Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστώ για τις ευχές και...δωράκι!

                         
                                           Hafidwew GIF - Hafidwew GIF
Καλημέρα ..καλημέρα βρήκα επιτέλους το δρόμο φίλοι μου και γύρισα από το κτήμα! Αν και ο ..εορταζόμενος πέρασε το τριήμερο κλαδεύοντας..ή μάλλον..κουτσουρεύοντας όλα τα καημένα τα δενδράκια όμως το κτήμα γέμισε σταδιακά με φίλους που μας επισκέφτηκαν.
Η κόρη μας βέβαια μας είχε καλέσει να φάμε μαζί στο τραπέζι που ετοίμασε όμως προτιμήσαμε να περάσουμε το τριήμερο στο καταφύγιο μας.
Ευχαριστώ για τις ευχές, γραπτές σαν σχόλια υπήρχαν 16 οπότε με κλήρωση που την έκανα με τον κλασικό φίλοι μου τρόπο και τράβηξε το κλήρο ο μικρός Δημητράκης είναι το νούμερο 14 και είναι ANNA FLO οπότε καλή μου φίλη παρακαλώ στείλε στο μέιλ μου aktida7@gmail.com την διεύθυνση σου και θα λάβεις το δωράκι μου που το κρατώ..μυστικό έτσι για να σου κάνω έκπληξη!
Σήμερα με περιμένουν ένα σωρό δουλειές αφού φεύγοντας αφήσαμε πίσω μας ένα σωρό ...ζημιές που αποκαθιστούμε. Λένε πως ενός κακό μύρια έπονται μα σε μας τρίτωσε! Χάλασαν τα μικροκύματα οπότε πήραμε καινούργιο, χάλασε η τοστιέρα  οπότε πάλι καινούργια και και κλείσαμε  ( προσωρινά φτου! φτου! στο κόρφο μου!) με την Smart τηλεόραση μας που χάλασε λέει η..πλακέτα. 
Ευτυχώς πάντα αγοράζουμε και 5ετή εγγύηση όμως θα μείνουμε για 15 μέρες με την άλλη την απλή του δωματίου και χωρίς  cosmote και netflix.
 Ξέρω θα πείτε  αμάν ψωνάρα ..όμως στην δική μας ηλικία μας αρέσει να θρονιαζόμαστε τα βράδια στο καναπέ και και να χαζεύουμε ταινίες αφού δεν αντέχουμε τους καυγάδες στη τηλεόραση, τα χαζά παιχνίδια και τις πολιτικές συζητήσεις.
Να προσθέσω και τον καινούργιο καταψύκτη που περιμένω σε λίγο στο σπίτι και που αγόρασε ο ..καλός μου ..όσο εγώ η αφελής ( απίστευτο) αγόραζα κορδέλες στο Τζάμπο και τον εμπιστεύτηκα να κάνει βόλτα στο διπλανό μαγαζί!!!!

Σας ζάλισα πάλι η φλύαρη, να σας βάλω και φωτογραφίες από τους ..άθλους της Κάντυ που έχει γίνει ένα σοκακόσκυλο όπως έλεγε η μαμά μου και δεν διορθώνεται με τίποτε φίλοι μου. 
Την κυνηγάω μέσα στο κτήμα να την μαζέψω αφού τρέχει πίσω από τον Κανέλο.  Ιδού η απόδειξη! Πέστε μου αν αυτό είναι σκυλί του..καναπέ!!!!



Δείτε και τον Κανέλλο..πρώην αδέσποτο που είναι καθαρός και υπάκουος!!Φωνάζουμε το όνομα του και έρχεται αμέσως, φωνάζουμε την Κάντυ και την κυνηγούμε ολόγυρα στα 4 στρέμματα!!!


Κατέληξα στη απόφαση να την πάω αυτές τις μέρες σε κομμωτήριο να την...κουρέψουν με την ..ψιλή γιατί έχει γεμίσει χόρτα και κλαδιά. Θα κάνω και την..προσευχή μου για τον καημένο τον Βασίλη που φρόντιζε την Κλώντη μας ( αχ! Κλώντη..ήσουν μοναδική) να δούμε πως θα την φροντίσει..να δω πως θα καταφέρει να τιθασεύσει αυτό το μικρό αγρίμι !
Φεύγω , φεύγω..έχω να κάνω ένα σωρό δουλειές!
                                             Αχτιδένια φιλάκια.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Καλά μου ξεκίνησε η μέρα, αφού με κάνατε και γέλασα με τα καμώματα της μικρής! Χώνεται στην αγκαλιά του Κανέλου λες και είναι η μαμά της, και αυτός ο καημένος.... σιγά μη δεν τα θέλει! Αγριμάκι σωστό η μικρή, μεγαλώνοντας σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, λογικό είναι να τρελαίνεται στο τρέξιμο και στα παιχνίδια! Η Κλώντη ήταν μία και μοναδική, όπως μοναδικό είναι και το κάθε ξεχωριστό ζωάκι μας. Μήπως εγώ θα ξαναβρώ Μπρούνο ή Λιλίκο, ο πρώτος ένα γκρί κανισάκι που μάζεψα από τον δρόμο και είχε κάτι στρογγυλά καστανά ματάκια, που έλιωνα όταν τον κοίταζα, ή τον Λιλίκο. που ξεκίνησε σαν Λιλίκα αλλά τον είδα μια μέρα που σκαρφάλωνε στο άνοιγμα της πόρτας και διαπίστωσα ότι ήταν... Λιλίκος. Αυτόν τον ξεγέννησα εγώ, γκρι με άσπρο, ένα φουντωτό θηρίο με πράσινα μάτια... Τι να λέμε τώρα! Μόνο ένα φιλάκι στο κοριτσάκι σας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Ανώνυμος φίλη ή φίλε ευχαριστώ.Πράγματι μου λείπει η Κλώντη και θα μου λείπει πάντα. όμως αγαπούμε τώρα την Κάντυ και τον Κανέλλο. Πράγματι είναι μία σχέση μεταξύ τους παράξενη και δυνατή.Σήμερα που την φέραμε σπίτι είναι μελαγχολική και στο κρεβάτι της.Να χαίρεσαι τα ζωάκια σου, είναι πλάσματα που μας δίνουν χαρά και αγάπη .Πάντως την Πέμπτη θα πάει κομμωτήριο και θα γελάτε πως θα γίνει ...γουλί!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Να χαίρεσαι τον σύντροφό σου Γεωργία μου!
Να είστε καλά και να μοιράζεστε τέτοιες μικρές οικογενειακές στιγμές που κρύβουν απέραντη αγάπη.
Το "σοκακόσκυλο" σου είναι αρχηγόπουλο, με χαρακτήρα και άποψη. Είναι που παίρνουν τα κατοικίδια την προσωπικότητα των κατόχων τους. Τι να τα κάνεις τα σαλονάτα; Βαρετά δεν είναι;

Φιλί γλυκό φίλη μου♥

Mia είπε...

Να τους χαιρόμαστε τους συζύγους μας, Αχτιδένια μου!
Και... με γειά τον καταψύκτη. Έννοια σου, κι εμένα ο δικός μου τα ίδια μου κάνει!
Λατρεύω την ζωηρούλα Κάντυ σου!!! Και ο Κανέλος όμως, ομορφάντρας!!!
Πολλά φιλιά, φίλη μου. Είμαι βέβαιη ότι η τυχερή Άννα θα χαρεί το δωράκι σου!!!

ANNA FLO είπε...

Τι όμορφα που είμαι η τυχερή!!Σ'ευχαριστώ πολύ.
Όσο για το τι χαλάει να το ξέρεις ποτέ δεν είναι μόνον ένα. Ακολουθούν όλα με τη σειρά. Με γεια όμως όλα τα καινούργια
Η κάντυ πανέμορφη και έτσι σοκακόσκυλο τη θέλουμε, ναι; Ζωντανή και μαζεύει εμπειρίες.
Για να είμαστε και ειλικρινείς πώς να αντισταθεί σε τέτοια γοητεία του Κανέλλου;
Να περνάτε όμορφα
Τα φιλιά μου

LitsArt είπε...

με γεια να πω για τα νεα σου αποκτηματα! και φυσικα χρονια πολλα στον Δημητρακη σου!να τον χαιρεσαι κ να τον καμαρωνεις υγιη για πολλα χρονια ακομη!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

χρονια σας πολλα γλυκια μου
να τοςυ χαιρεσαι ολους

φιλια πολλα

Αμαλία είπε...

Καλησπέρα καλή μου.
Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδές σου, να είναι πάντα γεροί και να τους χαίρεσαι.
Παρακαλώ πολύ να αναρτηθεί φωτό με το νέο λουκ της επαναστάτριας.
Φιλιά και στις δυό σας και στον ήρωα Κανέλλο.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

φιλη μου να τον χαιρεσαι και απο εδω.Καλο μηνα να εχουμε απο αυριο με υγεια και χαρα!!!Ειχα λιγο καιρο να περασω!!

Ariadni St. είπε...

Καλό μηνα κυρια Γεωργια!
Να τον χαιρεστε τον αντρα σας!
Καλη υπομονη στον groomer που θα φροντισει τη μικρη σας, ειναι κουκλα και αυτη και ο Κανελλος!
Φιλια

Συννεφάκι είπε...

Kαλό μήνα με υγεία και χαρές.
Άντε και να ετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα...
Φιλιά

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

θα σου ξαναευχηθω και απο εδω (πηγα και απο την προηγουμενη αναρτηση σου) Γιωργια μου για τους Δημητρηδες σου να τους χαιρεστε όλοι μικροι μεγαλοι..πολυχρονοι να ειναι φιλεναδα...
Οσο για τον Καννελο και την μικρή σας..θα πανε περιφημα τα δυο τους νομιζω..
Οι ζημιες θα φτιαξουν στο λεει μια παθουσα..θα τα πουμε και τηλεφωνικως φιλεναδα..καλο Σαββατοκύριακο.. να εχετε ενα ομορφο μηνα...φιλακιααα!!