Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Γύρισα ...πέρασα υπέροχα...και ιδού..η απόδειξη!

Όπως βλέπετε φίλοι μου σας έκανα κολάζ τα τοπία που τράβηξα για να σας...εντυπωσιάσω με τη πρόοδο μου στην επεξεργασία φωτογραφιών!!!

Στο Μπάνσκο με πήγανε φίλοι μου το ΣΚ και όπως καταλαβαίνετε πέρασα υπέροχα. Βέβαια δεν θα πήγαινα διακοπές εκεί ποτέ γιατί του γούστου μου είναι διαφορετικά μέρη μα δεν μπορώ να αρνηθώ το γεγονός οτι ήταν ένα υπέροχο ξενοδοχείο, ένα ήσυχο μέρος χωρίς πολύ κόσμο ( παραήσυχο ήτανε δηλαδή!) και το κυριώτερο όταν έχεις τόσο καλή παρέα σε ένα ταξίδι όλα πάνε καλά.
Ετοιμαστείτε να σας ...ταράξω στις φωτογραφίες..και να φανταστείτε ότι με πολύ δυσκολία διάλλεξα μερικές γιατί έβγαλα 82 φωτογραφίες!!!
Οι άνδρες μας στο τιμόνι ....ξεκινάμε για το ταξίδι !

Η Ιωάννα , εγώ και ο μικρός Δημητράκης πίσω.. το ρίξαμε στο κους κους!

Κούκλος το αγόρι μας!

Φθάσαμε στο ξενοδοχείο , μια φωτογραφία στη ρεσεψιόν με την υπέροχη θέα του γήπεδου του γκολφ.

Ο παππούς αγόρασε και νέο καροτσάκι ( και όχι μόνον...) απο κατάστημα παιδικών που βρήκαμε στο δρόμο μας.

Ανεβήκαμε στο δωμάτιο μας που ήταν ένα υπέροχο διαμέρισμα δύο μικρών διαμερισμάτων με μια κουζίνα στη μέση σχεδόν 90 τμ. Η Ιωάννα ξέρει να διαλλέγει!
Χαζέψαμες τη θέα απο το μπαλκόνι και ..ναι! δέχομαι δηλώνω σεξουαλική παρενόχληση με ..ανήθικες προτάσεις απο το κύριο δίπλα μου!

Δεν θα μπορούσε να μη κάνει έλεγχο στη κουζίνα και ας μην την εγκαινίασε σε φαγητό!

Εγώ έπαιξα λίγο με τον εγγονό μας!

Ο ..χαζοπαππούς ..όσο εγώ τακτοποιώ τα πράγματα!

Σειρά μου να παίξω..είναι πολύ ήσυχο μωρό γενικά δεν μας ενόχλησε καθόλου !

Φάγαμε , πήραμε το καφέ μας και ...τρεχάτοι για τα ΣΠΑ να το γλεντήσουμε!Η εσωτερική πισίνα φανταστική, τη χάρηκα πέρα δώθε !

Ξαπλάραμε και στις σεζ λονγκ μα για πολύ λίγο, είχαμε τόσα να δούμε και να δοκιμάσουμε!


Εδώ ξαπλάρεις αφού έχεις γίνει λιώμα απο το χαμάμ και τη σάουνα και σου κάνουν ένα απο τα τόσα είδη μασάζ που έγραφε ο κατάλογος που μας έδωσαν.

Το πιο ωραίο όμως για μας ήταν το τζακούζι βρε παιδιά με τις μπουμπουλίθρες!



Μετά μπήκαμε στο αμάξι και ο Δημήτρης άρχισε την ανάβαση στο βουνό που πήγαινε στο χιονοδρομικό κέντρο μα δεν φθάσαμε μέχρι επάνω γιατί τα βουνά ήταν ακόμα χιονισμένα και έκανε κρύο, είχαμε το μωρό και ...εμένα τη κρυουλιάρα!
Όμως...μια φωτογραφία στο δασάκι σε μια πηγή δίπλα την βγάλαμε με τη κόρη μου.

Εδώ φάγαμε , πήραμε το γλυκό μας και το καφέ μας.

Κάνοντας μια βόλτα στη πόλη είδαμε και ένα άλογο κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να το χαΐδέψω και να του δώσω καραμέλες που έχει ο άνδρας μου.

Την επομένη το πρωί αφού πήραμε το πρωινό μας πήγαμε στη λαική που γίνεται εκεί. Με φρίκη ο άνδρας μου είδε έναν που πουλούσε σάντουΐτς με σουτζουκάκια που έπλαθε εκείνη την ώρα και έψηνε με γυμνά χέρια αφού πρώτα 'επιανε ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Πήγαμε και στο πάρκο τους που ήταν φανταστικό και καταπράσινο!

