Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Μια ταινία που σας προτείνω..

                        ÎœÎ­Î³Î± λάθος...

Θα αναρωτιέστε ίσως πως περνάω αυτές τις μέρες, τα συναισθήματα ανάμικτα και να πάρει η ευχή δεν μπορώ να ξεριζώσω την ψυχή, τις σκέψεις και τις ενοχές μου που μπορώ να..προχωρώ, να βάζω νέες εικόνες καθημερινές στις ημέρες μου  και  συγχρόνως να γράφω νέες αναμνήσεις..
Η Κάντυ μπαίνει στη ζωή μας, κερδίζει βήματα και ..μάχες  κι εγώ ακόμη δεν κλείνω την..κουρτίνα πίσω μου σε ότι αγάπησα και έζησα για 15 χρόνια. 
Άλλωστε όποιος έχει σκύλο συντροφιάς ξέρει πως ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του ακριβώς όπως ένα παιδί που μεγαλώνοντας τον φτιάχνει. 
Με κοιτάζει λες και προσπαθεί να διαβάσει τη ψυχή μου , ξέρει πια ότι εγώ την φροντίζω, ακούει το όνομα της, είναι διαφορετική από την Κλώντη, πιο διστακτική  θα έλεγα, σε πλησιάζει όποτε εκείνη θέλει λες και σου δηλώνει πως είναι κάτι άλλο και όχι ένα στη θέση του παλιού. 
Το σέβομαι, της αφήνω περιθώρια και δέχομαι τη σιωπηλή προσέγγιση της τα βράδια που διαλέγει τη μεριά μου στο κρεββάτι για να κοιμηθεί στις..παντόφλες μου επάνω!
 μία..σέλφυ..έτσι δεν την λένε;
-Μικρή μου θα κάνουμε βήματα και από τις δύο μεριές, έτσι είναι ο ..έρωτας για δεύτερη φορά..θέλει προσπάθεια να ξεπεραστεί η εικόνα του παλιού και να γίνει κάπως αχνή..Έλα να βγάλουμε


Κάπως έτσι φίλοι μου και συγχρόνως κάποιες ταινίες , μάλλον ας είμαι ειλικρινής πολλές ταινίες  όπως μια που μου άρεσε ιδιαιτέρως ίσως γιατί ήταν ιδιαίτερη και με συναισθηματικό πλούτο και νόημα. Ονομαζόταν "Συντρίμμια ψυχής" ( Fugitives pieces) και την είδα στην Cosmote 1 που ως συνήθως έχει όμορφες ταινίες. Αν θέλετε να δείτε το περιεχόμενο της ταινίας πηγαίνετε  ΕΔΩ.
Αν θέλετε μία υπέροχη δραματική ταινία με πολλές ψυχολογικές προεκτάσεις θα σας την πρότεινα με το χέρι στη καρδιά. Μάλιστα έχει μεγάλο μέρος της γυρισμένο στην Υδρα και βραβείο σεναρίου.
Λοιπόν μπήκα στο μπλοκόσπιτο σήμερα να σας κανω μία ..αγκαλίτσα, να σας πω τις σκέψεις και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις μου μα και την αλήθεια που πρέπει να παραδεχθώ..η Κάντυ κερδίζει έδαφος κάθε μέρα..εγώ νοιώθω ακόμα τύψεις που..προχωρώ..πέρα από τη Κλώντη μου..
Αύριο φεύγω στο κτήμα, να πάρω τον..αέρα μου, να αλλάξω εικόνες  και να κάνω τη πρώτη έξοδο της μικρής εκεί βέβαια με προφυλάξεις γιατί το τελικό εμβόλιο θα γίνει στις 13 τελικά πριν φύγει για διακοπές ο κτηνίατρος της. 
Σε λίγο μάλλον θα πρέπει να αρχίσω το αντίστροφο μέτρημα για την αναχώρηση μου στις διακοπές μας..δεν πετώ τη σκούφια μου..μα η ιδέα του ταξιδιού μου αρέσει. όπως λέει και ο ποιητής : "Σημασία έχει το ταξίδι..."
                                          Αχτιδένια φιλάκια 

7 σχόλια:

fish eye είπε...

Αχτίδα, δεν διαθέτουμε cosmote αλλα nova!
Έχω δει απίστευτα πολλές και καλές ταινίες. Τόσο πολύ την αγαπήσαμε και μας βόλεψε την συνδρομητική τηλεόραση που σταματήσαμε να πηγαίνουμε κινηματογράφο για αρκετά χρόνια. Ποιοί; Εμείς που κάθε Σάββατο βλέπαμε στο σινεμά μια καινούργια ταινία.
Φέτος όμως το καλοκαίρι, που είδα τρεις υπέροχες ταινίες στη μεγάλη οθόνη, διαπίστωσα πως είναι τεράστια η διαφορά. Άλλη η απόλαυση.
όπως και να έχει βέβαια το θέμα είναι ο καθένας να απολαμβάνει με τον τρόπο που θέλει!

