Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο λαός μας έλεγε οτι αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μη περιμένεις απο άλλο να σε ξύσει...

Απο το πρωί στις έννοιες φίλοι μου με τη κόρη μου την Ιωάννα να πονά με κολικό πάλι νεφρού κι εμείς αντιμέτωποι με το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης του κράτους μας.Εγώ νταντά στο μικρούλη Δημητράκη μας και ο Δημήτρης μου με τη κόρη μας σε γιατρούς. 
Μη σκεφτείτε ποτέ να τολμήσετε να αρρωστήσετε και να πρέπει να κλείσετε κάποιο ραντεβού επειγον στο ΙΚΑ...Α! πα! πα! καλέ δεν ντρέπεστε; Το κράτος που ανήκουμε είναι εδώ..οι υπηρεσίες του λείπουν . 
Ετσι βάζεις το χέρι σου στη τσέπη , ρίχνεις και ένα φάσκελο στη φωνή που σου λέει απο το τηλέφωνο οτι το πιο γρήγορο ραντεβού που μπορούν να σου κλείσουν για το γιατρό..που ΘΑ σου γράψει την πυελογραφία είναι στις ...29 Αυγούστου και προχωράς σαν κύριος σε ιδιωτική ιατρική περίθαλψη.
Απογοήτευση σαν πολίτης στο κράτος που του πληρώνω κάθε χρόνο 7500 χιλιάδες ευρώ εφορία χώρια όσα του πληρώνω σαν ασφαλισμένη κάθε μήνα.
Πας σε ιδιωτικό, σου ανοίγουν τις πόρτες και κάνεις σε χρόνο ρεκόρ όσες εξετάσεις θα έκαμνες σε ...5-6 μήνες θα έλεγα στο ΙΚΑ.
Λυπάμαι αφάνταστα γιατί σκέπτομαι εκείνους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και εξαρτώνται απο αυτό δυστυχώς,,απογοητευμένη λοιπόν απο εσάς  της εκάστοτε Κυβέρνησης που μπήκατε στην εξουσία ...για το καλό μου!

8 σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ είπε...

αχ κα Γεωργια , μεγαλη πληγη ανοιγετε, πριν απο 9 χρονια αρρωστησα απο μια πολυ σοβαρη ασθενεια που λιγο ελειψε να αγγιξω την αιωνιοτητα, διοτι, οι γιατροι του ΙΚΑ δειγνωσαν μια απλη κεφαλαλγια , τη στιγμη που εγω ειχα μια ολοκληρη εβδομαδα 40-41 πυρετο και δεν μπορουσα ουτε να περπατησω, και το εννοω κυριολεκτικα, κι αφου με πλακωσαν στα depon , πηγα σε ιδιωτικη κλινικη και νοσηλευτικα 1 μηνα περιπου διοτι , το συκωτι μου ειχε υποστει βλαβη, τι να λεμε τωρα ? τομαρια και παλι τομαρια... ολοι τους
περαστικα στην Ιωαννα , καλη εβδομαδα !!!!!!!!!!

Δέσποινα είπε...

έχεις δίκιο σε όλα, όλοι έχουμε να διηγηθούμε ανάλογα περιστατικά,κάτι πρέπει α γίνει, είμαστε κι εμείς μέρος του προβλήματος και πρέπει να σταματήσουμε να το συντηρούμε ή να αντιδράσουμε.

Hfaistiwnas είπε...

Έτσι όπως τα λες.. καλύτερα να μην πέσεις στην ανάγκη τους..

Asteri (Maria) είπε...

Δυστηχώς όλοι μας έχουμε και από κάτι να θυμόμαστε από το ΙΚΑ :(
Αχ Ελλαδάρα πως σε κατάντησαν!

Λίνα είπε...

ΙΚΑ τι να περιμένει κανείς!!! Όλοι την έχουμε πατήσει εκεί. Και δεν φτάνει που κάνεις μήνες για το ραντεβού, έχει και τους πιο άχρηστους γιατρούς.
Μεγάλο θέμα λοιπόν!!!
Περαστικά στην Ιωάννα Αχτίδα μου.
Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκαιο, συμφωνώ μαζί σου!!
Περιστικά στην Ιωάννα σου!
Πολλά φιλιά
Χριστίνα από κατερίνη

Katerina είπε...

αχ καλά τα λέει η μάνα μου "υγεία και ξερό ψωμί..." σε κανέναν να μην χρειαστεί το ανύπαρκτο σύστημα υγείας που έχουμε...
Περαστικά στο κοριτσάκι σου και γρήγορα :-)

Μαρια είπε...

Καλημερα Αχτιδα μου ...Το ματιασανε το κοριτσι σου ...Περαστικα της..Οσο για το Ικα μονο για φαρμακα ειναι ...