Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Δεν είμαι στα καλά μου σήμερα...έχω το δικαίωμα να μην είμαι τελικά;

Κάπου εκεί ψηλά είμαι με τους γλάρους και πετώ.....

Δεν έχω κέφια απόψε φίλοι μου, αρκετά πεσμένη ψυχικά και σωματικά γιατί εδώ και 2-3 μέρες πονάω πολύ. Βλέπετε η αθρίτιδα έχει κάποιες χρονικές κρίσεις και περνώ μια απο αυτές. Δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ χωρίς παυσίπονα και είναι κάτι που με εκνευρίζει γιατί ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα φάρμακα και ήδη παίρνω δυο άλλα. Άν και δούλεψα το βιτρώ μου το πρωί παρόλα αυτά ανέβηκα νωρίς επάνω και μόλις ήρθε το απόγευμα λες και το κάνει επίτηδες αρχίζω να πονάω περισσότερο.
Ο Δημήτρης μου έκλεισε ραντεβού με γιατρούς μα τι να μου κάνουν; τα χάπια δεν είναι λύση μα βέβαια σωστά θα πείτε ουτε και να ..γκρινιάζω είναι λύση...απλά πονάω ! Το πρωί για να λειτουργήσουν τα χέρια μου πρέπει να τα βάλω κάτω απο το ζεστό νερό και έχω τόσες υποχρεώσεις πίσω μου που πρέπει να περάσουν απο αυτά τα χέρια.
Δεν έχω κέφια φίλοι μου, μου έρχεται να κλαίω...λένε οτι η αθρίτιδα φέρνει και μια καταθλιψη! Εγώ; λες; Μόλις είδα και μια ταινία με βρυκόλακες...μπρουυυυυ!
Ας πούμε όμως και κάτι ευχάριστο γιατί σήμερα γιορτάζει η φίλη μου η Ιουλία και της έκανα τις ευχές μου στο ...εξοχικό μας ΕΔΩ γιατί είναι και το δικό της μπλοκ εκεί.
Η φίλη μου η Λία είναι ένα απο τα δώρα που μου έκανε το διαδύκτιο, ένας ανεκτίμητος θησαυρός καλοσύνης και αθωότητας ψυχής, η γλυκιά μου Ιουλία με τους υπέροχους λουκουμάδες της αιτία των 2 κιλών που πήρα απο το προηγούμενο καλοκαίρι και δεν μπορώ να διώξω.
Χρόνια Πολλά φίλη μου
!

41 σχόλια:

tsaousa είπε...

Μπορεί να είναι και ο καιρός γιατί κι εγώ σήμερα δεν έχω κέφια.
Βέβαια, εσύ πονάς κιόλας..Μήπως μια ελαφριά γυμναστική θα σου έκανε καλό σε μόνιμη βάση και ούτε γιατροί, ούτε χάπια; (η γυμναστική κάνει καλό και στην κατάθλιψη, δεν πέφτεις ποτέ, σε ντοπάρει τέλεια με ορμόνες χαράς).
Το έχεις δοκιμάσει;

Σου εύχομαι περαστικά.
Και να χαίρεσαι τη φίλη σου.

elenilarisa είπε...

Περαστικα σου σε ευχομαι.Ισως ειναι η αλαγη του καιρου και πονας.Εγω μολις τελειωσα το μαγειρεμα, εκανα σπετζοφαι με κεφτεδακια και τωρα παω για υπνο .Και παλι περαστικα σου...Καληνυχτα....

Hfaistiwnas είπε...

