Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Κάτι που χρωστάω..

 

                     


Ξέρω τι θα πείτε..από χθες μέχρι σήμερα έχει αλλάξει 180 μοίρες..Μπα..δεν άλλαξαν πολλά απλά σηκώθηκα το πρωί φιλοσόφησα το πράγμα και σκέφτηκα πως όσα δεν μπορώ να αλλάξω μπορώ..έχω την δυνατότητα να τα προσαρμόσω .

Λοιπόν...χαμογελάστε..πάρτε ανάσα από τα προβλήματα, κρατηθείτε από την Ελπίδα με Α κεφαλαίο για το αύριο που αν το σκεφτείτε..μόνο ο Θεός το ξέρει.

Έχω λοιπόν και κάτι να ..αποκαταστήσω..κάτι σαν..οφειλή σε μία φίλη. Θυμάστε που σας έλεγα πως το 2007 όταν μπήκα στα μπλοκ τον Ιούλιο η πρώτη μου εμπειρία από αυτά ήταν ένα τυχαίο μπλοκ που άνοιξα σε στιγμές που ο υπολογιστής ήταν κάτι άχαρτογραφητο για μένα. Ήταν η Χελωνίτσα όπως την έλεγα πάντα..στις σκέψεις της βρήκα το κόσμο των μπλοκ..μετά..σαν το πουλάκι που ανοίγει τα φτερά και πετά ελεύθερο πια εγκατέλειψα την φωλιά της και σαν όλα σχεδόν τα "παιδιά" έφτιαξα το δικό μου κόσμο.

Η Χελωνίτσα έγινε μία απλή επικοινωνία, κάποια μηνύματα, νομίζω και τηλεφωνήματα κι εγώ ..αχάριστα πετούσα στα δικά μου σύννεφα τα..ροζ τότε ανακαλύπτοντας τα μπλοκ. Τελευταία βρεθήκαμε στο fb μετά από ένα μήνυμα: είμαι η Χελωνίτσα.. Μέχρι προημερών που ένα σχόλιο της μου είπε απλά και τόσο γλυκά το παράπονο ίσως της αχαριστίας μου:-Επέστρεψα..άνοιξα το μπλοκ..μα έχω χαθεί..δεν έχω πια συνδέσεις.. 

Κι εγώ αυτό το καιρό πάλι μπλεγμένη με τα δικά μου εγωιστικά προβλήματα δεν έκανα αυτό που έπρεπε, που όφειλα, που το ήθελα..να σας την γνωρίσω να σας ανοίξω παράθυρο να κοιτάξετε μέσα και να δείτε ένα υπέροχο άτομο. Την..Χελωνίτσα μου, που δεν ξέχασα ποτέ !  https://xelonokouventa.blogspot.com/

Λοιπόν ..άντε ανοίξτε πόρτα και παράθυρο στο κόσμο της, δώστε την ώθηση να σας γνωρίσει και να την γνωρίσετε. Εγώ απλά ένα ευχαριστώ θα της πω για την..κλωτσιά που μου έδωσε να φύγω από την φωλιά, τις οδηγίες της πως να ανοίξω μπλοκ και τις ατελείωτες ερωτήσεις μου για τα λάθη μου.

Δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορώ να κρατώ το μπλοκ μου που τόσο αγαπώ..ξεχνώ πολλές φορές και το πως κάνω ανάρτηση (χα! χα!) χθες με την νευρολόγο μου κόντεψα να πιαστώ μαλλί με μαλλί όταν της έλεγα πως δεν μπορώ να κρατήσω το μυαλό μου με φάρμακα που θέλουν να με μετατρέψουν σε..ζόμπι ( ποτέ δεν αγαπούσα τις ταινίες με ζόμπι φίλοι μου). Λοιπόν εγώ θα κρατήσω τις ..επάλξεις, άλλωστε είμαι τόσο τυχερή που έχω τόσες φίλες που με αγαπούν, που τρώνε ακόμα στο τραπέζι μας, που μου στέλνουν μηνύματα, που έγιναν η ..οικογένεια μου.

Θέλω λοιπόν να σας ζητήσω να είστε επιεικείς μαζί μου, δεν θέλω φιλία από λύπη, θέλω ακόμη να κρατώ το μπλοκ μου όπως το άρχισα..ένας καναπές για σκέψεις, γκρίνιες ίσως, κουβεντούλα, αμπελοφιλοσοφίες, κάποιες κατασκευές ίσως. Αλήθεια σας έχω πει πως συσσωρεύω τέτοιες αρκετές κατασκευές , τις ονοματίζω για κάποιον από εσάς..και βλέπω το ταχυδρομείο σαν ..τούνελ τρόμου και τον κούριερ σαν ακριβό μέτρο για το βαλάντιο μου.

Η Κάντυ τριγυρίζει στα πόδια μου , θύμωσε που έδωσα το φαγητό της στα φτωχά γατάκια από το μπαλκόνι μα ήταν η τιμωρία της που είναι τόσο κακομαθημένη!

Φίλοι μου σας εύχομαι μία όμορφη μέρα , μία ημέρα γεμάτη καλά και επιτυχίες και ότι πετραδάκι βρείτε στο δρόμο σας..απλά..δώστε του μια κλωτσιά να πάει παραπέρα!!!

    Αχτιδένια φιλάκια


14 σχόλια:

Αρτίστα του βωβού είπε...

