Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Στην ..Όλγα.


Πριν σας πω τα βαρετά μου να σας δείξω την ομορφιά των λουλουδιών της Αχλαδιάς μας σε δύο διαδεχόμενος στιγμές πριν τη Δύση.Δεν είναι πανέμορφες εικόνες;
Μόλις γυρίσαμε από το τριήμερο μας και ετοιμάζομαι να πάω καλεσμένη στην κόρη της καρδιάς την Ολίνα μου . 
Όμως θα ήθελα πριν να στείλω ένα ..μήνυμα μέσα από το μπλοκ μου στην άγνωστη φίλη μου Όλγα που μου έστειλε ένα μέιλ κι εγώ βιαστική άνοιξα να το διαβάσω στο τάμπλετ μου στο κτήμα. Όμως καλή μου Όλγα .. τι να πω..εγώ ο ..χάκερ των υπολογιστών και του τάμπλετ  με το ..κινούμενο δάκτυλο μου πάτησα λάθος μέρος και έσβησα το μήνυμα σου πριν το διαβάσω παρά μόνο το όνομα σου. Θα ήμουν αγενής αν σου ζητούσα να πας στα..απεσταλμένα σου και να μου στείλεις το ίδιο μήνυμα να το διαβάσω. Τα έψελνα στον εαυτό μου γιατί δεν θα ήθελα να νομίζεις πως αδιαφόρησα και δεν απάντησα. Έσκασα από το κακό μου!!!!!!!
Φίλοι μου παίρνω πολλά μέιλ από άγνωστες φίλες που έχουν τον..μαζοχισμό να με διαβάζουν και πάντα απαντώ. Θα σας φανεί παράξενο μα έχω  φίλες που έγιναν καρδιακές από ένα τέτοιο μήνυμα και είναι λες και τις ξέρω χρόνια, η Ολίνα είναι μία από αυτές ( γλυκιά μου).

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ευαγγελισμός της θεοτόκου

Του Ευαγγελισμού σήμερα μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και Εθνική  μας εορτή. Πάλι έψαχνα μια ώρα να βρω την σημαία μου, πάλι το ξέχασα μα και ...πάλι την βρήκα ευτυχώς και την μόστραρα  στο μπαλκόνι!



Ο Όρκος της Αγίας Λαύρας, πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη (1851)

Πόσα πράγματα δύσκολα ξεπέρασαν οι τότε Έλληνες και πόσα περισσότερα θα είχαν καταφέρει αν αυτό το σκουλήκι της προδοσίας και της εξουσίας  δεν υπήρχε δυστυχώς στη φυλή μας..Όπου υπήρχε ένα Κολοκοτρώνης , ένας Λεωνίδας, μία Μαντω Μαυρογένους υπήρχε φίλοι μου ένας καταδότης και ένας δολοφόνος..Κρίμα και πάλι κρίμα.
Είναι η μέρα που πηγαίνω στην Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκης και ανάβω λαμπάδα και εύχομαι κάθε φορά να είμαι ικανή να έρθω και του χρόνου. Όπως καταλάβατε δεν θα τηγανίσω μπακαλιάρο αφού θα μου τον σερβίρουν έτοιμο όμως έφτιαξα τα ντολμαδάκια μου να τα πάω πεσκέσι . 
Την Τρίτη πρέπει να στρωθώ η τεμπέλα σε δουλειά και να πακετάρω κάποια πράγματα που θέλω να στείλω γιατί σήμερα σκέφτηκα πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και το Πάσχα κοντεύει. 
Ας ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα, μη παρεξηγηθώ αν δεν τηλεφωνήσω στις φίλες γιατί η μνήμη μου το..παλεύει αυτό το καιρό!
                                       Αχτιδένια φιλάκια.

8 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και μη. Να περνάτε καλά!

Αννίκα είπε...

Αχτίδα μου πολύ όμορφες φωτογραφίες! Ανατολή όλο φως και δύση ολοπόρφυρη.
Χρόνια Πολλά! Να είστε καλά πάντα!

Giannis Pit. είπε...

Χρόνια Πολλά Γεωργία μου! χρόνια καλά με υγεία.
Έχεις φίλους και φίλες και σ' αγαπούν, σε εκτιμούν, σε αναζητούν στην επικοινωνία τους. Αυτό είναι πολύ όμορφο και να το απολαμβάνεις.
Την καλησπέρα μου.

Unknown είπε...

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ

Mia είπε...

Χρόνια Πολλά, Αχτιδένια μου. Λατρεύω τα άνθη της αχλαδιάς!!! Πολλά πολλά φιλιά.

Unknown είπε...

Αρκετά χρόνια τώρα σιωπηλά είστε Για μένα καταφύγιο! Ευχαριστώ τον Θεό που σας εστηλε εκείνο το βαρύ βράδυ της ζωής μου!

Ανώνυμος είπε...


Χρόνια πολλά, Αχτίδα, με υγεία και χαρά!
Χρόνια πολλά στην ανοιξιάτικη Ελλάδα και σε όλους σας!
Με φιλία, Χριστίνα της Γ.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Να συνεχίσεις να είσαι αυτο που αγαπαμε όλοι ενα ανθρωπος με θετικη ενεργεια και ομορφες σκεψεις παντα αχτιδα μου
Ειναι φυσικό να έχεις γυρω σου ανθρωπους που σε αγαπανε γιατί και εσύ αυτην προσφερεις ..
Να είσαι παντα καλα νκαι να περνας ακομα καλύτερα.. την αγαπη μου παντα φιλακιαααα!!