Υπομονή βρε Αχτίδα, ελπίζω να μην κρατήσει αυτή η κρίση τόσο πολύ.. και να πάρεις τα πάνω σου! Γι'αυτό είμαστε εδώ!!!
Και χρόνια πολλά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ tsaousa μου η κολύμβηση μου κάνει καλό , πέρσι πήγαινα πισίνα σε ιδιωτικό γυμναστήριο, διέκοψα γιατί λόγω λιτότητας το γυμναστήριο έκοψε τη λειτουργία της.Γράφτηκα στον ΑΡΗ μα ...δεν προλαβαίνω είναι αλήθεια..έχω δυο ηλικιωμένους να προσέχω..έχω τη δουλειά μου..και η πισίνα αυτή δεν είναι με ραντεβού όπως η ιδιωτική.Αγαπώ πολύ τη γυμναστική , έχω και διάδρομο μα η αθρίτιδα έχει γίνει παραμορφωτική σε οστά και μου φέρνει πλέον μια κούραση , μια νωθρότητα, είναι και η Πάρκινσον μαζι..θα μου περάσει .Έτσι είναι η αθρίτιδα , έχει χρονικές κρίσεις αρκεί να κρατήσει λίγο.Ευχαριστώ καλή μου που με σκέπτεσαι και μου δίνεις ευχές.Σας αγαπώ όλες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ elenilarisa, τι κάνεις φίλη μου; εμείς σήμερα μάλλον ψαράκι θα κάνουμε, όταν ο Δημήτρης δεν μαγειρεύει σημαίνει..ψάρι.Πάντως δεν έχω και πολύ όρεξη , άνετα τρώω μια σαλάτα για μεσημέρι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, σ' ευχαριστώ καλέ μου φίλε, δεν είμαι πολύ στα καλά μου, δεν έχω κέφια, κάνει και ψύχρα σήμερα.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΙΣΩΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 29 6 2010 ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΑΝΕΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΙΟΥΛΙΑ.

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΣΑΤ

ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΛΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΣ ΟΚ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ 6974370595 ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Μarion, είπε...

Kαλημέρα Αχτιδα...υπομονή θα περάσει . θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει. Σε καταλαβαίνω γιατι και τη μαμα μου την πιάνει κατα καιρους πονοι στη μεση , στα κοκκαλα κλπ.. Και ειναι ανθρωπος που δεν καθεται με το ενα ποδι πανω στ αλλο.
Και παντα λεει πως δεν την νοιαζουν οι δουλειες, ή η κούραση να τρεχει απο το πρωι ως το βραδυ...μονο να μην ποναει..

Αυριο θα ειναι μια καλυτερη μερα :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Θαναση μου περαστικά σου φίλε μου, θα έρθω να σε δω, εύχομαι όλα να σου πάνε καλα΄.Η Αρετή είναι πολύ καλύτερα φίλε μου που έκανε εγχείρηση.Αν δεν κάνω λάθος έκανε και μπαι μπας; Κουράγιο φίλε μου, είαμαι σίγουρη οτι το έχεις και όσο για το σαιτ δεν μου κάνει εγραφή, δεν δέχεται το μειλ μου.Θα το ψάξω , θα κάνω αντιγραφή το σχόλιο σου και θα πάω βήμα βήμα.Υπέροχα φιαγμένο μπλοκ.Όσο για καταθλιψη..όχι ..δεν της κάνω το χατήρι..όποτε νοιώθω έτσι ασχολούμαι με κάτι .Δεν τα πάω καλα΄με τα χάπια καθόλου, τα βαριέμαι , είναι και όσα ακούς στη τηλεόραση βρε παιδάκι μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μarion,ευχαριστώ καλή μου φίλη, το ξέρω ..θα περάσει..απλά μου κόβει κάθε διάθεση.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΡΑΦΗ

next_day είπε...

Καλή μου αχτίδα,
σε διαβάζω αλλά δεν απαντώ συνήθως...
Τώρα όμως δεν μπορούσα να μην απαντήσω...
Περαστικά μέσα απο την καρδιά μου..
Και κάτι ακόμα..
είναι υπέροχο που ενώ έχεις το πρόβλημα σου δεν ξεχνάς ουτε εμάς εδώ, ούτε και την φίλη σου!
Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται!
Καλημέρες και ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν σύντομα!
Φιλί γλυκό!

LIA είπε...

Γλυκιά, πολυαγαπημένη μου Αχτίδα!!!

Σ' ευχαριστώ, ακριβή μου φιληνάδα, για τις ευχές σου και την αγάπη σου.
Είσαι τόσο καλή και ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου και τώρα πια είσαι η αδελφή μου, η κολλητή μου, που με αγαπά όπως την αγαπώ κι εγώ και που της λέω όλα τα μυστικά μου, όλες τις χαρές και τις λύπες μου.
Μαζί με το Δημήτρη σου, να είστε πάντα καλά να μας αγαπάτε και να σας αγαπάμε και μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει κάποτε να μπορέσετε να έρθετε εδώ στα όμορφα μέρη μας, στο σπίτι μου, να μείνετε πολλούς μήνες και να ξεκουραστούμε, κάνοντας μπάνιο, πηγαίνοντας όμορφες βόλτες και να πίνουμε παρεούλα το καφεδάκι μας με τα γλυκά μας και το κρασάκι μας με τα νόστιμα ντόπια φαγητά μας.
Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά πολλά φιλάκια.

mariposa είπε...

