Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Τα καλά και τα..κακά πάνε μαζί..

                         

Επιστροφή στο σπίτι , άνοιγμα την επόμενη μέρα του υπολογιστή μου, συννεφιασμένη υπερβολικά..βρε παιδάκι μου.. δεν ήταν ούτε ο Ιούλης για μένα...
Συνήθως όταν είμαι στις μαύρες μου σιωπώ μα πάλι η επικοινωνία είναι στο αίμα μου μαζί με την αλλεργία που η αποκάλυψη του λόγου της με προσγείωσε άσχημα. Ο Σούλης έπρεπε να φύγει από κοντά μου δυστυχώς κι εγώ έριξα το μαύρο δάκρυ αυτές τις μέρες για την ατυχία μου που άρχισε από το θάνατο της Κλώντης, το θάνατο του μικρού σκυλάκου που είχα βρει και τώρα το δέσιμο μου με το γατάκι που έπρεπε να αποχωριστώ.
Όλα αυτά μου κόστισαν πολλά, από την κρίση μου στο πρόβλημα μου, τα φάρμακα που δυστυχώς προστέθηκαν ( δεν μου έφθαναν τα άλλα..), το νέο ισχαιμικό επεισόδιο που πέρασα και την διάθεση μου να επιστρέψω πίσω και να..μείνω λίγο μόνη παρά την αντίρρηση του άνδρα μου. 
Όμως όταν συμβαίνουν τόσα άσχημα γεγονότα γύρω μας, όπως οι θάνατοι στη Χαλκιδική, τότε η δική μου διαμαρτυρία, τα δάκρυα μου είναι γελοία μπροστά σε τόση οδύνη.
Δυστυχώς δεν μπορώ αυτό το καιρό να ζωγραφίσω, να κατασκευάσω.. και πρέπει να εξαφανίσω κατά τους γιατρούς κάθε τι που έχει τα "ίχνη" του γάτου μου , όπως καταλαβαίνετε..πλένω τα πάντα..
Ο Δημήτρης θα γυρίσει για λίγο στο κτήμα μέχρι την Τετάρτη που πρέπει πάλι να επισκεφτώ για έλεγχο το Δερματολογικό Νοσοκομείο.
Και τώρα ..να " κατσαδιάσω "όσες δεν έρχονται να μαζέψουν μαζί μας με το καφεδάκι μας τα αποτελέσματα των κόπων του Δημήτρη που όπως θα δείτε είναι άφθονα και τα δωρίσαμε ΟΛΑ σε φίλους γνωστούς και ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη.



Δεν σας λέω για τα βατόμουρα...που ωριμάζουν κάθε μέρα λίγα λίγα και έχουμε ένα σωρό ήμερες βατομουριές ολόγυρα που δεν τις προλαβαίνεις!


Σε 10 μέρες θα είναι έτοιμα και τα δαμάσκηνα μας και να δω τι θα τα κάνουμε!Σκέπτομαι μαρμελάδες σε βαζάκια για τα διάφορα ιδρύματα. 




Όταν φωνάζω εγώ πως φυτεύει πολλά γίνομαι..γκρινιάρα!
Αυτά φίλοι μου τα ,...νέα μου..ευτυχώς η αλλεργία μου μετά την ..απομάκρυνση του γατούλη μου σχεδόν έφυγε βέβαια είναι υποχρεωμένη σε φαρμακευτική αγωγή γιατί πια "εδραιώθηκε" στο αίμα μου.
Φίλοι μου σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, όσο για μένα ..θα ξαναβρώ το δρόμο μου όπως λέω, όσο για την τόσο μεγάλη ευαισθησία μου στα ζώα αυτή δεν θα χαθεί ποτέ..καλώς ή κακώς..
                                               Αχτιδένια φιλάκια

15 σχόλια:

fish eye είπε...

