Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Πως περνάμε τις μέρες μας...

Φίλοι μου αγαπημένοι, πρώτα μία όμορφη καλημέρα από το κτήμα μας όπου από χθες έχουμε ...μετακομίσει για να πάρει ο Δημήτρης την...δόση ναρκωτικού του που είναι τα δένδρα και η φύση!
Τόσες μέρες σπίτι μόνοι και όμως και εδώ πάλι απομονωμένοι ήμαστε αφού και οι γείτονες κάνουν το ίδιο.
Χαιρετηθήκαμε με την απέναντι από το..μπαλκόνι εκείνη και το τροχόσπιτο εγώ κρατόντας ένα φλιτζάνι καφέ η κάθε μια μας και ο ήχος στη φύση μεταφέρεται πεντακάθαρος.
- Καλημέρα φιληνάδα!
- Καλημέρα τι κάνουμε σήμερα;
- Εγώ κάνω καθαριότητα..
- Εγώ...κέντημα και ο Δημήτρης..τον ακούς, κόβει χόρτα με μανία!
Δυστυχώς οι δύο από τους 4 διπλανούς έχουν πρόβλημα , ο ένας έχει κάνει μεταμόσχευση και πρέπει να προσέχει περισσότερο και ο άλλος κάνει χημιοθεραπείες και είναι η έννοια μας. Έτσι οι καλημέρες μας είναι από καθημερινά τηλεφωνήματα και την προσευχή μας να πάνε όλα καλά γιατί και οι δύο είναι αγαπημένοι.


Ξάφνου το διπλανό κτήμα ( εδώ όλα στη σειρά είναι το καθένα 4 στρέμματα) που ήταν από το Φθινόπωρο γεμάτο με μπρόκολα και πράσα απομεινάρια πια , γέμισε με πρόβατα. Η Κάντυ που τριγύριζε με τον Κανέλλο μέχρι τώρα ήρθε τρεχάτη δίπλα μου και γαύγιζε εκ του ασφαλούς!
Εγώ θα σας τονίσω ακόμα μια φορά για τα αδέσποτα που γυρίζουν πια σε άδειους δρόμους και..βουνά πεινασμένα και λυπημένα.


Θα γυρίσουμε μάλλον Δευτέρα πίσω γιατί κι εγώ πρέπει να πάρω το δικό μου...ναρκωτικό και να αλλάξουμε χώρο κράτησης φίλοι μου.


 Δίκαιη κατανομή απασχολήσεων για τους δυο μας φίλοι μου για να ήμαστε ευχαριστημένοι στη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Κάντε υπομονή, ξέρω πόσο δύσκολο είναι και από οικονομική πλευρά σε όλους και σε ψυχολογική. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, ψάξτε μέσα σας για ασχολίες που η ζωή σας έκανε να βάλετε σε ..χρονοντούλαπο λήθης. 
Δοκιμάστε να ζωγραφίσετε ..ότι σας κατέβει..δείτε μετά το έργο σας με άλλη ματιά και κάντε το 2ο ακόμα πιο καλύτερο και το 3ο πιο κοντά σας..
Όπως βλέπετε ..αντιπαρέρχομαι το σιάξιμο στις ντουλάπες, συρτάρια..η κακή νοικοκυρά που είμαι..που το μόνο που κάνω είναι σκούπισμα και σφουγγάρισμα με..χλωρίνη!
Από το κτήμα όπως καταλαβαίνετε , από το τάμπλετ μου ,πρωινό ολόφωτο..η Κάντυ παίζει με το Κανέλλο, ο Δημήτρης καίει χόρτα κι εγώ..πήρα τα χάπια μου για να μπορώ να κεντήσω βρε αδελφέ .. και μασουλάω ( η άχρηστη και αμετανόητη..) την χορτόπιτα του γλυκούλη μου που έκανε σπίτι πριν φύγουμε!
                  Αχτιδένια φιλάκια!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο.Με διάβαμα και μουσική.Από :
http://www.e-radio.gr/Imagine-897-Thessaloniki-i762/live

ANNA FLO είπε...

Καλά να περνάτε εσώκλειστοι. Το καλύτερο που κάνετε να αλλάζετε παραστάσεις, να μένετε στη φύση και να περπατάς στον κήπο σου τι το καλύτερο;
Φιλιά πολλά και κουράγιο σε όλους μας.

Giannis Pit. είπε...

Η Ζωή στη φύση είναι βάλσαμο. Έχεις άμεση επαφή με τις ανάσες της.
Γεωργία μου να είστε καλά. Ευχαριστούμε για τις δόσεις ...ζωντάνιας που πάντα έχεις να μας δώσεις.

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλα να περασετε κουραγιο σε ολους μας και υπομονη.Πολυ ομορφες οι εικονες που μας δειχνεις .Πολλα φιλια φιλεναδα!