Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Όλα νομίζω πάνε καλά..ελπίζω!!



                 

Καλημέρα φίλοι μου , όλα πάνε καλά πιστεύω, η ανάρρωση του Δημήτρη μου πάει μια χαρά και το σπάσιμο στο πόδι αφού ο ορθοπεδικός μας χθες του είπε έκπληκτος πως έδεσε και απλά πρέπει να προσέχει, να κάνει φυσιοθεραπείες και...να κάτσει φρόνιμα!!!! Γι' αυτό ο αταχτούλης μου πήρε τα επάνω του και τις πατερίτσες και με έσυρε σε τι άλλο;...σούπερ μάρκετ!!  Βέβαια μετά γυρίσαμε και έπεσε πτώμα ο εγωίσταρος για να μη παραδεχθεί ότι κουράστηκε. Δόξα το Θεό όλα πιστεύω να πηγαίνουν καλά.
Μας γέμισε χαρά και αγάπη η υποδοχή που μας έκαναν το ΣΚ στο κτήμα αφού όλοι οι γείτονες μαζεύτηκαν και κατόπιν συνεννόησης μας έκαναν ένα τραπέζι με ψήσιμο , μεζέδες από όλους τους , τσίπουρο σπιτικό, κρασί και τραγούδια. Μέχρι ανθοδέσμη με λουλούδια από το κήπο τους μας έφεραν.

              

Αυτό φίλοι μου είναι ότι καλύτερο για μας, αυτή η αγάπη και η φιλία που μας σκεπάζει και μας δίνει την χαρά ότι το .."καταφύγιο" μας είναι ένας τέτοιος τόπος όπως σημαίνει η λέξη αυτή.

      
              

Όσο για αυτές τις μέρες τις έχω γεμίσει με εργασία ετοιμασίας για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές μου για τα ιδρύματα. Έχω γεμίσει με κορδέλες, καλούπια για τα στολίδια μου ( έχω ..τσακίσει το ίντερνετ και την κάρτα μου με αγορές καλουπιών από κάποιο σάιτ αγορών !!!). 
Όπως καταλαβαίνετε..συνέρχομαι, γυρίζει η ..ροζ καλή μου διάθεση, αδιαφορώ με όσα μου είπε η Νευρολόγος μου περί.μετάβασης φαρμακευτικής σε ήρεμη κατάσταση και ξέρω πως το μόνο που θα με κάνει να συνέλθω δεν είναι τα χάπια μα είναι αυτό ακριβώς που κάνω..κατασκευές αφού η ζωγραφική αυτό το καιρό με δυσκολεύει..
Τα προβλήματα όμως με κυνηγούν αφού γυρίζοντας από το νοσοκομείο βρήκα την πολυκατοικία ανάστατη λόγω αγωγής που μας έγινε ονομαστική στο καθένα μας για πτώση σοβάδων από τα επάνω πατώματα!!
Αν και εγώ τα δικά μου τα έχω φτιάξει από το καλοκαίρι χωρίς να έχουν πέσει από μένα σήμερα πάω στα δικαστήρια με όλους από την Πολεοδομία.
Έτσι σε λίγο πάω σε μέρος που δεν νοιώθω άνετα με την δικηγόρο μου βέβαια αν και θα υπάρχει δικηγόρος από την εταιρία που μας κάνει τα κοινόχρηστα. .Λέτε φίλοι μου να με ..κλείσουν μέσα;
Χαμογελώ, ντύθηκα στολίστηκα, είπα πριν φύγω να σας κάνω λίγη παρεούλα και..θα δούμε τι θα γίνει. Χάλασε και το τάμπλετ μου και είμαι απαρηγόρητη..ας ελπίσουμε να μου το φτιάξουν γιατί για καινούργιο δεν βλέπω ..φως λόγω ..ΕΜΦΙΑ!!!!!
Καλημέρα όλη μέρα φίλοι μου και βέβαια..Αχτιδένια φιλάκια!

13 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημέρα αγαπημένη μου, χαίρομαι που όλα πάνε καλά!