Είναι δυνατόν να μη πάει ο Δημήτρης στη λαική; δεν τον κρατούσαμε να μη ψωνίσει.

Μια τελευταία στάση για φαγητό σε ένα χωριό που πήγαμε μόνο και μόνο για να ταίσουμε τα αδύνατα αδέσποτα που είχε δει όταν πήγε με την Ιωάννα και τον Αλέξη μόνος του. Τα βρήκαμε , τα ταίσαμε και λυπηθήκαμε πολύ για τό πόσο φοβισμένα ήτανε και πόσο τα τυρανούσανε οι κάτοικοι εκεί.Φοβερό!

Όμορφα πέρασα λοιπόν φίλοι μου, πως θα ήταν άλλωστε δυνατόν. Ξεκουράστηκα , άλλαξα παραστάσεις, χάρηκα την ηρεμία του τοπίου και κοιμήθηκα χωρίς να έχω στο νου μου να ξυπνήσω για κάτι. Η Ιωάννα είναι πολύ ευχάριστη σε παρέα όπως πάντα σαν τον μπαμπά της και ο Αλέξης πολύ ήρεμος και βολικός ανέλαβε το βράδυ να φυλλάξει το μωρό για να ξεκουραστεί και η Ιωάννα. Αποτέλεσμα ...το πρωί απο το ξενύχτι που τον έκανε ο μικρός δεν μπορούσαμε να τον σηκώσουμε για πρωινό.
Σας κούρασα; έτσι είναι ..όταν έχω να σας διηγηθώ πράγματα είμαι ..φλύαρη!
Καλή σας εβδομάδα για αύριο!

39 σχόλια:

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Υπέροχα περάσατε αχτιδούλα, γεμίσατε, ξεκουραστήκατε, ξεφύγατε!

Καλό βραδάκι, σε φιλώ!

Unknown είπε...

Μπράβο γλυκιά μου και πιο πολύ μπράβο γι'αυτό το καταπληκτικό χαμόγελο ζωής που διαθέτεις.

Φιλιά

ElenaG είπε...

Όλα ωραία...ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες
Να το ξέρεις χαιρόμαστε και εμείς μαζί σας.
Όπως πάντα ο JR όλα τα λεφτά.
Καλή βδομάδα Αχτίδα μου

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα, σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου, πέρασα πού όμορφα και ξεκουράστηκα βέβαια ψυχικά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ meggie,φίλη μου είμαι απο τους ανθρώπους που προσπαθώ να δω τη ζωή με καλή διάθεση και πρόθεση.Δεν λέω οτι δεν απογοητεύομαι πολλές φορές και πληγώνομαι μα ..μου περνά με κάτι τέτοια αγαπησιάρικα ΣΚ με ανθρώπους που αγαπώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, το αφιλότιμο μας ξετρέλλανε , νέο παιχνιδάκι και για μας και για τα αδελφάκια του.

tsaousa είπε...

Πού είναι Αχτίδα αυτό το μέρος; Πρώτη φορά το ακούω. Δεν ζείτε Ελλάδα;

(το spa με κέρδισε πιο πολύ από όλα-πάντα τέτοια σας εύχομαι).

anthivolon είπε...

Είναι υπέροχο να μπορείς να χαρείς ένα όμορφο ταξιδάκι με καλή παρέα (πόσο μάλλον όταν είναι τα ίδια σου τα παιδιά), να μπορείς να χαλαρώσεις και να χαρείς απλά πράγματα, που η καθημερινή μας τρεχάλα δεν μας επιτρέπει να τα δούμε και να τα νιώσουμε!!
Και σε άλλα ταξιδάκια με υγεία σου εύχομαι Αχτιδούλα μας!! Να είσαι καλά και εσύ και ο Δημήτρης και να απολαμβάνετε έτσι πολλά μα πάρα πολλά ταξιδάκια!!

Καλή εβδομάδα!!
Σε φιλώ

tsaousa είπε...

Τώρα σκέφτομαι ότι μιλάς για αδέσποτα, άρα Ελλάδα είναι.

αντωνης είπε...

Προς τα που πηγατε; Εντος Ελλαδας ή προς Βουλγαρια, Σκοπια;;;

Δεν το εχω ξανακουσει το μερος.

Σημασια εχει οτι περασατε καλα!

Φιλια, καλο βραδυ & καλη βδομαδα!
:)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ tsaousa , φιληνάδα μου το Μπάνσκο είναι στη Βουλγαρία χιονοδρομικό κέντρο μα άπειρες ξενοδοχειακές μονάδες κυρίως απο ξένους επενδυτές, τίποτε το Βουλγάρικο ακόμα και το στυλ τους θυμίζει Αυστρία .Απο ότι ξέρω απο τη κόρη μου που είναι εκτιμήτρια ξενοδοχείων την στελνουν τα πρακτορεία,είναι γεμάτο το χειμώνα απο ξένους που έρχονται απο όλη την Ευρώπη.Όλη η υπόλοιπη Βουλγαρία είναι ...άστα να πάνε.Όσο για τα αδέσποτα πολύ χειρότερα απο την Ελλάδα.Να φανταστεί οτι ούτε καν σε πλησιάζουν μόλις κατεβαίναμε για να τα ταίσουμε έτρεχαν μακριά.Είδαμε ένα με δεμένο σύρμα στο λαιμό του και μόλις με δυσκολία το ταίσαμε.Είμαστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα όλοι μας.Το Μπάνστκο ωραίο μα ..όχι του γούστου μου, πολύ ...ψυχρό.

( fortounata) είπε...

μας ήρθες ανανεωμένη και ξεκούραστη.πέρασες καλά .μπράβο ,πάντα τέτοια.φιλάκια.

γαστεροπληξ είπε...

εύχομαι να έχετε πολλές πολλες παρόμοιες αποδράσεις από δω και πέρα, φιλάκια

Πόπη είπε...

Τι ωραία που περάσατε!!!!
Δεν ανέφερες όμως τίποτα για πονάκια.
; ; ; ;
Μάλλον οι μπουρμπουλήθρες ήταν πολύ ευεργετικές και θεραπευτικές!!!!
.....και εις άλλα με υγεία !!!

tsaousa είπε...

Αυτό με το σύρμα του το βγάλατε, μπορέσατε;
Δεν μπορώ; Στη θέση σας δεν θα ξαναπήγαινα λόγω των ζώων.


Παρόλα αυτά , μη στη χαλάσω τώρα, να χαίρεσαι τον άντρα σου, τα παιδιά σου και το εγγονάκι-άκια σου και να περνάτε πάντα έτσι όμορφα.

Magda^_^ είπε...

Αυτές είναι εκδρομες!!Πολύ σας χαίρομαι που περνάτε έτσι τέλεια!!
Καλά ,το σπα καταπληκτικό,όπως και τα τοπία!
Πολλά φιλάκια!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ αντωνη μου είναι στη Βουλγαρία, φαντάσου ένα μέρος εντελώς διαφορετικό απο όλη τους τη χώρα γιατί έδωσαν εδάφη σε επιχειρηματίες και έφιαξαν συγκροτήματα αμέτρητα και πολύ προχωρημένα σε ποιότητα για χιονοδρόμους και πλούσιους που παίζουν γκολφ.Απορώ πως γεμίζουν όλα αυτά ( και γεμίζουν!)γιατί είναι πραγματικά α μ ε τ ρ η τ α !Πολύ όμορφο μέρος και ας πήγα λάθος εποχή αλλά εγώ προσωπικά αγαπώ άλλου είδους μέρη, ίσως γιατί είμαι άτομο που θέλω κόσμο γύρω μου χαμογελαστό και ..Έλληνα βρε παιδάκι μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, δέχομαι τις ευχές φίλη μου γιατί πετώ τη σκούφια μου για ταξίδια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχή, πράγματι καλή μου , δεν μπορώ το κλείσιμο σπίτι, θέλω να πηγαίνω στη φύση , βολτίτσες , εκδρομούλες, έτσι ήμουν μαθημένη απο τον άνδρα μου και τώρα που κλείστηκα με στεναχωρεί αυτό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ γαστεροπληξ, φιληνάδα μου μόλις σιάξει ο καιρός και βγάλει ήλιο θα πάμε για καφέ στα Πλατανάκια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου χάρηκα για το μέιλ και τα νέα.Φιληνάδα όταν θα έρθω για τη βάπτιση στη Καβάλα θα έρθω και απο σένα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ tsaousa μου νομίζεις οτι δε υπάρχει και εδώ τέτοια βαρβαρότητα; Δυστυχώς ΔΕΝ αγαπούν τα ζώα σωστά, όταν μου ζήτησε η μικρή μου κόρη για πρώτη φορά να πάρω σκυλάκι τους έκανα ολόκληρο μάθημα γιατί για μένα το ζώο είναι ένα μέλος ακόμα στην οικογένεια και πάντα όταν μου λένε να πάρουν σκύλο τους λέω : σκεφτείτε το καλά! Σκύλος σημαίνει μαζί παντού, στο τραπέζι , στο κρεβάτι, στις βόλτες, σε εκδηλώσεις και φροντίδα του ιατρική συστηματική.Όταν πάω στο γιατρό μου δίνει πάντα συγχαρητήρια γιατί είμαι λέει για για ..βιβλίο Γκίνες στη περιποιήση και ιατρική παρακολούθηση του σκύλου μου.Και μη νομίζεις οτι τρεχουν τα λεφτά απο τα μπατζάκια μου, μα θα στερηθώ κάτι άλλο και θα το έχω καλά.Όσο για τα αδέσποτα έχω πάντα τροφή στο αμάξι και πηγαίνοντας στη Βουλγαρία αγόρασα σάκο με τροφή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Magda^_^, κοριτσάκι μου αυτό το ΣΠΑ που πάω εδώ κοντά μου στη Καλλικράτεια και πληρώνω 12 ευρώ και κάθομαι όσο θέλω σε πληροφορώ οτι μου άρεσε περισσότερο, απλά εδώ ήταν μεγαλύτερο και είχε ..θέα!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

