Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Βολτίτσα στο ..μίνι κήπο του Δημήτρη μου!

Τον έβλεπα το πρωί που φρόντιζε πάλι τα φυτά του και σκεπτόμουνα πόσες ώρες θα ξόδευε την ημέρα αν είχε ολόκληρο κήπο!! Οπότε..καλά είμαστε και στο μινι μπαλκόνι μας. Η κληματαριά μας γέμισε σταφύλια και τα προσέχει ένα ένα κάθε πρωί αν έχουν κάτι που θα τα έβλαπτε.
Τα απογεύματα που πίνουμε το δεύτερο μας καφεδάκι στο τραπεζάκι απο κάτω της μου τα δείχνει κι εγώ του λέω πόσο καλύτερα είναι απο πέρσι και πόσα περισσότερα σταφύλα έχει, μάλιστα κάνοντας χιούμορ μου λέει oτι πρέπει να βρει ..εργάτες να του τα μαζέψουν!

Μου είπε να βγάλω αυτό το τσαμπάκι για να σας το δείξω πόσο μεγάλωσαν!


Θυμάστε οι περσινοί φίλοι μου το φύλλο φραγκοσυκιάς που κόντεψε να γκρεμοτσακιστεί για να κόψει στη Κρήτη και που το έφερε με το ..αεροπλάνο προς μεγάλη καταπληξη της αεροσυνοδού!
Μεγάλωσε και έβγαλε δεύτερο φύλλο και μετά τρίτο που το έκοψε και το φύτεψε δίπλα, τώρα ( μη γελάσετε) περιμένει τα ...φραγκόσυκα!
Δίπλα της μια ντοματιά που φύτρωσε ..καταλάθος και προς μεγάλη χαρά του έβγαλε και ντοματάκα!
Ν α και τα μωρά ακόμα ντοματάκια του που μόνο που δεν τα ..ξεσκονίζει κάθε πρωί!

Δεν σας δείχνω βέβαια τα κρεμμυδάκια, το μαιντανό, το δυόσμο και το βασιλικό του , προτιμώ να σας δείξω τη Κλώντη με καλοκαιρινό λουκ απο το κομμωτή της που ξεκουράζεται στη γνωστή αγαπημένη της θέση ΚΑΘΕ μεσημέρι στο καναπέ!

Περιμένω τώρα τη Κυριακή να πάω στη φιληνάδα μου το Δρομάκι, μιλούσαμε σήμερα στο τηλέφωνο και μετρούσαμε τις μέρες σαν... μικρά κοριτσάκια που είμαστε!( Δεν θέλω γελάκια.. σας βλέπω ατιμούλια!).
Τώρα φεύγω απο τον υπολογιστή για να του δώσω τη θέση να κάνει ανάρτηση το σημερινό φαγητό του.

41 σχόλια:

marilia είπε...

Λαμπρά! Εγώ το 'χω ξαναπεί: πρέπει να σας γνωρίσω στον πατέρα μου, να πηγαίνουν οι δυο τους στους κήπους και στα αμπέλια. Είμαι εντελώς σίγουρη ότι θα τα περνούσαν τέλεια!

Καλέ, η Κλώντη συρρικνώθηκε!!! Κι εγώ έχασα το πρώτο μου κιλό, αλλά τέτοια διαφορά δε φάνηκε!!!! αρφφφφφ! :):):):)

Magda^_^ είπε...

Χαχαχα μου θυμίζει και μένα τον μπαμπά μου και την μαμά μου που αν είχαν πιο πολύ χρόνο,όλο στον κήπο θα ήταν!Είναι ευλογία για τον καθένα να έχει έστω και ένα μίνι κηπαλάκι οπώς λέτε εσείς!! Κούκλα η Κλώντη,με γεια!!
Χιχι μαρ΄σει που κάνετε ουρά για τον υπολογιστή,μαρέσει μαρέσει!!:)
Καλησπέρα!

stalamatia είπε...

Axτιδούλααα δεεν μου λεες ; Θα βγάλετε και κρασί φέτος; χα χα χα.