φιλιά πολλά πολλά

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλημέρα αγαπημένη!!! Το αγόρι είπαμε μας προέκυψε λίγο ζωηρό αλλά αυτές του οι αταξίες πρέπει να σε ευχαριστούν σημαίνει πως είναι τελείως καλά!!!! Να περνάτε όμορφα να απολαμβανετε την κάθε σας στιγμή και να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν χαρά!!!Πολλά φιλιά Καλημέρας και στους δύο σας!!!!

Μαρία Νικολάου είπε...

Να είστε γεροί και να ανταμώνετε με αγάπη!

Katrina είπε...

Χαίρομαι για σας να είστε καλά και να περνάτε τέλεια!!!!! Φιλιά!!!!

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Μπράβο , χαίρομαι για τον Δημήτρη και για σένα Γεωργία μου.
Εύχομαι γρήγορα νσ πετάξει κσι τις πατερίτσες .
Αν καταλάβουν στα δικαστήρια ποιά είσαι, σίγουρα θα σε βάλουν φυλακή για να μαθαίνεις ζωγραφική στους εκεί τροφίμους και να τους βοηθήσεις να ενταχθούν πάλι σαν καλα παιδιά στην κοινωνία .
Δεν υπάρχει καλύτερη σύμβουλος από σενα😍😍😍😘😘😘😘😘
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

Giannis Pit. είπε...

Έτσι τον θέλουμε ! μαχητή, αγωνιστή και γεμάτο χαμόγελα.
Ότι καλύτερο για τον κάθε άνθρωπο. Να έχει μαζί του μια υπέροχη αύρα.
Την καλησπέρα μου Γεωργία μου.

χρυσάνθη είπε...

Ολόψυχα εύχομαι όλα να είναι πάντα καλά ! Και ,ναι,έχει δίκαιο η Ρένα, μη τους αποκαλύψεις ποιά ακριβώς είσαι, γιατί κινδυνεύεις ! Χαχαχα φιλάκια

ANNA FLO είπε...

Αν πέσουν σοβάδες από δημόσια κτίρια μπορούμε να τους πάμε στα δικαστήρια;
Όλα τα χαμε ε; Και δίκες τώρα για πρόστιμα μάλλον.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που όλα πάνε καλά. Και η καλή διάθεση μετράει πάντα υπέρ του ασθενή. Και για σένα φυσικά οι κατασκευές είναι το φάρμακο ίασης. Για μύησε τη νευρολόγο σου θα αλλάξει γνώμη.
Καλά να περνάτε με παρέες πάντα που δίνουν και παίρνουν αγάπη
Φιλιά πολλά
Καλό μήνα για αύριο

syros2js είπε...

Δε σε φοβάμαι εσένα, μέχρι και... πεσμένους σοβάδες θα ζωγραφίσεις!!!
;-)
Ελπίζω όλα καλά να είναι και με αυτό το θέμα, γιατί κατά τ' άλλα η ανάρτησή σου, με γέμισε με χαμόγελο!!!
Σε φιλώ πολύυυυυυ (και τα 2 σας δηλαδή!) και σας καληνυχτίζω γλυκά!
*Να την ακούς τη νευρολόγο σου και -να προσπαθείς- να είσαι χαλαρή, ναι??
ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

χαίρομαι... σιδερένιος...

και καλές επιτυχίες

Giorgos Varvakis είπε...

Καλημέρα, καλό μήνα!!!
Όλα καλά εύχομαι κι εγώ για το Δημήτρη!!
Γερός και δυνατός!!!

Maria είπε...

Κατά αρχήν γλυκιά μου αχτίδουλα,έστω και καθυστερημένα σου εύχομαι Χρόνια Πολλά,να χαίρεσαι τους εορτάζοντες τον σύζυγο,τον εγγονό και όλη την όμορφη οικογένεια σου!!!
Καλή ανάρρωση,περαστικά στον σύζυγο,να είναι πάντα γερός και δυνατός !!!
Εύχομαι να περάσεις έναν όμορφο ,δημιουργικό κι ευλογημένο μήνα!!! Αναμένουμε να δούμε τις νέες σου δημιουργίες!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!

Ερμιόνη είπε...

Ευχαριστώ :)