Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ξενάγηση στο μικρό SPA που πηγαίνουμε!

Απογευματινή χαλάρωση μου επιφύλλαξε ο ανδρούλης μου σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι γιατί με είδε τόσο κουρασμένη απο όσα ακούω κάθε μέρα παντού απο φίλους ,τηλεοράσεις συζητήσεις. Μόνιμο θέμα : τι θα γίνει στις δουλειές; Κι επειδή δεν είμαι για πολλές στεναχώριες εγώ και η Πάρκινσον μου....
Σήμερα θα σας κάνω μια μικρή ξενάγηση στο μικρό SPA που πηγαίνουμε, όποτε ξεκλέβουμε χρόνο με το Δημήτρη, στη Καλλικράτεια. Μη νομίζετε οτι είναι κάτι ακριβό, δίνεις 12 ευρώ το άτομο και σου δίνουν τα πάντα, μπουρνούζι, πετσέτες;, πεντοφλίτσες, κρύο νερό. Πληρώνεις μόνο το καφέ που θες να πάρεις , αν θες δηλαδή.
Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε επειδή με άφησε μόνη το ΣΚ δεν ξέρει πως να με ...αποζημιώσει ( είμαι ..μάνα η ..κακίστρω να του δημιουργώ όλως τυχαίως ενοχές του καημενούλη μου μόνον με ένα βλέμμα μου) και βέβαια γνωρίζει οτι μου αρέσει να πλατσουρίζω στα νερά και να μουλιάζω στους ατμούς του υπέροχου χαμάμ που έχουν και είναι το ωραιώτερο σημείο τους .
Δυστυχώς δεν μπορώ να το φωτογραφίσω ούτε απο έξω υπάρχουν και οι διάφοροι πελάτες βλέπετε που μόλις είδαν το φλας με κοίταξαν παράξενα και ...απέσυρα τη μηχανή μου .
Αυτή λοιπόν είναι η μικρή πισίνα του ξενοδοχείου, συμπαθητική, καθαρή και το περιβάλον ήρεμο όπως ακριβώς μου αρέσει.

Δίπλα απο τη πισίνα υπάρχει ένα τσακούζι που όταν μπαίνεις μέσα , σου...γκαζώνουν τις
μπουμπουλίθρες που τόσο αγαπώ και νοιώθεις λες και σε ζυμώνουνε για τσουρεκάκια!
Ρίχνουν και ροδοπέταλα μέσα του..υπέροχο και ρομαντικό.

Ένα άλλο λίγο πιο πέρα λίγο ..πριβέ για ντροπαλούς που θέλουν να κλείσουν τη κουρτίνα ( λες και δεν φαίνονται!). Μάλλον για ντεκόρ είναι !

Δεν μπόρεσα να βγάλω άλλες γιατί ο φωτισμός δεν ήταν καλός στα δωμάτια δίπλα.
Αλλά σας δείχνω το μικρό γυμναστήριο που περνώ τουλάχιστον 1 ώρα εδώ όσο ο Δημήτρης μου απλωμένος σε ανάκλιντρο με το καφέ μπροστά του γυμνάζεται ..νοητά! Δεν την αγαπά αυτός ο άνθρωπος τη γυμναστική , δεν την αγαπά!


Ωραία πέρασα το απόγευμα μου όπως καταλαβαίνετε μετά απο ένα κουραστικό πρωινό στο εργαστήρι μου, σήμερα δεν προχωρούσε η δουλειά μου βρε παιδιά!
Όπως είπα στην αρχή το πρωί ψυχοπλακώθηκα απο φίλους συναδέλφους που έχουν χίλλια προβλήματα, δεν αντέχω να βλέπω στεναχωρημένους ανθρωπους, αρρωσταίνω, μου γίνονται έμμονη σκέψη και δυστυχώς ποιόν να πρωτοβοηθήσεις.Τώρα βραδάκι πια σας τα ...λέω , δεν κρατώ εγώ μυστικό με τίποτε, λείπει και το Δρομάκι στο χωριό της, η Ιουλία στη Κρήτη είναι μακριά, η Γαστερόπληξ είναι άρρωστη, η Μαίρη η φιληνάδα μου νταντεύει το εγγόνι....τέρμα..μόνον εσάς έχω να τα πω! Θα με ανεχθείτε!

44 σχόλια:

erifili είπε...

Αχ πόσο σε ζηλεύω αχτιδούλα μου.Το κοντινότερο Σπα εδώ είναι ένα στην Αιδηψό και τα άλλα στην Αθήνα.Είδα όμως τις φωτό σου και αναζωογονήθηκα.Να είσαι πάντα καλά και να μην χάνεις ποτέ το κουράγιο σου και το χιούμορ σου.Περαστικά στην Γαστεροπλήξ.

( fortounata) είπε...

πέστα να σου φύγουν από μέσα σου.πάντως πέρασες καλά!!καλό βράδυ.

anthivolon είπε...

Καλησπέρα,
Σε βρίσκω χαλαρή χαλαρή μετά από το SPA. Είναι αλήθεια πολύ καλό να μπορείς να χαλαρώνεις μ'αυτό τον τρόπο, ξεφεύγοντας από τα άγχη της πόλης και γενικά της καθημερινότητάς, που εδώ που τα λέμε τον τελευταίο καιρό έχει κτυπήσει κόκκινο!!! Και πού είμαστε, τα πιο δύσκολα έρχονται!!! Κατά τα άλλα Αχτιδούλα μου χάρηκα που σε βρήκα χαλαρή, αλλά με αυτά που σου λέω θα σε τσιτώσω. Χαλάρωσε λοιπόν σήμερα και άφησε για αύριο τους προβληματισμούς......
Να έχεις ένα καλό βράδυ!!
Σε φιλώ

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα! εεεε μια χαρά είναι ο χώρος και όλο το θεματάκι!
Θα το χρειαστώ όταν ανέβω! :)
Και μην σκέφτεσαι τίποτα, να μας κάνουν να πάθουμετίποτα από το άγχος θέλουν..

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.
Το Spa καταπληκτικό, νοερά κολύμπισα στην πισίνα για να χαλαρώσω.
Να είσαι καλά, .... ε και που θα πάει θα στρώση..... η κατάστασή μας.
Καλό βράδυ
Τζένη

Ελευθερία είπε...

ειναι οντως πανεμορφο, και τοσο κοντα μας. αληθεια δεν μας ειπες ονομα, κατι να το βρουμε και μεις τα κακομοιρα!!!!!!!!!!!
περαστικα στη γαστεροπληξ

Rena είπε...

ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύω!!!

thumbelina είπε...

ζηλεύω τρελά...:P
πάντως πέρασες όμορφα και αυτό έχει σημασία...:))
φιλιά!!!!

ΓΩΓΩ είπε...

Πω πω !!Τελεια φαινεται να ειναι εκει!!! Πρεπει να περνατε super ε αχτιδα μου?? Ποσο μου χρειαζεται και εμενα ενα spa , ενα καλο μασαζ να ηρεμησω που ειμαι ολοι μερα στη τσιτα ,τα νευρα μου τσαταλια!!!Η καημενη η μανουλα μου ολο το χειμωνα με παρακαλαγε να παω στο χαμαμ μαζι της αλλα δεν πηγα ουτε μια φορα!Μια η δουλεια ,μια το μωρο μου ,μια η κουραση μου ,μια οι μελαγχολιες μου...Τελοςπαντων να εισαι καλα αχτιδα μου και αστους να λενε...!

Ανώνυμος είπε...

που ειναι ακριβως να παμε κι εμεις??

mariak είπε...

