Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο Φλεβάρης..τι θα κάνει;..θα Φλεβήσει;

                                      Î”εν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Νάτος και Φλεβάρης..πάντα με ελπίδα λέμε ευχές να κυλήσει όπως κάθε νέος μήνας με υγεία, ηρεμία και καλά συναπαντήματα στο δρόμο μας φίλοι μου.
Ξεκίνησε με το να πάω στο ταχυδρομείο πρωί πρωί από το φόβο της σειράς..και ..ολομόναχη ..κατάπληκτη στη χαμογελαστή κοπελιά στο γκισέ που γέλασε με την έκπληξη μου!
Μετά ενώ χώθηκα στο εργαστήρι μου όσο ο Δημήτρης μου περνούσε την ώρα του στη κουζίνα ( που αλλού!!!) το κουδούνι χτυπάει...η φίλη μου η Μαιρούλα ήρθε για παρεούλα και ..δεν υπάρχει καλύτερο για μένα να δουλεύω και δίπλα μου μία κολλητή  φίλη να μου κάνει παρέα πλέκοντας τα..παπάκια της για το μπαζάρ του Αγίου Στυλιανού!
Μα δεν την άφησα παραπονεμένη και με άδεια χέρια.. είχα κι εγώ κάτι για αρχή να της δώσω για το μπαζάρ .
Όταν ο ..άνδρας σου κάνει λίγες μέρες πριν Μύδια πιλάφι και τα μύδια είναι αρκετά μεγάλα και γερά..δεν τα πετάς, τα καθαρίζεις , τα βάφεις και βλέπεις τι μπορείς να τα κάνεις για να βρουν την χρησιμότητα τους κάπου!


Τώρα το νέο μου πρόβλημα είναι κάποια πράγματα ( δεν σας τα δείχνω ακόμη ) που κατασκευάζω και δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο υπόβαθρο για να τα βάλω..Μη γελάσετε αν σας πω πως ξυπνάω τη νύχτα και σκέπτομαι πως να λύσω το πρόβλημα μου
Όσο αναλύαμε με τη Μαιρούλα όλα τα  της..εβδομάδος  εγώ τελείωσα το ..χειμωνιάτικο κεραμίδι μου και μετά το στόλισα φίλοι μου στο τοίχο να το χαρώ για λίγο και μετά..κάπου θα το χαρίσω να με θυμούνται.


Μετά κουράστηκα , τα χέρια μου σήμερα δεν είναι για πολλά ( μου κάνουν πόλεμο σήμερα τα ατιμούλια) και πήρε σειρά το..γκιουβετσάκι του άνδρα μου και μετά..καναπές και μία υπέροχη σειρά στη τηλεόραση που βλέπουμε τώρα τελευταία στην Netflix και μας έχει συνεπάρει!
Φίλοι μου να είστε όλοι καλά και σας εύχομαι ένα όμορφο και εύκολο μήνα.
                                    Αχτιδένια φιλάκια

9 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Γλυκιά μου Αχτίδα, τίποτα δεν αφήνεις να πάει χαμένο !!!! Τι υπέροχα που είναι και τι όμορφη παρέα, η μία να ζωγραφίζει και η άλλη να πλέκει !!!!! Καλή δύναμη... σε φιλώ !!!!

ANNA FLO είπε...

Καλό γλυκό μήνα Γεωργία μου. Να σαι καλά και να δημιουργείς ακούραστα με φίλους πάντα δίπλα σου. Ωραιότατο το κεραμίδι σου. Ποια σειρά παρακολουθείτε στο ΝETFLIX;
Καλό σου απόγευμα με δύναμη και κουράγιο

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ANNA FLO Άννα μου δες τη σειρά Mr. Sunsine , είναι φανταστική σειρά γεμάτη συναίσθημα και ενώ περιγράφει και μπλέκει και πολιτικές καταστάσεις, ήθη και διαφορετική κουλτούρα η ομορφιά των σχέσεων , η Πλατωνική αγάπη..είναι κάτι που σε καθηλώνει.Η σκηνοθεσία μοναδική σε λεπτομέρειες

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλο μηνα φιλεναδα μου γλυκια.Παντα γεροι να κανετε αυτο που σας ευχαριστει.Φανταστικες οι δημιουργιες σου .Πολλα φιλια!!!

Marie-Anne είπε...

Ακόμα και τα μύδια, έγιναν έργα τέχνης στα χέρια σου!!!!
Το δέ κεραμίδι, απίθανο!!!!
Καλό σαββατοκύριακο και καλό μήνα, Αχτίδα μου!!!!

Mia είπε...

Αχτιδένια μου το κεραμίδι εξαιρετικό αλλά η δημιουργία σου με τα μύδια με άφησε άφωνη! Βρε, κοπέλα μου, τι φαντασία είναι αυτή? Κι εγώ που λατρεύω τα μύδια πετάω το κέλυφος? Α, ποτέ πια! Θα αξιοποιούνται πλήρως! Καλό μήνα, φίλη μου.

Κωνσταντίνα είπε...

Είχα καιρό να διαβάσω νέα σας, περαστικά να είναι όλα όσα περάσατε και εύχομαι να είναι πιο εύκολος ο μήνας αυτός.

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα με υγεία
Φιλάκια ...

Giannis Pit. είπε...

Καλό μήνα καλλιτέχνισσα ! καλό και δημιουργικό ! με χαμόγελο, με έμπνευση, με καλή διάθεση.
Και κάθε μου ευχή κοντά σας.