Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Χρόνια Πολλά !

Σήμερα γιορτάζουν δύο πλάσματα που αγαπώ και έχουν μέρος μεγάλο στη ζωή μου, μας! Πρώτα ο εγγονός μου ο μεγάλος, ο πρωτοτόκος, το πρώτο αγόρι που μπήκε στη γυναικοεπικρατούσα οικογένεια μας. 
Το μικρό αγοράκι με τα καταγάλανα μάτια, μεγάλος πια σε μουσικό Γυμνάσιο  μάλλον θα γίνει το αστεράκι της οικογένειας αφού η μουσική και το θέατρο δίπλα στο κο Βουτσινά είναι ταλέντο στο αίμα του.


Πασχάλη μου Χρόνια σου Πολλά, στην εφηβεία πια μα πάντα το εγγόνι που με παίρνει  τηλέφωνο να με ρωτήσει με την τρυφερότητα της ψυχής του: -Γιαγιά μου είσαι καλά;..ο παππούς; 

                                Î— εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Εμείς οι παππούδες πάντα εύθραυστοι με τις αναμνήσεις μας όταν το μωράκι της αγκαλιάς μας γίνεται ένας νεαρός πια με προσωπική ζωή και όνειρα.
 Και τώρα το δεύτερο δικό μου πλάσμα..η φίλη μου η Μαιρούλα, η αδελφή, η παλιά συμμαθήτρια δίπλα μου πάντα εδώ και..πάνω από 50 χρόνια φίλοι μου..

                                 Î§ÏÏŒÎ½Î¹Î± Πολλά Κινούμενες Εικόνες giortazo.gr   

Φίλη και αδελφή Χρόνια σου Πολλά και..Αχτιδένια!

Αχτιδένια λοιπόν φιλάκια σε όλους! 

9 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα,
Να χαίρεσαι τον εγγονό σου και την αγαπημένη σου φιλενάδα.
Καλή συνέχεια στη μέρα σου.
Φιλιά.

Ποδηλάτισσα είπε...

Χρόνια Πολλά για τον Πασχαλάκο χιλιόχρονος, πάντα ευτυχισμένος στην ζωή του, να τον χαίρεστε και να τον δείτε να εκπληρώνει τα όνειρα του. Να χαίρεσαι και την γλυκιά σου φιλενάδα!!! Πολλά φιλάκια!!!

drastiria είπε...

Να το χαίρεσαι Αχτιδενια μου! Πάντα γερός και δυνατός!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χρόνια πολλά για τον εγγονό σου, να είναι υγιής και να εκπληρωθούν τα όνειρά του... κι εσείς να τον χαίρεστε !!!! Πολύχρονη και η φιλενάδα σου και να είστε μαζί αγαπημένες για άλλα τόσα χρόνια !!!! Πολλά φιλιά !!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον εγγονό να διαπρέψει στο μουσικό στερέωμα. Χρόνια πολλά και στην φιλενάδα σου.
Να τους χαίρεσαι!

Lysippe είπε...

Κι οι δύο εορτάζοντες εξίσου πολύτιμοι. Του παιδιού σου το παιδί δυο φορές παιδί σου κι η φίλη, που με τόσα χρόνια κοινής πορείας, λογαριάζεται για αδελφή. Να τους χαίρεσαι και τους δυο, αχτιδούλα μου. Πολύχρονοι & καλόχρονοι!

Katrina είπε...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο να είναι το αστεράκι σου πάντα γερός και δυνατός!!!Να τους χαίρεσαι και τους δύο!!!!

Giannis Pit. είπε...

Το αστεράκι πολύχρονο Γεωργία μου αλλά και η καλή σου φίλη επίσης για τα ξεχωριστά πράγματα στη ζωή σου. Τις ευχές μου.

marypertax είπε...

Να τους χαίρεσαι κορίτσι μου ειδικά τον υπέροχο εγγονό σου και πάντα καλότυχοι! Να είστε μαζί και περήφανοι ο ένας για τον άλλον! Φιλιά πολλά!