Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Προχωράμε..

                                   

Χθες ο Δημήτρης μου αγόρασε ένα νέο φλιτζανάκι να πάρει τη θέση αυτού που έσπασα.. μου το πήρε λέει μεγαλύτερο , λευκό όπως το θέλω και πάντα..πορσελάνη..ιδιοτροπίες θα πείτε..μα αυτοί οι δύο καφέδες που πίνω την ημέρα είναι μία απόλαυση για μένα κάτι σαν το τσάι της ..Γκέισας!
Σηκώθηκα λοιπόν, τα σπορτέξ πάντα βέβαια για να με κάνουν να νοιώθω σταθερή και τα χέρια μου σε καλή κατάσταση έτοιμα να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν προβλήματα.
 Το πείσμα μου γνωστό, αρχίζεις με προσοχή και βλέπεις τρόπους να ευκολύνεσαι και..μακριά από αυγά φίλοι μου να τα μεταφέρεις στα χέρια!
Μπήκα που λέτε με αυτό το σκεπτικό στο εργαστήρι μου πήρα ένα μικρό καμβά από το σωρό και του έδωσα κάτι από μένα...γιατί έκανα εκείνη τη συζήτηση με τον εαυτό μου και τη γιατρό μου και πήρα το δρόμο που κρατούσα μέχρι τώρα. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις με προσοχή και παρατηρώντας πως μπορείς να το κάνεις καλύτερα.


Μου αρέσουν τα σπίτια, οι γειτονιές και οι άνθρωποι στα παράθυρα! Κάπου θα το κάνω δωράκι να με θυμούνται.
Κρύο φίλοι μου, σήμερα από το νοσοκομείο παραλίγο να με πάρει ο..άνεμος του Βαρδάρη..τόσα κιλά πως κουνήθηκαν ; Αύριο έχω ραντεβού 9.45...έλεος χειμώνα..σε βαρέθηκα..Έχω και τη κόρη μου που λατρεύει το χειμώνα , το χιόνι και το βουνό και μου σπάει τα νεύρα! 
Η γιατρός σήμερα παραδέχθηκε πως ο καιρός παίζει ρόλο σε κάθε ασθένεια με το δικό του τρόπο..
Φίλοι μου συγνώμη που σας κούρασα και σας ευχαριστώ για την ανοχή και την κατανόηση.
                                     Αχτιδένια φιλάκια.

14 σχόλια:

Unknown είπε...


Είσαι η φίλη που μου κρατάει παρέα,που μου δίνει αισιοδοξία . Μπορεί να μην γνωρίζεις ότι υπαρχω για μένα είσαι εσύ κ ο Δημήτρης σου δικοι μου άνθρωποι. Σας αγαπώ να ειστε πάντα καλά κ ευτυχισμένοι.

Unknown είπε...


Είσαι η φίλη που μου κρατάει παρέα,που μου δίνει αισιοδοξία . Μπορεί να μην γνωρίζεις ότι υπαρχω για μένα είσαι εσύ κ ο Δημήτρης σου δικοι μου άνθρωποι. Σας αγαπώ να ειστε πάντα καλά κ ευτυχισμένοι.

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Πίνακας: υ π έ ρ ο χ ο ς!!!
Γεωργία μου, κουράγιο να περάσει ο χιονιάς. Ούτε κι εγώ τον συμπαθώ και καταλαβαίνω τη διάθεσή σου. Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!

ANNA FLO είπε...

Υπέροχος ο πίνακας!!!! Υπεροχο που εκείνες οι ημέρες πέρασαν!!!! Υπέροχο να δίνεις μαθήματα ζωής και δύναμης!!
Κι εγώ βαρέθηκα τον χειμώνα!!!! Υπομονή.
Φιλιά πολλά

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι τέλειος πίνακας !!!!!! Είσαι άξια θαυμασμού Αχτίδα μας !!!!
Υπομονή.... θα περάσει ο χειμώνας και για να είμαι ειλικρινής συμφωνώ με την κόρη σου.... μ αρέσει πιο πολύ απ το Καλοκαίρι, αρκεί να μην δημιουργεί προβλήματα βέβαια !!!
Σε φιλώ !!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ειστε γλυκυτατοι και οι δυο
φιλια πολλα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Unknown, Καλή μου φίλη, δεν πειράζει που δεν γνωριζόμαστε, πολλές φορές μέσα από την ανωνυμία ξεχωρίζεις ανθρώπους, φίλες και δεσμούς.Μη ξεχνάμε..τον άνδρα μου τον γνώρισα και τον αγάπησα μέσα από..αλληλογραφία!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Kanellaki , Μαρία μου ξέρεις πως η γνωριμία μας έγινε..μισή, σε κρύωσα και λιγάκι λόγω που δεν ήξερα( το έμαθα τελικά μετά) ότι είχε τελειώσει η μπαταρία στο θερμοστάτη!!! Μετά με κατσάδιασε ο Δημήτρης που δεν τον φώναξα..Λοιπόν όταν έρθετε Θεσσαλονίκη για το βιβλίο θα τα πούμε και θα σε ζεστάνω!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ANNA FLO,Άννα μου μόλις γύρισα από το νοσοκομείο , .όλα καλά και προχωράμε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, ευχαριστώ Ράνια μου και ...σε περιμένω τον Απρίλη, είναι όπως λέει ο άνδρας μου να μη μου τάξει κάποιος κάτι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κική Κωνσταντίνου, ομορφούλα ευχαριστώ!

Giannis Pit. είπε...

Στο είπα Γεωργία μου ! θυμάσαι που στο είπα στην προηγούμενη ανάρτηση ; Προχώρα ! δεν σε καταβάλλει τίποτα. Δεν μπορεί να σε κάμψει το παραμικρό. Μήτε ο χειμώνας, μήτε μια παθογένεια, τίποτα.
Πανέμορφος ο πίνακας καλή μου φίλη.
Καλησπέρα και προχώρα γερά.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Παντα λεμε αχτιδα μου οτι αυριο ειναι μια αλλη μερα.. και παντα θα ειναι καλυτερη..δεν το βαζουμε κατω μερχι και πανεμορφους πίνακες μπορουμε να κανουμε ε;...
Εισαι απιστευτη.. και παραδειγμα δυναμης.. να προσεχεις τον εαυτο σου γιατι κανεις αλλος δεν μπορει να το κανει .. καπου το διαβασα και μου αρεσε..φιλεναδα..πολύ σωστο.. ας το ακολουθησουμε... στελνω την αγαπη μου φιλακιααα!!

Mia είπε...

Καλέ δεν μας κουράζεις. Μας αρέσει να ακούμε τα νέα σου. Ο πίνακας όμως, Αχτιδένια μου, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!!!!!! Κι εγώ αγαπώ πολύ τα σπίτια. Πολλά φιλιά, φίλη μου.