Θεά Αφροδίτη η Κλώντη δεν το συζητώ!
Τα νυχάκια στη προηγούμενη ανάρτηση πρώτα.Καλά να περάσετε με το Δρομάκι.Φιλιά και καλό Σ/Κ.
Πάω να δω τι καλό μαγείρεψε ο Δημήτρης.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia, να πάρει η ευχή κι εγώ δίαιτα κάνω και ένα κιλό μόνο έχασα όπως εσύ, θέλω κι άλλο .Έχω τρελλαθει στις σαλάτες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Magda^_^, έχω και δεύτεο σε Laptop μα εδώ στο σταθερό υπολογιστή μας αρέσει και ους δύο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia, την είχε μισοκουρέψει ο γιατρός όταν της έκανε στείρωση και τώρα που είναι καλά την πήγα στο κομμωτή της και την έκανε ..γουλί!Πάντως είναι κουκλίτσα!

Unknown είπε...

Και η ... ζωή μπορεί να είναι τόσο ... απλή!!!!!

Μπράβο και στους δυό σας.
(παρακαλώ που μαγειρεύει ο Δημήτρης σου;;)

Φιλιά Αχτίδα μου

marilia είπε...

Και γιατί "να πάρει η ευχή"; Σε μία βδομάδα το κιλάκι δεν είναι κι άσχημα. ;) Άντε, κάνε μου συμπαράσταση να πάμε για τα επόμενα. ;) Αλλά συμπαράσταση με πάστες φλώρες, μαρίες, ελένες... δε γίνεται! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Όαση ο μπαλκονάτος κήπος σας Αχτίδα μου, μπράβο στον Δημήτρη!!! Ότι θα ευδοκιμούσε η φραγκοσυκιά μέσα στην γλάστρα δεν το περίμενα.....μαγικά τα χεράκια του Δημητρη.
Κούκλα η Κλώντη!!
Να περάσεις υπέροχα με την φιλενάδα σου Αχτίδα μου.
Καλό Σαββατοκυριακο.
Πολλά χαμόγελα και φιλιά
Χριστίνα από Κατερίνη

apinkdreamer είπε...

τι ομορφο το μπαλκονι σας με τοσα μυρωδατα φυτα! οταν ανεβω θεσσαλονικη θα ερθω για καφε,εκει κατω απο την πανεμορφη κληματαρια!!!

tsaousa είπε...

Φτου να μη σας ματιάσω Αχτίδα! Όλα τα καλά σας εύχομαι.
Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.

Un par de neuronas... είπε...

ΟΟΟΟΟ, μαρμελάδα φραγκόσυκου έκανα ένα καλοκαίρι στην Σύρο, με την φίλη μου Ανδριάνα που έχει εκεί σπιτάκι!!! μαζέψαμε στα βουνά τα φρούτα αυτά και τελειόσαμε γεμάτες γρατσουνιές και τσουρουφιασμένο κεφάλι, γιατί ήταν αυγουστο και μεσιμέρη!!!!!

Φιλάκια, φίλη μου.

habilis είπε...

Tυχερή !
Ο Δημήτρης κάνει θαύματα και στο μπαλκόνι !!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ meggie, που θα μαγείρευε βρε παιδάκι μου..στο μπλοκ " οι δυό μας κουζίνα"!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα από Κατερίνη, φιληνάδα μου πόσο χάρηκα που σε άκουσα χθες στο τηλέφωνο, πότε καλέ θα 'έρθετε;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer, θα χαρώ πολύ φίλη μου να πιούμε καφεδάκι, ουζάκι ότι θες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ tsaousa, τι να ματιάσεις απο μας φίλη μου , δύο απλοί άνθρωποι είμαστε, ...σιτεμένοι μα πάντα ερωτευμένοι που ξέρουμε να χαιρόμαστε τηυ ζωή όπως έρχεται.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ VERÓNICA MARSÁ , πρώτη φορά έχω ακούσει γαι μαρμελάδα φραγκόσυκο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ habilis αυτό το ...παιδί λατρέυει το πράσινο .

Rena είπε...