Αχτίδα μου καλημέρα
Πολύ χαίρομαι που βρέθηκε η αιτία αλλά και το φάρμακο, λυπάμαι όμως που θα στεθηθείς τον γατούλη, τι να κάνεις όμως πάνω απ όλα η υγεία μας!

Ααα αν σας περισσεύουν προιόντα να έρθουμε να πάρουμε :-)))
Εεε όχι και να πεταχτούν, αυτό είναι άδικο.

Σας σκέφτηκα με τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την χαλκιδική.
Φιλιά πολλά
*κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου ουφφφ
*υπομονή

Ανώνυμος είπε...

Αχ τι κριμα! Το γατακι τι θα γινει αχτιδα μου; Ελπιζω να βρηκε νεο καλο σπιτακι, οπως το δικο σου!

...irida... είπε...

καλημερα γλυκια μου....περαστικα!!
υπεροχα τα καλουδια του θεου....
που ξερει γιατι στα στελνει αφθονα .....
γιατι εκει...εσυ παλι θα κανεις τα μαγικα σου...
οπως και με τη ζωγραφικη...η τις κατασκευες.....
(που πρεπει για λιγο ναφησεις)...


σου δειχνει το δρομο...παλι ...
της προσφορας...που τοσο αγαπας....
νασαι ευλογημενη....
την αγαπημου

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Περαστικά σου Γεωργία μου.
Σας σκεφτόμουν με την κακοκαιρία.
Ευτυχώς που δεν σας έπιασε
Κρίμα που θα στερηθείς τον Σούλη σου.
Πρώτα η υγεία σου όμως.
Πολύ θέλω να έρθω στο κτήμα σας.
Αν τα καταφέρω θα σου τηλεφωνήσω.
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Γεωργία μου περαστικά σου και πάντα να έχετε τέτοια καλή σοδειά. Θα βρεθούν άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη, είμαι σίγουρη. Εμείς εδώ τα χρυσοπληρώνουμε στη λαϊκή αγορά. Και είναι κάτι χριστιανοί που μετράνε τα ψιλά τους για να δουν αν τους φτάνουν για να πάρουν μισό κιλό φρούτα. Τι να πεις;
Καλά να περάσετε, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!

Giannis Pit. είπε...

Τι να πω βρε Γεωργία μου!
Στενοχωριέμαι καθώς και εγώ δεν είμαι των αποχωρισμών! Ειδικά αν αφορά μικρά αγαπημένα πράγματα. Απ ότι καταλαβαίνω, κάποια αλλεργία σε εμποδίζει να συζείς με το μικρό σας γατάκι. Και οι γιατροί δεν νογάνε από συναισθήματα. Αμολάνε την απόφαση σαν δήμιοι πανάθεμά τους. Δεν του χωνεύω ώρες ώρες να το ξέρεις.

Ξέρω ότι θα το έχεις σε καλά χέρια ναι; αυτό το πιστεύω. Όσον αφορά το κτήμα με τα καλούδια του, υπέροχα και λαχταριστά.
Να είσαι καλά καλή μας φίλη και να απολαμβάνεις τις στιγμές σου.

Αννίκα είπε...

Καλό βράδυ Γεωργία μου! Εύχομαι να είσαι καλύτερα με το πρόβλημα της αλεργίας. Και η ευχαρίστηση της ψυχής είναι σύμμαχος της υγείας αν βέβαια δεν υπήρχαν τα προβλήματα. Είμαι σίγουρη όμως θα βρεις τρόπο.
Το κτήμα υπέροχο, κι ο Δημήτρης άξιος νοικοκύρης. Να είστε καλά και η προσφορά ευλογία.
Καλή Κυριακή
Φιλιά!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ευχομαι να εισαι καλα γλυκια μου και να περνας ομορφα
την αγαπη μου εχεις

AgapameAnDolmas είπε...

