Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο μήνα!

                      Kalo Mina

Έχω μέρες να μπω στο μπλοκόσπιτο εκτός από κλεφτές επισκέψεις , οι μέρες βροχερές, συννεφιασμένες ,"γεμάτες" με ένα σωρό δουλειές. Η μηνιαία επίσκεψη στο νοσοκομείο για τον έλεγχο στον άνδρα μου ( όλα καλά), τα πακέτα για τα 3 ιδρύματα , τα δωράκια που..ξεφυτρώνουν από φίλες και εγγόνια , η δική μου πλέον αργοπορία σε ότι κάνω που ειλικρινά με νευριάζει γιατί πάντα υπερηφανευόμουν για την ταχύτητα μου να φτιάχνω πράγματα ή να δουλεύω.
Χθες συνάντησα μία φίλη από αυτό το χώρο σε ένα κατάστημα και ένοιωσα συγκίνηση που μου είπε : "Αχτίδα μου εσύ δεν είσαι;" Μιλήσαμε για ώρα όρθιες γιατί και οι δύο ψωνίζαμε για κατασκευές και καταλήξαμε πως όλο αυτό είναι για μας ένας τρόπος να νοιώθουμε όμορφα και ζωντανές. 


Αυτό είναι το πακέτο μου για την ανταλλαγή δώρων που συμμετέχω στο κάλεσμα της Secret Crafter και που την..έσκασα την γυναίκα με το να την ρωτάω συνέχεια διάφορα αφού σαν πρώτη φορά συμμετοχή δεν καταλάβαινα που να δω τα..ποια και που να στείλω. Μάλλον του χρόνου θα με διώξει με κλωτσιές!!
Την επόμενη Τρίτη φεύγω για Βεργίνα για να πάω τα πράγματα που έφτιαξα και να το συνδυάσω με μία επίσκεψη στη συννυφάδα μου στη Σκύδρα για βολτούλα και ..κους κους!!


Πήρα και δωράκι από τη φίλη Ρίτα ένα κασκόλ από τα χεράκια της και το φόρεσα κι όλας καθώς και ένα υπέροχο γούρι από τη φίλη Βαρβάρα που το κρέμασα στο τοίχο. 
Ακόμα δεν στόλισα συστηματικά μα έβαλα ένα στεφάνι στη πόρτα, τις κάρτες που πήρα μέχρι τώρα στην είσοδο δίπλα στα σπιτάκια μου μέχρι να τα δώσω στους..αποδέκτες τους.
 Το δενδράκι μας είναι στο πατάρι και...εγώ δεν φθάνω ..και ο Δημήτρης μου δεν θέλω να ανέβει σε σκάλα οπότε προς το παρόν ο στολισμός μένει σε..υπολανθάνουσα κατάσταση! 
Περιμένω όμως την κόρη μας από την Αθήνα και θέλω να μας βρει σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα έστω και αν δεν είναι όπως παλιά που στόλιζα ..υπερπαραγωγή!


Μου ζήτησαν και γούρια με τοπία και έκανα ότι μπορούσα.


Όχι βέβαια ότι θα ξεχνούσα τα ρόδια μου ..Ο άνδρας μου με έχει βαρεθεί να ψωνίζω ημερολόγια να κολλήσω!!!
Θέλω να με συγχωρήσετε που δεν έστειλα όπως παλιά σε πολλούς κάρτες και γούρια μα..οι λόγοι πολλοί..πρώτον και κύριον ..ΞΕΧΝΑΩ  πια..δεύτερον η αναμονή στο ταχυδρομείο με σκοτώνει , πάνε οι ευγενείς που σου έδιναν τη θέση όταν σε βλέπουν με μπαστουνάκι και έτσι πηγαίνω σε ...συνδυασμό με παραλαβή.
Φίλοι μου αν μπορούσα θα ήθελα να γίνω κάτι σαν...ξωτικό του Άγιου Βασίλη και να μοιράζω δώρα παντού όπου μπορώ..όπως χθες σε γειτόνισσες μου που είναι κοντά και δεν χρειάζεται ταχυδρομείο. Οπότε..δεκτές οι επισκέψεις σπίτι, κάτι θα βρεθεί και στο δικό μου μαγικό σάκο για σας !
Σας εύχομαι μία όμορφη μέρα,καλό μας Χριστουγεννιάτικο μήνα,  η δική μας μέρα αρχίζει με πληρωμή λογαριασμών υποχρεώσεων αφού ..1η του μήνα..πληρωθήκαμε και ..πάμε να τα δώσουμε!!!
                                      Αχτιδένια φιλάκια!

13 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Καλό γλυκό μήνα! Γιορτινό και χαρούμενο. Καλώς να δεχθείς την κόρη σου.
Οι δημιουγίες σου θαυμάσιες και καλό ξωτικό είσαι δεν σε διώχνουν ...
Καλά να περνάτε και να χαρείς τα δώρα σου
Φιλιά πολλά και μια ζεστή καλημέρα!

Woman in Blogs είπε...

Καλό μήνα, Γεωργία μου. Όπως πάντα, ό,τι φτιάχνεις είναι πανέμορφο!!! Φιλιά!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα Γεωργία
Φιλάκια ...

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλο γιορτινο μηνα Γεωργια μου πολυ χαιρομαι που λανσαρεις το κασκολ μου με τοση χαρη.Θα ευχηθω υγεια υγεια υγεια πολλα φιλια!

drastiria είπε...

Καλό μήνα, καλή μου φίλη!Με υγεία και πολλά χαμόγελα!

Giannis Pit. είπε...

Καλό μήνα Γεωργία μου. Καλό και δημιουργικό. Με κάθε μου ευχή.

Μαρία Πλατάκη είπε...

Καλό μήνα Γεωργία. Ωραίο κασκόλ με υγεία και χαρά. Φιλιά!!!!!

syros2js είπε...

Δωράκια, γουράκια, ομορφιές, κατασκευές!!!
Χαίρομαι που είναι όλα καλά με τις εξετάσεις!
Με το καλό να υποδεχτείτε το κοριτσάκι σας, Αχτιδούλα μου!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μια μεγάααααλη αγκαλιά χουχουλιάρικη!!!
Καλό μήνα!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Να χαρείς το όμορφο κασκόλ σου και να είσαι καλά που πάντα σκέφτεσαι όλο τον κόσμο και προσφέρεις !!!! Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.e-radio.gr/ManCode-Radio-Internet-Radio-i2195/live

Σοφία Τσιμάρη είπε...

καλο μηνα..γεματο δουλειες για σενα...κοιτα πρωτα την υγεια σας σωματικη κ ψυχικη κ ολα θα τα προλαβεις........καλες γιορτες η χαρα να προσφερεις δεν συγκρινεται!!!

Ανώνυμος είπε...


Καλημέρα Αχτίδα ! Να σου πω ότι είσαι όμορφη ! Με αυτό το ηλιόλουστο χαμόγελό σου !
Να΄στε καλά και οι δύο σας !
Χριστίνα της Γαλλίας

Leviathan είπε...

Καλό μήνα! Με υγεία και χαμόγελα! Υπέροχα τα γούρια!