Κι εμένα μ' αρέσει η φραγκοσυκιά κι έχω φυτέψει μία στη ταράτσα πέρσι μου είχε βγάλει και τρία φραγκόσυκα,κάποια στιγμή θα σας τη δείξω!
Καλό Σαββατοκύριακό!

tsaousa είπε...

Αχτίδα, αυτό που έχετε, είναι θησαυρός. Σπάνιος θησαυρός.
Σας θαυμάζω και γλυκαίνει το είναι μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου δεν το πιστεύω! Έτσι και δει φραγκόσυκο επάνω του μας βλέπω να βγάζουμε..νέα ιστοσελίδα στο ιντερνετ για επίσημη ανακοίνωση!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ tsaousa μου σ' ευχαριστώ! Ναι.έχω επίγνωση αυτού που έχουμε και ευχαριστώ κάθε μέρα το Θεό γι' αυτό.Απλά βρήκαμε ο καθένα αυτό που ηθελε ο άλλος.άλαλωστε μας ενθουσιάζουν τα ίδια πράγματα και μας απωθούν πάλι τα ίδια.Η ζωή είναι απλή κορίτσι μου, εμείς με τις απαιτήσεις μας την δυσκολεύουμε, πίστεψε με δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απο το να έχεις κάποιον να περνάς τις ..δυσκολίες γιατί για τα εύκολα θα βρείς άπειρες προσφορές συμπαράστασης. Σου εύχομαο ολόψυχα καλό ΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

όμορφες φωτο αχτίδα μου,τα της τσαούσας σκέφτηκα,και την δική σου την απάντηση τη φαντάστηκα πριν τη γράψεις (κάπως έτσι νιώθω...)

καλό σαββατοκύριακο!

Βάσσια είπε...

Μου άρεσε το "μίνι κήπος" :-)

Πολύ όμροφα, αλλά αυτό το "μίνι σκυλάκι" κλέβει την παράσταση!!

Είναι που η δικιά μου είναι μεγάλη για ν' ανεβαίνει στην πλάτη μου.

Φιλιά
Καλό Σ/Κ :-)

Μarion, είπε...

Eίχα μέρες να μπω..βλέπω ωραία πράγματα..Καλά η κληματαριά απίστευη..φτου-φτου..
Αλλά και το κηπάριο με τα ζαρζαβατικά σουπερ το βρίσκω.
Η Κλώντη κουκλίτσα :)

Φιλιά και καλο σκ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ kihli χαίρομαι αφάνταστα όταν βλέπω ζευγάρια που ακόμα μοιράζονται τις δικές μου απόψεις και λέω ακόμα γιατί ..οι καιροί άλλαξαν καλή μου και δεν ξέρω αν εγώ το βλέπω έτσι ή ..η ζωή προχωρά μα ..χωρίς εμένα !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βάσσια, κουκλί είναι το κοριτσάκι μου, πετε μου κι άλλα καλέ..τα πιστεύω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μarion, ευχαριστώ γλυκιά μου , του το είπα να χαρεί!Βρέχει σήμερα κατρακτωδώς στη Θεσσαλονίκη μας.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Πόσα πολλά πράγματα μπορείτε και κάνετε μαζί!
Στο έχω πει πολλές φορές. Είστε η εξαίρεση στον κανόνα.
Απλά, πολλά και αγαπησιάρικα πράγματα να σε γεμίζουν πάντα!

kiki είπε...

Μα χαρά τον βρίσκω τον κηπάκο του! Η Κλώντη κούκλα!

Ανώνυμος είπε...

EIMAI AYTH KAI ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΑΚΙ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ...ΟΚ...ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΡΟΜΠΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ!!ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΝ ΑΝΤΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟ?
ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ??
ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ..ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕΣ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ??

ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΘΕΤΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ..ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ..ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΗΙΚΙΕΣ ΜΑΣ!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ!!

ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ
ΚΑΙ ΤΟ <> ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΟΡΙΑ!!
ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΣΧΕΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!!


ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, φίλη μου σ' ευχαριστώ , ετοιμάζομαι για το ταξιδάκι μου και είπα να μπω για μια καλημέρα.Καλή Κυριακή

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ kiki μου καλημέρα, σ' ευχαριστώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλη μου κομπλεξική, διαθέτω απέραντο χιούμορ για να σε αντιμωτωπίσω όπως σου αξίζει αντί να κάνω το πιο απλό ..να σε διαγράψω.Ναι..μοιράζομαι τη ζωή μου, τις φίλες μου, τα παιδι μου με όλο το κόσμο γιατί απλά έχω αυτό που εσύ δεν έχεις ...είμαι ευτυχισμένη ακόμα και μέσα σταδύσκολα που φέρνει η ζωή.Όσο για σένα καλή μου για να μπαίνεις τόσες φορές στο μπλογκ μου θα πει οτι σου αρέσει αυτό αλλιώς.. αν ήσουν αυτό που ΕΣΥ αποκαλείς κυρία θα είχες το σθένος να μη ξαναμπείς.Όσο για τη ζωή του άνδρα μου ..οτι κάνουμε το κάνουμε μαζί ..και μη σου πω τι μου είπε να σου γράψω γιατί θα σε στεναχωρήσω. Α! και κάτι άλλο..καλέ είμαστε κουκλιά ζωγραφιστά...γι' αυτό βγαίνουμε φωτογραφίες, μήπως παντρεύτηκες τον Κουασιμόδο και ντρέπεσαι νε τον δείξεις; ή μήπως η ηθική σου είναι τέτοια που τα εν οίκω σου δεν μπορούν ούτε να περιγραφούν;Μη νομίζεις οτι είμαι θυμωμένη , γελάσαμε πολύ με το σχόλιο σου και σ' ευχαριστώ γιατί φεύγοντας αυτή την ώρα εκδρομή στη Καβάλα στη φίλη μου θα έχουμε ακόμα ένα θέμα για να κάνουμε κους κους και να φιλοσοφήσουμε!Και άκου..μην απαντάς γιατί θα καταλάβω οτι σου έχω γίνει ..βίτσιο με τη ζωή μου.Καλή σου μέρα , καλή Κυριακή και πάντα έτσι αγαπητή να είσαι σε όλους που σε χαίρονται!

dromaki είπε...

Συνήθως δεν γράφω στα σχόλια,ούτε ασχολούμαι τόσο πλέον με τα blogs κι αυτό διότι δεν έχω τον χρόνο και όχι για κανέναν άλλο λόγο.Επειδή όμως αναφέρθηκε το όνομα μου θα αναφωνήσω για μια ακόμη φορά "Χριστέ μου" υπάρχουν άνθρωποι τόσο κακοπροαίρετοι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν αρνητική κρητική και μόνο ανώνυμα?
Ξέρεις "ανώνυμη"δεν είμαι τόσο εύκολος άνθρωπος,ούτε κάνω εύκολα φιλίες.
Η Γεωργία είναι αυτή που είναι και την αγαπώ όπως ακριβώς είναι.Την αγαπώ αλλά και την εκτιμώ για τα μύρια καλά που έχει και που εσύ ανώνυμη μου δεν μπορείς να φανταστείς γιατί δεν σε αφήνει η "κακή" σου διάθεση προς τους ανθρώπους.
Αν θέλει να βγάζει τα προσωπικά της στην φόρα είναι δικός της ο χώρος,δική της η επιλογή(μεγάλη γυναίκα είναι)και δεν πέφτει σε κανέναν άλλον ο λόγος.
Εσύ όμως γιατί την διαβάζεις ανελλιπώς εφόσον δεν σου αρέσει? Ή ΜΉΠΩς ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΠΆΡΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΝΑ ΡΊΧΝΕΙΣ ΜΑΤΙΈΣ ΑΠΟ ΚΛΕΙΔΑΡΌΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ?
Αντε και πολύ ασχοληθήκαμε με την πάρτη σου.

Φιλενάδα σε περιμένω με ανυπομονησία,μετρώ τις ωρες για να βρεθούμε κι έχω την αγκαλιά μου ανοιχτή για σένα:))

Irini είπε...