αχτιδα μου !!! τι κανεις;; πολυ λυπαμαι για αυτη την αλλεργια...
γεια στα χερια σας για τα καλουδια να ειστε καλα να τα χαιρεστε ! να σας γυριζει το καλο που κανετε και τα δινετε οπου υπαρχει αναγκη.
οταν σε πιανει η μελαγχολια να σκεφτεσαι οτι καπου εκει εξω ειναι μια ξενιτεμενη που προσπαθει να παχυνει τις τσεχες για να μη της κλεβουν τους μελαχροινους μουσατους και να γελας ;)
φιλακια πολλααααα

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχ φιλεναδα να ήξερες τι μου λεες τωρα..μια απο τα ιδια και εμεις εχουμε τραβηξει πολλα με αυτες τις αλεργιες εδω και καιρο τωρα..και η εγγονη μου μια απο τα ιδια με το γατακι της.. και δεν θελει να το αποχωριστεί..μενει μονο της στη Πατρα..
Οντως και οταν ερχεται μια αναποδια θαρεις παιδι μου και ακολουθει η μια την αλλη... βρε κοριτσι μου μηπως είναι αναδρομος ο Ερμής που λενε; και ποιος ειναι αυτός που ειναι αναποδος και δεν ισιωνει;
Εμεις όμως κοντρα σε όλα αυτα ε; δεν το βαζουμε κατω..παντα θα υπαρχει και η καλή πλευρα των πραγματων οσο δυσκολα και να ειναι.. να προσεχεις τον εαυτο σου και ο Δημητρης σου οτι αφου αγαπει αυτο που κανει αστον και ας ειναι υπερβολικα οτι κανει.. την σοδεια σας.. να ειστε καλα να την μοιραζετε αφου σας περισευει ολο και καποιος θα εχει αναγκη αχτιδα μου ..εμεις θα τα πουμε .. την αγαπη μου ..φιλακιαααααα

Μαρία Έλενα είπε...

Περαστικά σου γλυκιά μου
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι στο γραφειο που δούλευα, μια κοπέλα ερχόταν με κάτι πληγές στο σώμα της. Υπέφερε πραγματικά γιατί αιμορραγούσαν κιόλας. Εξετάσεις μηνών κατέληξαν στο συμπέρασμα αλλεργία στις γάτες. Είχε ένα πανέμορφο λευκό περσικό γατάκι. Θυμάμαι το κλάμα της και τη στεναχώρια της όταν αναγκαστικά το έδωσε. Το τι προβλήματα της είχαν προκύψει, δεν λέγεται, από την αλλεργία. Για μήνες πήγαινε και το έβλεπε στο καινούριο σπίτι του, εκεί το υπεραγαπούσαν, δεν είχαν προβλήματα μαζί του. Κάθε φορά έφευγε πληγιασμένη, αλλά αυτή εκεί. Τελικά το πήρε απόφαση και σταμάτησε να το βλέπει, αλλά όχι να τηλεφωνεί. Η αλλεργία της άφησε σημάδια, αλλά μεγαλύτερο σημάδι της άφησε ο αποχωρισμός. Όποτε την βλέπω, μου μιλάει γι' αυτό. Δεν πειράζει, τουλάχιστον είχε πέσει σε πολύ καλά χέρια. Έτσι πιστεύω και για το δικό σας, και σεις να είστε καλύτερα τώρα. Σοφία

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Περαστικα σου φιλη μου!!!!Μην στεναχωριεσαι για τον γατακο Θα βρεθει ομορφη οικογενεια σαν τη δικη σου και θα περναει ομορφα!!!Εχεις τον Δημητρη σου και ετσι θα τα ξεπερασεις ολα!!Να εχετε υγεια πανω απ ολα.Καλο υπολοιπο καλοκαιριου!!!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

αγγελε μου..........!!!!

Ariadni St. είπε...

καλημερα κυρια Γεωργία! Τι καλοκαίρι κ αυτο, πολυ θλιβερά όσα συνεβησαν στη Χαλκιδικη.
Τι κριμα που σας εφερε αλλεργια το μωρακι :( περαστικά και καλη συνεχεια
σας φιλω