νομιζω οτι ακριβως εκει ειναι το θεμα αχτιδα..οτι ολα περνανε απο τα χερια σου..εχεις παντα καλη διαθεση και δεν θες να στεναχωρεις κανεναν..αλλα ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΘΕΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ!!!

ZouZouna είπε...

Εχεις κάθε δικαίωμα να είσαι όπως θέλεις.
Εχεις φορτωθεί πολλά και τρέχεις για όλους. Ξέρω, ξέρω.... έτσι είσαι εσύ. Και οι πόνοι, δεν είναι ευχάριστοι, να μην έρχονται, εύχομαι.
Θα γιατροπορευτείς μόνη γιατί είσαι δυνατή!

Αυτή η κυρία κατάθλιψη, απο πότε έρχεται επίσκεψη? γιατί απο 20 χρονών, έλεγα πως τα βράδυα είναι κακοί σύμβουλοι, ενώ την ημέρα, όλα είναι καλύτερα στο φως του ήλιου.
Λοιπόν στο χέρι μας, είναι να γίνουμε καλύτερα.
Ελα να πιαστούμε χεράκι χεράκι να πούμε ένα τραγούδι δυνατά και να.... μπουφλίσουμε και κανέναν αν μας ενοχλεί
τα φιλιά μου!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου, φυσικά και έχεις δικαίωμα να μην έχεις διάθεση, ανθρώπινο είναι. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, να κάνεις πράγματα που σ' ευχαριστούν, αύριο μια καινούργια μέρα θα ξημερώσει και εύχομαι να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα!!!
Πολλά χαμόγελα, πολλά φιλιά και ακόμα πιο πολλές αγκαλιές!!!
Χριστίνα από Κατερίνη

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ next_day κι εγώ μπαίνω σε σένα, νομίζω έγραψα κι όλας.Χρυσό μου σ' ευχαριστώ, είναι αλήθεια οτι πονάω αρκετά μα είμαι συνηθισμένη , απλά είναι ενοχλητικό τη νύχτα που δεν μπορώ να κλείσω μάτι όταν με ενοχλούν.Θα περάσει όμως, όλα περνούν καλό μου και τα καλά και τα κακά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ LIA μου τα ειπαμε στο τηλέφωνο φίλη μου, αδελφή μου να είσαι καλά πάντα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mariposa μου το θέμα είναι οτι εγώ..δεν μου αρέσω έτσι κακοδιάθετη, δεν είμαι εγώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα, το ξέρω φίλη μου τι φταίει μα δεν μπορώ να αλλάξω, πάντα σκέπτομαι όσα αφήνω γύρω μου .Είπαμε θα περάσει, είναι ο καιρός μάλλον , καλά που είστε κι εσείς και βολταρίζω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα από Κατερίνη, ευχαριστώ φίλη μου, φιλάκια στον Γιώτη!

Un par de neuronas... είπε...

Ω, φίλη μου. Δεν είχα διαβάσει το σχόλιο ότι ήμασταν μάζί στο δύκτιο, τι κρίμα! Συγγνώμη!

Ο πόνος θα φύγει επειδή θα έρθεί ο καλός καιρός και επειδή εγώ να σε στείλουμε ένα βουνό από τα φιλιά μου για τις αρθρώσεις σου και ένα μπουκαλάκι με αλοιφή της αγάπης.

Να γίνει καλά, παρακαλώ.

Besos.

Μαρια είπε...

Γεια σου Αχτιδα ...Ειμαι ομοιοπαθης ..Φετος εχω και γω πονους στα κατω ακρα απο την αρθριτιδα ...Δεν βρισκω ωρα να παω στον γιατρο ...Μας εχει κουρασει φετος η υγρασια .Αυτη φταιει ...Περαστικα μας ...

ElenaG είπε...

Aχτιδουλα μου αγαπημένη να χαίρεσαι την φιλενάδα σου
Εύχομαι καλή μου μέχρι αυτή την ώρα που γράφω να είσαι ήδη καλύτερα
γλυκοφιλω`σε+

b|a|s|n\i/a είπε...