Τα συγχαρητήρια μου στον Δημήτρη,Άξιος!!! Τέτοιο μπαλκόνι προσπαθώ να φτιάξω και εγώ αλλά δεν τα καταφέρνω,μάλλον δεν έχω αρκετές γνώσεις ή δεν έχω το χέρι όπως λέει και η μαμά μου.
Γι αυτή τη κούκλα Κλώντη τι να πω.....Θεά!!!

SpIrToKoYto είπε...

Αχτιδούλα μου,
πολύ το ευχαριστήθηκα το ποστ σου..
Πρώτον για την ομορφιά και τη χαρά που μεταδίδετε εσύ και ο καλός σου μέσα από πράγματα απλά και καθημερινά..όπως μιά κληματαριά ή μιά φραγκοσυκιά..
Και δεύτερον,γιατί ευτυχώς δεν είμαστε οι μόνοι-εγώ και ο δικός μου καλός-που σαν τα χαζά παιδιά χαρά γεμάτα καμαρώνουμε και συνδιασκεπτόμεθα καθημερινά για
το..μέγεθος ,το χρώμα και τη ριζούλα που ξεμύτισε από χθές στα φυτούλια μας...
να είστε καλά..-:))

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα. Ο κήπος σας είναι πολύ όμορφος, η Κλώντη σας κούκλα κι εσύ "μη μασας" είσαι ή μάλλον είστε καταπληκτικοί. Φιλιά πολλά
Τζένη

Μαρια είπε...

Διαβασα με πολυ προσοχη το μηνυμα της Αγνωστης φιλης που σου επιτεθηκε ανωνυμα...Το συμπερασμα μου ειναι οτι παρακολουθει τηνζωη σας για δικους του λογους και ζηλευει....Αλλα οταν καποιος γραφει ανωνυμα...δεν ειναι αξιοπιστο προσωπο αλλα κομπλεξικο...Αχτιδα μια συμβουλη...Μην την απαντας ...Καλο βραδυ.

ZouZouna είπε...

Mας μάλωσε η κυιιρία? Η αγνώστου και αχαρακτηρίστου παρθενο-πόπη, λέω μας μάλωσε?
Και λοιπόν, να μην ξαναμπεί. Πως το λες? Κομπλεξική! Μπααα.
Κουτσομπόλα, θα το έλεγα εγώ! Αφού κάθεται και διαβάζει κάθε μέρα μετα μανίας τι γράφεις! Κουτσομπόλα το λέγαμε εμείς σπίτι μας. Με την κακή έννοια.

Περί υποκειμένου, πρόκειται γιατί κυρία δεν ειναι!
Σ' όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.
Και τα κηρύγματα σπίτι της, στα παιδιά της άν έχει. Εμείς παίρνουμε ρίσκο.
Αν δεν κάνει με τον άνδρας της (διότι προδωσε και την ηλικία της), τίποτα και ζηλεύει εσένα, δικό της πρόβλημα. Οχι δικό οοοοο μας, όλων εμάς, που μια χαρά περνάμε με τα ταίρια μας, σε όποια ηλικία.

Αχτίδα, ξέρει τις μου θυμίζει. Τόπαθα παλαιότερα. Ασε γι αυτές που κρύβονται... έχω άποψη και λόγο. Πολύ ευγενικά φέρθηκες!

Εμένα μου έκανε ανάρτηση, μια κοπέλα που με διαβάζει και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Με χιούμορ και το χάρηκα και γελάσαμε...
Οι άλλοι ούστ, σπίτι τους!

Μην μου συγχίζεσαι. Δεν αξίζει.
Ελα κι έχω καιρό να συγχιστώ να ρίξω χολή, δεν έρχονται και κατά μένα...

Και να πεις της Ανώνυμης, πως εμείς ότι λέμε στον Ν(ο)ίκο, λέμε και στον Δήμο! Τους έχουμε φίλους. Νταξ? (λογοπαίγνιο.... )

μούτς
α! κράτα ένα τσαμπί, νάρθω να το φάω! ντομάτες, έχω και στην γλάστρα μου! χι χι χι