Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Τα παιδικά μου κανδράκια.

                               
Ξέρω πως σας ζάλισα με τα γνωμικά και τα σοφά λογάκια μου μα όταν διαβάζω κάτι που μου αρέσει το μυαλό μου πάει σε σας και θέλω να σας το μεταφέρω.
Σπίτι σήμερα φίλοι μου τραγουδάω το..μόνη..μόνη..μόνη..., "έδιωξα" τον άνδρα μου με άδεια.. διανυκτέρευσης στο κτήμα κι εγώ χώθηκα μέσα στο εργαστήρι να πακετάρω τα δύο δέματα που έχω να στείλω και να τελειώσω 3 πορτάκια με παιδικές φιγούρες και τεχνική μικτής ζωγραφικής και κολάζ.  Ένα εργαστήρι χάος πάλι με διάσπαρτα μισά έργα εδώ και εκεί από λαμπάδες, πίνακες και κατασκευές. Τα τελειώνω με τη σειρά τους και μετά τα ...ταξινομώ για τους προορισμούς τους.
Η αρχή ήταν ένα δωράκι για μία φίλη από εδώ και το μωράκι της 


Μετά δύο άλλα ίδια τα ήθελαν παραγγελιά για γιαγιάδες και τα εγγόνια τους. Η μία είναι κατ΄επιθυμία κρεμάστρα και η άλλη κανδράκι. 


Είπαμε στις φωτογραφίες υστερώ  αφού μεχρι να πάω μια μέρα για να αγοράσω μία φωτογραφική νέα μηχανή που να βρω χρόνο βγάζω με το κινητό μου και..άντε να τις βγάλεις ίσιες!. 
Αφού τελείωσα τις ... ατελείωτες  λαμπάδες που έφτιαξα για τα ιδρύματα την εβδομάδα αυτή θα αρχίσω και τις δικές μου για τα δωράκια κατεβατό από την μία κόρη μου και για τους γείτονες μας στο κτήμα που με φωνάζουν πλέον..νονά!!!!
Σήμερα τόλμησα το πρωί να πάω μία βόλτα φίλοι μου στα μαγαζιά εδώ γύρω για ψώνια και απογοητεύτηκα γιατί είναι δύσκολο το βάδισμα πλέον για μένα. 
Γύρισα, κλαψούρισα μόνη μου για λιγάκι και μετά είπα: -Βρε άι στο καλό , δεν σκάμε..μπες κάτσε στην πολυθρονίτσα σου και φτιάξε ότι σε ευχαριστεί!
Φίλοι μου ο Απρίλης μας φέρνει λέει άλλο ένα καψονάκι μα εγώ δεν ξαναβάζω το μπουφάν που να χτυπιέται.  Λοιπόν ..σήμερα αφού τελειώσω από τις κατασκευές μου, θα αράξω στον καναπέ μου φαρδιά πλατιά όλος δικός μου με την πλεκτή την κουβερτούλα της μητέρας μου και θα δω ότι θέλω από τις ταινίες παρέα με τα..κεκάκια διαίτης με βρώμη που μου έφτιαξε δωράκι η γλυκιά μου Ολίνα. 
Ο Δημήτρης μου είπε πως την βρώμη την τρώνε λέει τα..γουρούνια και τα άλογα μα εμένα μου άρεσαν πολύ και δεν τον ακούω και τον αφήνω με τις πίτες του, σκάει που κάνω δίαιτα!( 19 και ..μία!) 
Εύχομαι μία υπέροχη υπόλοιπη εβδομάδα και βέβαια..με...
                                   Αχτιδένια φιλάκια

6 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Τι όμορφα τα καδράκια σου!! Να τα χαρούν οι αποδέκτες.
Και τραγούδα μόνη μόνη μόνη και γρήγορα θα τον επιθυμήσεις τον αντρούλη σου
Το ρητό στη φώτο υπέροχα σοφό!
Δεν σκάμε λοιπόν και πάμε να κάνουμε ό,τι μας αρέσει
Δεν έχω φυλάξει τα μπουφάν και έχω απηυδήσει...Λίγη άνοιξη κανείςςςςς;;
Φιλιά πολλά

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχτιδα μου παντα αεικίνητη με τις δημιουργίες σου ..χαιρομαι πολύ ξερεις να κανεις αυτό που σε ευχαριστει ..ειναι πραγμτα ωρα΄λια που σε γεμιζουν φιλεναδα.. ακομα μια φορα εκανες ομορφιες..
Να εισαι καλά..να προσεχεις τον εαυτο σου.. και περνας ωραία..καλο σου μηνα φιλεναδα..την αγαπη μου παντα φιλακιααα..

Mia είπε...

Αχτιδένια μου, ξεχυλίζεις από δημιουργία. Χίλια μπράβο, φίλη μου. Οι αποδέκτες σου θα τα λατρέψουν τα όμορφα καδράκια σου.

Θάλεια Τζέλλου είπε...

Αχτίδα μου αγαπημένη, τι όμορφα που είναι τα καδράκια! Θα τα λατρέψουν εκείνοι που θα τα πάρουν! Να είσαι καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου και να είσαι πάνα τόσο δημιουργική! Φιλιά πολλά απ΄όλους μας και την αγάπη μας!

Giannis Pit. είπε...

Καδράκια που κλείνουν αγάπη, μεράκι και ομορφιά. Ομορφιά τέχνης αλλά και ψυχής. Που θα δώσουν χαμόγελα και όμορφα αισθήματα.
Υπάρχει κάτι καλύτερο ;
Καλησπέρα Γεωργία μου.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Έτσι μπράβο, να κάνεις ότι σ ευχαριστεί....άλλωστε το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο!!!! Όπως τα εκπληκτικά καδράκια σου !!!! Σε φιλώ !!!!