Τη Χελώνα δεν την γνώριζα, μέχρι προχθές που ήλθε στο βλογ μου και μετά πήγα στο δικό της και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ ευχάριστα εκεί πέρα μέσα και θα μείνω!
Δηλαδή πώς να στο πω; Τη συμπάθησα από την πρώτη στιγμή!
Όσο για την Κάντυ και το ότι είναι κακομαθημένη, έτσι είναι κι ο δικός μου.
Είναι επειδή τα γιόρκι έχουν ισχυρή προσωπικότητα.
Εντάξει φταίμε κι εμείς λιγάκι.
Η κτηνίατρος μου είχε πει ότι εγώ τον κακόμαθα τον Σήφη και γενικά ότι όλοι όσοι έχουμε γιόρκι είμαστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά τους, που δεν τα μαλώνουμε γιατί τα βλέπουμε μικρούλια όπως είναι και φοβόμαστε να μη μας πάθουν κάτι και δεν τους χαλάμε τα χατίρια λόγω μεγέθους κι έτσι αυτά μας παίρνουν τον αέρα.
Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι θέμα προσωπικότητας.
Πάντως, το Σήφη δεν τον λέω κακομαθημένο, αλλά καλοκακομαθημένο!
Καλημέρα Αχτίδα!

Mia είπε...

Αχτιδένια μου, όλοι κάπως έτσι αρχίσαμε. Κάποιος μας βοήθησε. Στη δική μου περίπτωση, βοηθός στο να φτιάξω το μπλογκ μου ήταν η αδελφή μου που ήξερε απλά τα βασικά και μετά σημαντικός μέντοράς μου στην ανάπτυξη του μπλογκ και στις διασυνδέσεις μου με όλο τον κόσμο ήταν η φίλη μου η Annie από την Αυστραλία. Τη Χελωνίτσα δεν τη γνωρίζω αλλά μετά την προτροπή σου πάω τώρα να την επισκεφτώ και να γνωριστούμε. Πολλά πολλά φιλάκια, Γεωργία μου, και να δώσεις μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα στην Κάντυ.

Giannis Pit. είπε...

Μας αρέσει η παρουσία σου Γεωργία μου και το ξέρεις. Και είδα και το μπλογκ της φίλης σου. Πολύ όμορφο και γεμάτο και εκείνο με τις ομορφιές της.
Εγώ χαίρομαι τη συμμετοχή σου και το ξέρεις.
Στέλνω φιλιά και τη θετική μου σκέψη.

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Καλά κάνεις και μας συστήνεις μια καινούργια φίλη. Θα πάω αμέσως να τη γνωρίσω.
Κράτα γερά Γεωργία μου, σε χρειαζόμαστε.
Τα αισιόδοξα μηνύματα σου, είναι πνοή ελπίδας.
Θα σε επισκεφθώ σύντομα πριν μας ξανακλείσουν. 😂😂🤣🤣
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδένια μου κουράγιο, όλα θα πάνε καλά. Θα πάω στη φίλη σου μόνο που δεν έχω μπλοκ και απλά αφήνω το όνομα μου, άσε που της χρωστούμε ευγνωμοσύνη που σε βρήκαμε και σε χαιρόμαστε.Ξανθή Κ.

ANNA FLO είπε...

Δεν την γνώριζα τη Χελωνίτσα μα θα πάω να την επισκεφθώ. Σε θέλουμε εδώ να το ξέρεις.Το μπλογκ σου το αγαπάμε σαν σπίτι μας. Κράτα λοιπόν γερά και προχώρα.
Όσο για την Κάντυ ασε την να είναι και λίγο κακομαθημένη. Πολλά πρέπει στη ζωή μας έχουμε και τα σκυλάκια μας περισσότερα.
Φιλί γλυκό από Κεφαλονιά

HelenZ είπε...

Να κάνετε κουράγιο και όλα θα πάνε καλά, όσο για τη χελώνα έγινε ήδη φίλη μου!!

Χελώνα είπε...

Πω πωωωω κοκκινησα τωρα. Βρε αχτιδα μου δεν ηθελα να σε φορτωσω με τυψεις. Αρκετα εχουμε στα κεφαλακια μας. Παντως σ ευχαριστω πολυ για τις συστασεις και σας καλωσοριζω ολους με ανοιχτες χελονωαγκαλες...

Katrina είπε...

Τρέχω να την γνωρίσω σε θέλουμε κοντά μας!!!! πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

LitsArt είπε...

παω να γραφτω στο blog της! ευχαριστουμε για την προταση!
καλο κουραγιο αχτιδουλα μας!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

Αγαπημενη μου!!!!
να εισαι καλα και να περνας ομορφα!
θελω να βρεις παλι το ροζ συννεφο σου!
να λουσεις τον κοσμο μας με τις αχτιδες σου!

σε φιλω πολυ!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Εμείς σ αγαπάμε και σε νοιαζόμαστε γι αυτό που είσαι και μας αρέσεις !!!
Θα επισκεφτώ τη νέα φίλη με χαρά'
Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα.Με υγεία !!!

Πάντα με μουσική η ημέρα γίνεται καλύτερη !!! ΑΚΟΥΜΕ !!!!

http://www.e-radio.gr/AK-Radio-Internet-Radio-i1975/live

Α.

Αννίκα είπε...

Η χελωνίτσα ήδη στα αγαπημένα ιστολόγια Αχτίδα μου. Σ'ευχαριστούμε! Να είσαι καλά!
Καλό μήνα!