Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ψάχνοντας για παράθυρο..

                      

Ήταν να μην ξεσκονίσω το μπλοκόσπιτο μου και σίγουρα βαρεθήκατε να με διαβάζετε.. μια ζωή των άκρων βρε παιδάκι μου! Είναι γιατί κάπου θέλω να πω όσα νοιώθω χωρίς να τα ακουμπήσω σε ανθρώπους που είναι πλάι μου και τους στεναχωρήσω, αλλά σε σας τους άγνωστους - γνωστούς που ..δεν σας βλέπω στα μάτια!
Όπως ίσως καταλάβατε το τελευταίο καιρό δεν είμαι και στα καλά μου, περνώ μία δύσκολη φάση με την υγεία μου όχι ότι με απασχολεί του θανατά το θέμα αλλά η σκέψη πως ίσως του χρόνου δεν θα μπορώ να κάνω όσα κάνω ..ε! αυτό με πειράζει.
Μου έβαλαν ένα κάρο εξετάσεις και τι άλλο θα έβρισκαν από..ελαττώματα! Παραδόξως και ευτυχώς δεν έχω όλα τα..κλασικά της ηλικίας εκτός από την φίλη πίεση όμως το κύριο η Πάρκινσον ανέβηκε τα..σκαλιά όσο και αν προσπαθώ να της βάλω πορτάκι προστασίας.
Χθες γύρισα από την νευρολόγο μου και θα ομολογήσω πως δύσκολα χαμογελώ στον άνδρα μου με τη σκέψη πως στο μέλλον θα του είμαι ίσως ένα βάρος. Ξέρετε ποτέ δεν βάζω το Δημήτρη μέσα στη γιατρό μου, είναι πράγματα που θέλω να κρατώ και να σηκώνω μόνη μου. Οι κόρες μου θυμώνουν όταν τους λέω πως έχω μόνον εκείνο όμως δεν μπορούν να καταλάβουν πως δεν θέλω ποτέ να μπαίνω σφήνα στις ζωές τους και τις οικογένειες τους.
Λοιπόν έχετε το προνόμιο να τα λέω μόνο σε σας τυχερούλια και τέρμα . Το "μόνο" κυριολεκτώ, στον άνδρα μου και στις κόρες μου λέω απλά: όλα καλά! Όταν μου λέει εκείνο το "Ότι πει ο Θεός κορίτσι μου θα το περάσουμε μαζί" ε! μου δίνει το κουράγιο που μερικές φορές στιγμιαία το χάνω.
Η Πάρκινσον ανέβηκε ένα στάδιο μου είπε λοιπόν η Νευρολόγος με στόμφο μετά την εξέταση , μου έγραψε νέο φάρμακο που θα δούμε τα αποτελέσματα σε..2 μήνες και βλέπουμε για μετά. Η Πάρκινσον είναι μονόπλευρη συνήθως πιάνει τη μία πλευρά, τώρα πέρασε και στη δεξιά ( ΝΔ φαίνεται είναι!!).
Να αποφεύγω λέει να βγαίνω μόνη μου σε δρόμο με κίνηση και να φορέσω σχετικό βραχιολάκι γιατί επηρεάζεται και η..νοημοσύνη μου ίσως αφού μπορεί να σταθώ στιγμιαία με ένα κενό στο μυαλό μου. Γι αυτό μη με παρεξηγείτε αν σας γράφω ..χαζά, έχω το ελαφρυντικό φίλοι μου με τη βούλα γιατρού!.
Άστα να πάνε φίλοι μου ..ΟΜΩΣ...δεν σκύβουμε το κεφάλι, χαμογελούμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε εκείνη την έρμη την πορτούλα κλειστή στον ..εχθρό!
Το απόγευμα στο νοσοκομείο για τα μάτια μου απογευματινό ραντεβού και..γύρισα και το μάγουλο στο 2ο μπατσάκι! Κλειστές οι δακρυγόνες αδένες, 3 διανοίξεις κατά διαστήματα 2 μηνών και αν δεν έχουμε το αποτέλεσμα πάμε σε εγχείρηση με...( κρατηθείτε!) σπάσιμο του οστού της μύτης για να πάνε στον αδένα και να γίνει η αφαίρεση.
Καλέ!!! Ποιος με έφτυσε και δεν το πήρα είδηση;
ΌΜΩΣ..δεν το βάζουμε κάτω επαναλαμβάνω, υπάρχουν τόσα δύσκολα για τόσο κόσμο γύρω μας που τα δικά μου είναι απλή...οδοντόκρεμα.
Λοιπόν σας τα είπα, ξεχάστε τα, στεναχωριέμαι που δεν θα μπορώ να πηγαίνω σε ταχυδρομείο να σας στέλνω δωράκια και καρτούλες μα..υπάρχει και η φίλη Μαιρούλα να της φορτωθώ!
Φίλοι μου σας κάνω μαμαδίστικη αγκαλίτσα και..όλα θα πάνε καλά.
                               Αχτιδένια φιλάκια!


11 σχόλια:

fish eye είπε...

Αχτίδα μου, μια αγκαλίτσα θέλω να σου κάνω.
Όλα με ευκολία κατά το δυνατό να περάσουν εύχομαι.

Φιλάκια δημιουργικό κορίτσι μου

ANNA FLO είπε...

Μια αγκαλιά σου κάνω και λέγε τα εδώ να ξαλαφρώνεις.Αλλά οι δικοί μας άνθρωποι είναι και στα δύσκολα όπως στα εύκολα. Είναι και στις λύπες όπως και στις χαρές. Δεν γίνεται φόρτωμα κάποιος που αγαπάμε, σωστά;
Θα παλέψεις, είσαι δυνατή. Θα τα καταφέρεις
Φιλί γλυκό σ'αφήνω και χαμόγελα πολλά. Είναι γιατρικό

Giannis Pit. είπε...

Είναι τιμή και χαρά μας που ανοίγεις την καρδιά σου και συνομιλείς εδώ μαζί μας. Και να ξέρεις Γεωργία μου ότι αντλούμε από σένα πολύ φως αλλά και δύναμη. Δύναμη από το χαμόγελο και το δημιουργικό σου πάθος. Δύναμη να ξεπερνάμε τις γκρίνιες μας.
Προχωράμε καλή μου φίλη. Θα είσαι καλά, θα χαμογελάς και θα δημιουργείς. Όπως ακριβώς σε ξέρουμε.
Στέλνω τα φιλιά μου.

Unknown είπε...

Κατ' αρχήν Καλημέρα και τι να πω για σένα και την δύναμη ψυχής που διαθέτης!!Γεωργία μου πάντα έτσι λοιπόν ψηλα το κεφάλι να παίρνουμε κι εμείς απ το παράδειγμα σου!Οι δικοί μας άνθρωποι γι αυτό είναι...δικοί μας 😊😊

...irida... είπε...

γλυκια μου!καλη δυναμη ....δεν εισαι μονη σου!!!
εχεις γερο στηριγμα διπλα σου.....
χαμογελο και ολα θα πανε καλα....
σου στελνω μια αγκαλια....
... τις ευχες .
.και τις προσευχες μας...να σε συντροφευουν.....

Olina m είπε...

Ψιτ! Να τους πεις τη μυτούλα σου να την αφήσουν ήσυχη, γιατί είναι η πιο όμορφη του κόσμου!!!!!
Επίσης, έχουμε περάσει πολύ χειρότερα, δεν μασάμε με τέτοια. Φιλιά στο Δημητρό μου ❤

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά θα πάνε αγαπημένη μου Γεωργία! Ο Θεός βοηθός, να δεις και το φάρμακο για την Πάρκινσον θα σε πιάσει, και οι διανοίξεις θα έχουν αποτέλεσμα! Φιλιά πολλά! Βάσω Άργος

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χαιρόμαστε τόσο πολύ γλυκιά μου που μας ανοίγεις την καρδιά σου και μας δίνεις ελπίδες για τη ζωή που δεν μας κουράζεις καθόλου. Ακόμα και στα δύσκολα έχεις τόση δύναμη που δεν μασάς και πάντα θα κάνεις αυτά που σ ευχαριστούν. Είμαστε δίπλα σου και σου στέλνω μία αγκαλιά και πολλά φιλιά !!!!

Αννίκα είπε...

Μια αγκαλιά κι από μένα Αχτίδα μου με την ευχή όλα να πάνε καλά. Έχεις αποδείξει πόσο δυνατή είσαι. Έχεις ανθρώπους κοντά σου που σ' αγαπάνε. Εμείς θα σε στηρίζουμε με την σκέψη και την προσευχή κι όλα θα πάνε καλά. Θα δεις!
Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
20 χρόνια

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

. πραγματική χρηματοδότηση
. επενδυτής ακινήτων
. δάνεια για την κατασκευή
. δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
. στεγαστικά δάνεια
. Η καταναλωτική πίστη,
. Δάνεια FHA
. προσωπικά δάνεια
. τα δάνεια αυτοκινήτων
κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

email: lendingtreegroupinc@gmail.com

email: lending-tree@outlook.com

whatsapp: +1 (213)419-2419

Με θερμό σκεπτικό

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πολλά από τα προβλήματά μας υγείας δεν τα λέμε στους δικούς μας. Ο άντρας μου και η μητέρα δεν ξέρουν π.χ. ότι εκτός από τα μπαλονάκια στην καρδιά έχω και άσχημες αρρυθμίες. Πριν 4 μήνες έπεσα και έσπασα τον ώμο μου. Τώρα θέλω φυσιοθεραπείες, και επειδή είμαι ανασφάλιστη, δεν μπορώ να τις κάνω, θέλω 100 ευρώ. Πριν 2 μήνες παρατήρησα ένα πρήξιμο στη δεξιά πλευρά του λαιμού, εκεί που ξυνόμουν. Πάω ΩΡΛ, και για 3 φορά φράξιμο του σελιοδόχου αδένος. Αντιβιώσεις κλπ. Τραβάω και μια αξονική, θα πάω αυτή την εβδομάδα να την πάρω. Να πίνεις πολύ νερό, διατάζει ο γιατρός. Αλλιώς στεγνώνει το στόμα και δημιουργείται η πέτρα στον αδένα και δεν βγάζεις σάλιο. Το έχετε ξανακούσει αυτό;;; Και πώς να πίνω νερό δοκτόρε μου, όταν με το μισό ποτήρι φουσκώνω και μετά πάει το στομάχι και κάνω να φάω 5 μέρες;;; Μικροπροβλήματα μπροστά σε κάτι άλλα που έχουν άλλοι άνθρωποι, το ξέρω. Ας κάνουμε υπομονή και τον σταυρό μας. Ψηλά το κεφάλι κ. Γεωργία, εδώ είμαστε όλοι. Την αγάπη μου. Σοφία