Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Φιλαράκια μουυυυυυυυ!

                                

Ένα ευχαριστώ ξέρω πως δεν φθάνει για τα τόσα πολλά τηλεφωνήματα που μου κάνατε από κάθε μεριά , τις ευχές , τα ατελείωτα μηνύματα και ζητώ συγνώμη που οι απαντήσεις μου ήταν λιτές γιατί απλά..δεν προλάβαινα!!!
Δεν μπορώ να μετρήσω τα τηλεφωνήματα μα τα μηνύματα..132 καταγεγραμμένα στο κινητό μου συν τα σχόλια σας.

                 

Λοιπόν..αξίζετε ένα ολόθερμο Αχτιδένιο φιλάκι που γεμίσατε την γιορτή μου μέσα στη καραντίνα δίνοντας μου το μόνο δώρο που πήρα !
Δεν ήταν μία ξεχωριστή μέρα φίλοι μου στο σπίτι , φάγαμε το..χθεσινό φαγητό αφού πάντα περισσεύει, ο Δημήτρης "χτυπιόταν" που δεν μπορούσαμε να καθίσουμε για κουβεντούλα λόγω των τηλεφώνων που χτυπούσαν και μου δήλωσε..πως την επόμενη χρονιά θα φύγει λέει στο..κτήμα να μην ακούει!! Παλιοζηλιάρης..μα το απόγευμα αργά μπορέσαμε να του κάνω το χατήρι αφού τα τηλεφωνήματα έγιναν ελάχιστα πλέον και στη γωνιά μας πιάσαμε την κουβεντούλα.
Εγώ όμως ..τα απόλαυσα, μίλησα με φίλες και γνωστές που είχα καιρό να μιλήσω ..μέχρι και εκείνη που γεννήσαμε μαζί στην Αθήνα με θυμήθηκε φίλοι μου!!!!
Να σας συστήσω και μία ταινία που είδα στην COSMOTE και που ίσως το βρείτε στο YOU TUBE . 
Ο τίτλος ξενόγλωσσος " The windermere children " , αληθινή ιστορία , στο τέλος εμφανίζονται οι 5 που σαν παιδιά κυριάρχησαν την ιστορία και σας διαβεβαιώ πως θα σας αρέσει πάρα πολύ αν βέβαια συμβαδίζετε με τα..γούστα και τις ιδέες μου.
Περιμένω να δω πότε εμείς θα πάρουμε την..άδεια για το κτήμα γιατί μας πιάνει και εκείνο το.."από 65 και άνω.."και να πάρει η ευχή ήμαστε και ..νομοταγείς φοβιτσιάρηδες πολίτες που δεν τολμούμε να παρανομήσουμε για πολλούς λόγους βέβαια. 
Έτσι ήμασταν και στη βιοτεχνία εργαστήρι μας, 37 χρόνια χωρίς ούτε μία..παρανομία, η εφορία έπρεπε να μας κάνει..άγαλμα παρόλα αυτά όταν κλείναμε βιβλία μας έψαξαν μέχρι την 3η γενιά!
Τώρα λοιπόν οι γείτονες στο κτήμα μου λένε πως βλέπουν συνέχεια γείτονες που έρχονται χωρίς άδεια.., μας πιέζουν να πάμε ...μα εμείς δεν το τολμάμε.
 Έτσι.. ελπίζουμε φίλοι μου..μόνο ελπίζουμε και έτσι και πάμε.." αλίμονο μου" ..ο Δημήτρης μου ξεκαθάρισε πως δεν θα το κουνήσει για εβδομάδες. Ευτυχώς που έχω ίντερνετ απεριόριστο για να σας βλέπω και..κέντημα για να κεντώ!
Σας ζάλισα;..δεν σας ζάλισα..όπως έλεγε και ο παλιός ηθοποιός στις ταινίες.
                                 Αχτιδένια φιλάκια

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα μαζί με όλους όσους αγαπάς και του χρόνου γεροί και καλύτερα.
Γιαγιά Φαίη

ANNA FLO είπε...

Α κι εμείς περιμένουμε άδεια για να φύγουμε χααχαχαα αλλά αν δεν ελευθερώσει τις μετακινήσεις...ειδικά εκτός νομού, τη βάψαμε που λένε γιατί βλέπω τον άντρα μου να πέφτει σε κατάθλιψη.
Και του χρόνου να είστε καλά Γεωργία μου να πάρεις περισσότερες ευχές και τις αξίζεις μια προς μία.
Θα ψάξω και την ταινία γιατί είδα τα Αστέρια στη γη με το δυσλεκτικό παιδάκι και ξετρελάθηκα
Σε φιλώ

Giannis Pit. είπε...

Και του χρόνου να είσαι καλά Γεωργία μου. Είσαι άνθρωπος αγαπητός και έτσι σε θυμήθηκαν οι φίλοι σου τη μέρα της γιορτής σου. Του χρόνου σε καλύτερες συνθήκες.
Στέλνω τα φιλιά μου.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Θα σου αφήσω και εδώ τις ευχές ,μου Γιωργία μου να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου και εμείς μαζί τους φιλενάδα.. και του χρόνου μέσα στις αγκαλιές...
Υπομονή μέχρι να περάσει αυτός ο ιός...και όλα θα ξαναβρούμε την καθημερινότητα μας.. τωρα πόσο θα μας έχει αλλάξει αυτή η κατάσταση...θα δείξει το μέλλον ..ας ελπίσουμε προς το καλύτερο..
Να είστε καλά και να προσέχετε.. την αγαπη μου .. φιλιάαα!!💚 🌺🌻🌼

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά ήρεμα και ευτυχισμένα με την οικογένεια σας.Ευχαριστώ για τις όμορφες κουβέντες....

Maria είπε...

Η αγάπη που εκπέμπεις
σαν μαγνήτη μας τραβάς
το σπιτάκι σου να έρθουμε
στην όμορφη παρέα!!!
Πολλά πολλά φιλάκια αγαπημένη μου!!!