Η Κάντυ σου κι εσύ κάνετε υπέροχο δίδυμο.
Η δικιά μας γίνεται 8 χρονών και ούτε θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να έρθουν μέρες που δεν θα την έχουμε. Αυτό που λες το σημείο, μου φαίνεται πως θέλει να είσαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος, που εσύ φαίνεται πως το διαθέτεις. Που η Κάντυ σου δεν έχει τον ίδιο χαρακτήρα με την Κλώντια. Θα αγαπηθείτε ακόμη περισσότερο, πιστεύω είναι θέμα χρόνου.
Καλές διακοπές όπου κι αν περνάς το καλοκαίρι σου.
Φιλιά πολλά

Giannis Pit. είπε...

Γεωργία, τι λες παιδί μου;
ενοχές γιατί έχεις μια άλλη ζωούλα κοντά σου και την προσέχεις και τη μεγαλώνεις;
Δεν υπάρχει αυτό κορίτσι μου. Αυτό είναι προιόν ύψιστης ανθρωπιάς.
Σε καμαρώνω να το ξέρεις.
Καλό ξημέρωμα.

Αμαλία είπε...

Καλημέρα στα κολλητά κορίτσια.
Η Κλώντη είναι Κλώντη και θα μείνει πάντα στην καρδιά σου. Η Κάντυ κατακτά το δικό της χώρο και θα γίνει σύντομα το νέο σου παιδάκι. Κανείς δεν ζηλεύει, κανείς δεν αδικείται. Δικαιούται την αγάπη σου και τη φροντίδα σου.
Είναι κουκλίτσα και γλυκύτατη.
Φιλιά και στις δυό σας.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως η Κάντυ διαισθάνεται αυτόν τον δισταγμό που έχετε, να την αποδεχθείτε πλήρως, γι' αυτό κρατά μια απόσταση. Ο φόβος πληγώματος είναι μεγάλος, εγώ πάντως θα σας πω ότι πολύ καλά κάνατε και πήρατε κι άλλο μωρό. Σιγά σιγά θα γνωριστείτε και θα μάθετε η μια την άλλη, και θα δεθήτε πάρα πολύ. Είναι στη φύση του ανθρώπου να δένεται με τα σκυλιά, και αυτά να αγαπάνε χωρίς όρους. Ας μην ξεχνάμε ότι το κάθε ζώο έχει διαφορετικό χαρακτήρα από κάποιο άλλο, πράγμα που έζησα με τα δικά μου. Το ένα μου τρελαινόταν για φιλάκια και ήθελε αγκαλίτσες όταν βλέπαμε τηλεόραση κλπ, ο τωρινός ... δεν ξέρω τι πάει να πει φιλάκι. Γυρίζει το κεφάλι του αλλού! Ο ένας τα βράδια στο κρεβάτι, κόλλαγε στο στομάχι μου και άφηνε έναν στεναγμό βαθιάς απόλαυσης, χειμώνα καλοκαίρι, ο τωρινός ξάπλα στο πάτωμα φαρδύς πλατύς, με κοιτάζει με ένα μάτι όταν του λέω να ανέβει απάνω. Διαφορετικοί χαρακτήρες. Το "Φιογκί" όπως χαϊδευτικά αποκαλούσα την Κλώντη, λόγω του φιόγκου της, είναι στην καρδιά σας μετά από τόσα χρόνια. Και το νέο όμως, η Κάντυ, με τον καιρό θα πιάσει κι αυτή μια μεγάλη θέση. Θα το δείτε. Καλημέρα. Σοφία

Αννίκα είπε...

Αυτό δεν είναι η ζωή Αχτίδα μου; Κάποιες φωτεινές στιγμές που κρατάνε δυστυχώς λίγο αλλά μένουν μέσα σου να φωτίζουν τη μοναξιά σου μέχρι να βρεις ένα καινούργιο θαύμα.
Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη μα όσο περνάει ο καιρός η αγάπη είναι ίδια και η καθημερινή επαφή σιγά-σιγά αναπληρώνει την ανάμνηση μιας αγκαλιάς που σε πόναγε και ο πόνος γίνεται πιο γλυκός.
Υπομονή μόνο, από αγάπη, το ξέρω, σου περισσεύει.
Καλά να περάσετε στο κτήμα. Καλές Αντάμωσες και με το καλό ο Δεκαπενταύγουστος!

Ράνια είπε...

Είναι και η Κάντυ πολύ γλυκούλα και την αγαπήσαμε ήδη κι εμείς !!!
Καλά να περάσεις στο κτήμα και καλές διακοπές !!!!
Σε φιλώ !!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.e-radio.gr/ERT-Kosmos-936-Athens-i113/live
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ.