η καλύτερη δουλειά! Κάντο, τουλάχιστον θα έχει δροσιά! :)

Lila Xagorari είπε...

Για πισίνα δε με βλέπω, ας είναι και στέρνα δεν με πειράζει!!!
Η αλήθεια είναι οτι η ζέστη είναι ανυπόφορη, δεν παλεύετε με τίποτα!!

...irida... είπε...

xi...xi...εισαι..απιστευτη καλη μου....υπομονη...θα περασει..

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

ΜΗ ΣΚΑΣ ΜΑΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ;;; ΒΑΛΕ ΗΧΟ-ΓΙΑ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ!!!!!
Ε Κ Π Λ Η Ξ Η !

Guardian Angel είπε...

Ζέστη παντού!!!
Η θάλασσα φουρτουνιασμένη και καυτός αέρας στην παραλία! Και από Δευτέρα πάλι στη δουλειά!
Είναι να μην σαλέψεις?

Μαρια είπε...

Γεια σου Αχτιδα μου...Να ευχαριστουμε τον εφευρευτη του μηχανηματος αιρκοντίσιον..Αλλιως θα φωναζαμε το ΕΚΑΒ ..υπομονη αυριο θα δροσισει...Καλο βραδακι...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer, πολύ ζέστη φιληνάδα...ευτυχώς είχα παρέα σήμερα, τώρα έφυγαν και είπα να σας δω λιγάκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas αν δεν είχα και χιούμορ αγοράκι μου θα σάλευα πραγματικά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Λίλα μου τουλάχιστον η Θεσσαλονίκη ήταν σαν θάλαμος φούρνου.Είχα τις φιληνάδες μου σήμερα, τη Γαστερόπληξ και τη Μαρίκα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irida για μια ...βροχάρα δυνατή πουλούσα τώρα το ..κορμί! Είδες στίχο που σκάρωσα;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποτέ μην πεις ΠΟΤΕ!, κόρη μου τρελλάθηκες μου φαίνεται..πρόσεχε το γατί με τα μάτια του σκύλου και το μωρό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Guardian Angel λένε οτι θα πέσει λίγο τη Δευτερα η θερμοκρασία..φαντασιά μου;

Rena είπε...

Moυ φτιάξατε τη διάθεση κι εσύ και η κόρη σου με τις υπέροχες εικόνες που επικρατούν στο σπιτικό της!
Οσο για την πισινά φαντάζομαι τις αναρτήσεις σου άμα την έφτιαχνες γεμάτες γέλια και χαρές θα ήταν!

Ανταίος είπε...

Πρώτη επίσκεψη εδώ κι έπεσα σε αυτό το απίστευτο κείμενο!!!χαχαααχα
Θα ξανάρθω...ελπίζω χωρίς καύσωνα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου με επισκέφτηκαν φίλες μέχρι το βράδυ και ..την γλυτώσατε τη πισίνα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανταίος, ...ωχ! φίλε μου ..καλή γνωριμία κάναμε.. θα είπες πάει αυτή ..σαλεμένη είναι! Βέβαια δεν έχεις και άδικο, με τέτοια ζέστη τι να κάνω, μετά ήρθε η νέα μου ανάρτηση θυμωμένη ..καλέεεε..καλό κορίτσι είμαι...μη με πάρεις απο φόβο!

Μάγια είπε...

Όλοι ζέστη λέμε και δε παλεύεται.Πριν λίγο καιρό λέγαμε καλοκαίρι είναι αυτό; Κάνει ακόμα ψύχρα. Σε λίγο καιρό θα λέμε χειμώνας. Μα καλά τι κρύο είναι αυτό; χαχχαχαα Έτσι είμαστε εμείς....Φιλάκια