μια μελαγχολική αισιοδοξία όλους μας κάνει παρέα τον πολύ τελευταίο καιρό. υπομονή. τι άλλο; φως και χαμόγελα. και όλα καλά να πάνε. φιλιά σου πολλά!

Irini είπε...

Μακάρι Αχτίδα μου να έβρισκα ένα μαγικό ραβδάκι και να σου έπαιρνα τους πόνους.Ξέρω καλά πως είναι να πονάς,ελπίζω και εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου περαστικά και λιγότερους πόνους κάθε φορά μέχρι να φύγουν τελείως.
Σου στέλνω ένα γλυκό φιλί για να περάσουν όλα!!!

Penelope είπε...

Αχτίδα μου, σου εύχομαι ολόψυχα ΔΥΝΑΜΗ. Ο πόνος είναι άσχημος "σύμβουλος" σε όποιο σημείο του σώματος μας και να είναι. Εύχομαι σύντομα να απαλύνει μιας και είναι μέσα στις φάσεις της αρθρίτιδας.

Χρόνια Πολλά και καλά στην καλή σου φίλη.

Demi είπε...

Μεσα απο την καρδιά μου σου ευχομαι Περαστικούλια Αχτιδούλα να γινεις καλύτερα όσο γινεται πιο γρήγορα...χρονια πολλα για την φιλη σου πολυχρονη να ειναι!!και να την χαιρεσαι!!!

Katerina είπε...

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά
με την ευχή να γίνεις γρήγορα καλά!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ VERÓNICA MARSÁ, φίλη μου σ' ευχαριστώ που με σκέπτεσαι, όποτε βλέπω εσένα στα σχόλια αισθάνομαι μια συγκίνηση που ένας άνθρωπος απο μια άλλη χώρα με σκέπτεται .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια μου αύριο έχω ορθοπεδικό και ρευματολόγο μα ..άδικα πάω μόνο για να κάνω το χατήρι στον Δημήτρη.Ξέρω τι θα μου πει και τι θα μου δώσει.Θα περάσει , είναι ο καιρός και οι αλλαγές αυτές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG μου θα τα πούμε αύριο στο τηλέφωνο θα σε πάρω για τη γιορτή σου καλέεε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ b|a|s|n\i/a , φίλε μου καλέ χαίρομαι που εσύ είσαι καλά, σ' αγαπώ πολύ πολύ, φιλιά στο Μόμπυ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irini μου αν υπήρχε αυτό το ραβδί η τελευταία που θα το χρειαζότανε θα ήμουν εγώ, υπάρχους άνθρωποι πολύ χειρότερα απο μένα. Η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι καλά μα ..θα περάσει!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Penelope, φίλη μου σ' ευχαριστώ, σήμερα κατέβηκα για λίγο μα ανέβηκα σπίτι σύντομα , την έβγαλα διαβάζοντας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Demi ευχαριστώ καλή μου σου έκλεψα τη φωτογραφία της Αγ.Ιουλίας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Katerina, αχ! την αγκαλίτσα τη θέλω, μου αρέσει να με αγκαλιάζουν με αγάπη, σ' ευχαριστώ.

Katerina είπε...

Αχτιδούλα μου σου στέλνω ένα χείμαρρο από φιλιά και πολλές πολλές ζεστές αγκαλιές με την ευχή σήμερα να είσαι καλύτερα!
Καλημέρα!

Unknown είπε...

Το δικαίωμα το έχεις φυσικά να μην είσαι καλά, δεν γίνεται να είμαστε όλοι και πάντα καλά, πόσο μάλλον εσύ που πονάς κι όλας, αλλά για την κατάθλιψη, μην ... ελπίζεις (χαχα), είναι "τόσες οι υποχρεώσεις πίσω σου που πρέπει να περάσουν από αυτά τα χέρια".

Την καλημέρα μου

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Καλημερένια! Θέλω να πιστεύω πως σήμερα είσαι πολύ καλύτερα αχτιδούλα και δεν πονάς τόσο. Να χαίρεσαι την φίλη σου.

Σε φιλώ!

SpIrToKoYto είπε...

Αχτιδούλα μου.
ότι και να πούμε εμείς,εσύ πονάς..
το μόνο που μπορούμε,είναι να σου κρατάμε συντροφιά και να σου στείλουμε όλη τη θετική ενέργεια και σκέψη μας..
κι εσύ ξέρεις τί θα κάνεις..-:))