....Χαίρομαι Αχτιδούλα μου που περάσετε τόσο όμορφα...την επόμενη φορά μάλλον θα το επισκεφτούμε κι εμείς για λίγη χαλάρωση...και νοητή γυμναστική....όπως του κ. Δημήτρη....Δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω προχθές ....όλα ήταν υπέροχα και σε ευχαριστούμε ...ο γιός μου δε έμεινε καταγοητευμένος από την φιλοξενία και φυσικά την Κλώντη....Καλημέρα και Φιλιά πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.AΥΤΟ ΤΟ SPA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ( Ε! ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ).ΕΙΝΑΙ ΤΟ HOTEL MYKONOS ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ HOTEL ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣΑΖ Η ΚΟΥΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΤΑ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ SPA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ( ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ )ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ 7 ΕΥΡΩ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ erifili, καλα μη συγκρίνεις την Αιδηψό, εκεί όλα είναι υπέροχα στα SPA όμως οπως ξέρεις τα πληρώνεις αναλογα.Η Γαστερόπληξ έχει πρόβλημα με τη μέση της η καλή μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, δεν τολμας να ανοίξεις τη τηλεόραση φίλη μου , μας βομβαρδίζουν συνεχώς με δυσκολίες και αμφιβολίες για το αύριο.Τι να πουν τα νεα παιδιά πια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, αν και όταν πάω είμαι με το ρλόι στο χέρι μένω τουλάχιστον 2 ώρες χαλαρή με την απόλαυση του ζεστού νερού.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, έλα εσύ και θα σε περιποιηθώ εγώ πλήρως φίλε μου.Η φιλοξενεία μας είναι πάντα πλήρης.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου σας το έγραψα επάνω αναλυτικά μπορώ να σας βρω και το τηλέφωνο αν και δεν χρειάζεται ραντεβού, πας όποτε θες ,ιδιαίτερα πριν τον Ιουνιο είναι άδειο σχεδόν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τζένη μου σ' ευχαριστώ για το τηλεφώνημα καλή μου, θα χαρώ να σε γνωρίσω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ thumbelina μεταξύ μας θα προτιμούσα εκδομούλα σε εξοχή μα για απόγευμα είναι υπέροχο και κάνω και τις ασκήσεις μου στο γυμναστήριο και τη πισίνα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΓΩΓΩ μου θα σε μαλλώσω, να ακούς τη μανούλα σου γιατί θέλει μόνο το καλό σου να θυμάσαι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλε -η σου γράφω επάνω με κεφαλαία που βρίσκεται και πως ονομάζεται .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mariak, φίλη μου καταρχάς ..ερωτεύτηκα το γυιό σου απο τα πιο γλυκά αγοράκια που έγω γνωρίσει.Στείλε μου μέιλ για να έχω την ηλεκτρ.διεύθ. να σου στείλω τις φωτογραφίες.

Dee Dee είπε...

Ωραιες ιδεες μας δινεις αχτιδουλα μου!

Θα το εχω υποψιν μου για καμια εξορμιση!

Καλημεραααα!!!

Un par de neuronas... είπε...

Απ'ότι βλέπω, θα κάνουμε πολλές παρατηρήσεις όλλες η ζηλιάρηδες!
Είμαι πολύ, πολύ, πολύ χαρούμενη γιατί είχατε μια στιγμή χαλάρωσης, ηρεμίας και απόλαυσης.
Ένα φιλί και είμαι πολύ χαρούμενη για σένα αν και πεθαμένη από την ζήλια...

BUTTERFLY είπε...

12 ΕΥΡΩ????!!! Απιστευτο! Εδω ας μη μιλησουμε για τιμες!

Μπαρβο Αχτιδουλα! Μην το βαζεις κατω, κανε ο,τι μπορεις για να περνας ομορφα!

Και εννοειται να μας λες ο,τι σκεφτεσαι!

Καλημεραααα!

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου!
Ωραίες ιδέες μας δίνεις για μικρές, κοντινές αποδράσεις χαλάρωσης!
Οι τιμές πολύ λογικές και η απόσταση μέσα στα όρια...
Μια χαρά όλα!!!
Καλή εβδομάδα σου εύχομαι.

ZouZouna είπε...