αχτίδα, ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗ ΚΑΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ 24 ΕΥΡΩ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ 35 ΔΙΑΜΟΝΗ/ΣΠΑ/ΠΡΩΙΝΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ;;;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ...ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ.Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ!!!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα Αχτίδα μου, από τα χαμογέλα και τις φωτογραφίες καταλαβαίνω ότι περάσατε υπέροχα!!
Εύχομαι από καρδιάς πολλα ακόμα ταξιδάκια μαζί με τον Δημήτρη σου και καλή παρέα.
Πολλά χαμόγελα και φιλιά,
Χριστίνα από Κατερίνη

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποτέ μην πεις ΠΟΤΕ!καλέ μη θυμώνεις, σου το είπα είναι θαυμάσιο μέρος μα θα μου άρεζε για διακοπές άλλο.Εκείνο που χάρηκα ήταν η παρέα σας περισσότερο απο όλα.Όσο για τη Καλλικράτεια πάλι εσύ μου το έμαθες , παρέχει πολύ καλές τέτοιες παροχές και είναι στη χώρα μας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα από Κατερίνη, πέρασα υπέροχα πράγματι.

Vassilis είπε...

απλά τέλεια!
Η φωτογραφία στη...μπουρμπουλιθρομπανιέρα ότι καλύτερο:)
Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Περάσατε τελεια!!! Οι φωτογραφίες καταπληκτικές. Ζηλεύουμε λίγο.... αλλά πιο πολύ ζηλεύω τις μπουρμπουλιθρες. Να είστε παντα καλά και να πηγαίνετε όμορφες εκδρομές.
Φιλιά
Τζένη

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Vassilis μου τι κάνεις; πράγματι κι εμένα εκεί μου άρεσε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τζένη, ήταν και πολύ ζεστό το νερό μου έκανε καλό στους πόνους μου.Μια χαρά ..και την επόμενη φορά !

xalazia είπε...

Η εκδρομη σου με ξυπνησε νεανικες αναμνησεις,Σκι στο Μπανσκο...με ωραιες πιστες...Τον χειμωνα το επισκεπτονται πολλοι οι σκιερ και ειναι πασιγνωστο εδω στην Ελλαδα..
Σου ευχομαι πολλα ταξιδια γιατι για μενα ειναι ενα ειδος διασκεδασης...Καλη ξεκουραση...Εγω δεν πηγα πουθενα κλεισμενη στο σπιτι με τον συζυγο.Αυριο να παω στο μαγαζακι μας να αλλαξω παραστασεις να δω κοσμο...

ΜΑΡΙΑ είπε...

Η xalazia einai to blogk της Θεσσαλονικιας .Μαεια

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ xalazia , ξέρω Μαρία μου οτι είσαι εσύ, ελπίζω να είναι καλύτερα ο άνδρας σου, καταλαβαίνω πόσο κουράζεσαι και ξέρω επίσης οτι το μαγαζί είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεδίδεις.Σου εύχομαι να έχεις και δουλειά πολύ για να χαρείς περισσότερο.

Rena είπε...

Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω!
Εμας μας έχει φάει το διάβασμα εδώ πέρα ούτε Σαββατοκύριακα,ούτε αργίες τίποτα φέτος αλλά δεν θα τελειώσουν που θα πάει η ουρά μας έμεινε θα βγάλουμε το άχτι μας μετά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου υπομονή..τα παιδιά σου έχουν τη πρώτη θέση αυτή τη στγμή και την πρώτη προτεραιότητα σου.Καλή σπου εβδομάδα καλή μου φίλη.

Μarion, είπε...

Μπράβο Αχτίδα! Ωραία ήταν..και ωραίες οι φωτο που μας έδειξες.
Αμα είσαι με αγαπημένα πρόσωπα περνάς πάντα καλά.
Πάντα τέτοιες γλυκές εξορμήσεις !!

kiki είπε...

Απλά τέλεια! Ζήλεψα εκείνες τις εσωτερικές πισίνες!!!!

Irini είπε...

Πραγματικά σε θαυμάζω για την δύναμη που έχεις.Μπράβο περάσατε τέλεια!!!
Ο εγγονός σου είναι ένας κούκλος Αχτίδα μου να τους χαίρεσαι όλους.Φιλιά!!!