Σιγά βρε Αχτίδα, χαρά μας, όχι ανοχή να μας τα λές!!!!
Πες χαμάμ, που λέγαμε τούρκικα, παρά μούγινε σπά ένα πράμα.
Ετσι κι εγώ είμαι της σχολής του Δημήτρη σου. Να μαζευτουμε να γυμναστείτε!!! Αντε κανα μούλιασμα στο νερό της θάλασσας Αύγουστο κι άν. Μουλιασμα είπα, όχι κολύμπι... ξέρω ξέρω... είμαστε πολλοί να κάνουμε σύλλογο!

μάτς και μουτς φιλλλλλλλλλιά!

γαστεροπληξ είπε...

αυτό το ζήλεψα τώρα!!
φιλάκια

Μαρια είπε...

Kαλημερα Αχτιδα ...Το ξενοδοχειο ειναι ενα με σιελ χρωμα προσοψη απεναντι απο μια παιδικη χαρα?Για λεγε να παω και γω τον συζυγο που σκουριασε...

mia maria είπε...

Τι ωραία που θα πρέπει να είναι, δεν έχω πάει ποτέ σε SPA! Ζήλεψα πολύ με τις φωτογραφίες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου τι κάνεις κοριτσάκι μου; πάρε τον ανδρούλη σου και πάνε, θα δεις τι όμορφα θα περάσετε, ιδιαίτερα σπίτι το...βραδάκι!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ VERÓNICA MARSÁ, έχει και η Ισπανία τόσες ομορφιές που τις θυμάμαι με πολύ γλυκιά ανάμνηση.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, όπως βλέπεις..ότι μπορώ κάνω κοριτσάκι μου, δεν το βάζω κάτω .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ VASILIKI μου οι καιροί είναι δύσκολοι και νομίζω το καλύτερο πράγμα για να επιβιώσουν όλοι είναι να ρίξουν τις τιμές τους σε όλα τα πράγματα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα, μπράβο σου βρε..καλή είσαι και του λόγου σου.Έχω διάδρομο στο σπίτι και ούτε πως λειτουργεί δεν ξέρει το πουλάκι μου, ενώ να ανοίγει το ψυγείο τις νυχτερινές ώρες το ξέρει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ γαστεροπληξ ..ΖΕΙΣ...ΖΕΙΣ...Ζείς....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια μου ΝΑΙ και είναι γωνιακό! Να πάς , θα περάσεις υπέροχα!Εμείς πάμε πολύ συχνά, το κορίτσι μέσα το λένε Ειρήνη και είναι πολύ εξυπηρετικό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ big mama, καιρός να δοκιμάσεις λοιπόν , βρες ένα κοντά σου ( υπάρχουν πια παντού) πάρε το αγοράκι σου και πάντε.

Λίνα είπε...

Πολύ ζηλεύω, αλλά που χρόνος!!!
Σχολεία, φροντιστήρια, δεν φτάνει η μέρα.
Χαίρομαι όμως που πηγαίνετε εσείς και μας μεταφέρεις αυτή την χαλάρωση μέσω ίντερνετ.
Καλό βράδυ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Λίνα μου αν δεις τι έχω εγώ κάθε μέρα θα φρίξεις.

ElenaG είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου...
αλλα δυο φορες μπράβο στο Δημητρη
...χωρίς αυτόν πως θα πήγαινες καλε!

Demi είπε...

Χαλασε ουπολογιστης μου εδω και μερες γιαυτο χαθηκα για λίγο...ευχες θα ήθελα να σου δώσω για την ονομαστικη σου εορτη εστω και με μια καθυστερησούλα...χρονια πολλα να εισαι καλα να χαιρεσαι οτι αγαπάς,να σε χαιρονται οι δικοι σου ,να εχεις υγεια και οτι αλλο επιθυμεις!!!
Το σπα ειναι υπέροχο να ειστε καλα και να περνατε παντα υπέροχα!!!!

Frezia είπε...

Παρακαλώ, την Καλλιλράτεια Χαλκιδικής εννοείτε? Εκεί κοντά είναι το εξοχηκό μου.
Αν και πηγαίνω συχνά για ψώνια δεν το ξέρω, θα προσπαθήσω να το βρώ.