Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Η ευτυχία είναι στιγμές..το ξαναλέω.

Είχα παραιτηθεί από το να ζωγραφίσω στο κτήμα..Κάτι ο αέρας..κάτι η γωνιά μου που δεν υπήρχε μαζί με το λατρεμένο μου "χάος". Έτσι όλες μου οι δοκιμές ήταν κάποιες πετρούλες ,το τζάκι της γειτόνισσας και βέβαια ο εσωτερικός τοίχος στο τροχόσπιτο πέρσι ακριβώς τέτοιες μέρες.



Συμφώνησα με τον Δημήτρη να συμβιβάσουμε τα "θέλω" μας ,χωρίσαμε την εβδομάδα στη.. μέση και την μισή θα μένουμε στο σπίτι και την υπόλοιπη στο κτήμα.
Πάντα λέω πως ο γάμος για να είναι ευτυχής πρέπει να γίνονται βήματα και από τις δύο μεριές!!
Το μόνο δικό μου πρόβλημα στο κτήμα είναι πως δεν μπορώ να...κάθομαι όπως θέλει και να τον παρακολουθώ που ασχολείται με τα...πάντα, να μαγειρεύω, να κέντώ, να διαβάζω βιβλία και να μου λείπει το κυριότερο ..το εργαστήρι μου και οι "αναλαμπές" που μου έρχονται να κάνω κατι μέσα σε αύτο με όποιο τρόπο μπορώ.  Το γεγονός ότι δεν μπορώ πλέον να ζωγραφίζω όπως παλιά το έχω...χωνέψει..μα το να κάθομαι στα "αυγά" μου ποτέ!
Έτσι την Τέταρτη που είναι η μέρα που πάμε κτήμα είπα να κάνω το τόλμημα να χωρέσω τα πιο απαραίτητα από αυτά που χρειάζονται να ζωγραφίσω σε χώρο που ίσως δεν βολεύομαι σε ένα φορητό βαλιτσάκι που το έχω από τα χρόνια τα φοιτητικά αν το πιστεύετε. Μετά πρόσθεσα δειλά δειλά και μία ακόμη...τσαντούλα και του τα παρουσίασα να τα βάλει στο αμάξι!
Δεν ξέρω αν με βοήθησε η επιθυμία μου να βρω τη θεση μου ή το πείσμα μου να πετύχω σε ότι δεν πίστευα ότι θα... βολευτώ. Τα κατάφερα..στριμωγμενα και λίγο δύσκολα μα...τα κατάφερα αρχίζοντας με μία κολοκύθα


Και μετά ένα καπάκι από τα παλιά ντουλάπια στο τροχόσπιτο.


Τα κατάφερα του είπα, βάζοντας λίγο λίγο το χρώμα στη παλέτα προλαβαίνω το στέγνωμα τους,  την επόμενη φορά θα πάρω τελάρο με μουσαμά . Βέβαια θα είναι
μικρά γιατί δεν έχω ..καβαλέτο.
Φίλοι μου κάτι τέτοια μου κάνει και είμαι ακόμη και στα..γεράματα ερωτευμένη.


Για πότε έβγαλε από την αποθήκη τα μηχανήματα και τα ξύλα δεν το κατάλαβα εκτός από το θόρυβο της μεγάλης γεννήτριας..
Ένα καβαλέτο φίλοι μου..για μένα και τα..θέλω μου..το δηλώνω..τον αγαπώ !


Νάτην λοιπόν η γωνιά μου, δεν είναι τέλεια μα είναι μια αρχή.
Τώρα του φτιάχνω
 Κυδώνι γλυκό με κρασί στο φούρνο για ανταμοιβή, ότι μπορεί ο καθένας με τις δυνατότητες που έχει.
Από το κτήμα λοιπόν η ανάρτηση απο το μικρό μου τάμπλετ και τις δικές του δυνατότητες μα...είπαμε. .όταν ξεχειλίζω απο χαρά δεν κρατιέμαι η Αχτιδουλα.
Αχτιδένια φιλάκια

12 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Όπως ακριβώς το λες Γεωργία. Η Ευτυχία είναι στιγμές. Την καλησπέρα μου.

Κωνσταντίνα είπε...

Αυτό το νοιάξιμο που έχετε ο ένας για τον άλλο είναι που φέρνει τις ευτυχισμένες στιγμές. Να περάσετε όμορφα και δημιουργικά!

Mia είπε...

Γεωργία μου, λατρεύω που η δημιουργικότητά σου ξεχειλίζει. Και πόσο όμορφο είναι που είσαι ακόμη ερωτευμένη. Υπέροχο το νέο σου καβαλέτο. Μπράβο στο σύζυγο που στο έφτιαξε. Να το χαρείς, φίλη μου, και καλές νέες ζωγραφικές δημιουργίες. Πολλά φιλιά.

ANNA FLO είπε...

Αυτό το ''τον αγαπώ'' το αξίζει!!! Υπέροχα!! Και θα κάνεις θαυμάσια γωνιά με τέτοια θέα μέσα στο πράσινο!! Να περνάς καλά και να γεμίζεις στιγμές ευτυχίας
Φιλιά πολλά

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Αν δεν σου έκανε καβαλέτο ο Δημήτρης,
Ποιος θα το έκανε ;
Έτσι τώρα θα μεγαλουργείς και στο κτήμα.
Όσο για το χάος, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Όταν τα βάζω σε τάξη δεν ρα βρισκω🤣🤣🤣😂😂
Φιλάκια πολλά

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Εμ πως να μην τον αγαπάς με τόση φροντίδα !!!!
Εύχομαι να ζήσεις πολλές στιγμές ευτυχίας τώρα που έχεις και τη γωνιά σου !!!!
Η κολοκύθα σου καταπληκτική !!!!
Τα φιλιά μου !!!!

syros2js είπε...

Πολύ σας χαίρομαι!!!
Αχτιδούλα μου, είστε υπέροχοι άνθρωποι και να ξέρεις πως από αυτές τις μικρές στιγμές ευτυχίας, χαιρόμαστε κι εμείς μαζί σας!!!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!

metaxia nikolopoulou είπε...

Χαίρομαι Αχτίδα μου, που πλέον θα ζωγραφίζεις άνετα στο κτήμα με τ υπέροχο καβαλετο του Δημήτρη σου! Να είστε και δύο καλά και πάντα ερωτευμένοι.Πολλα φιλιά!!! Να ζωγραφίσεις και το κτήμα!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) είπε...

Πολύ σας χαίρομαι Γεωργία μου.
Και πολύ χαίρομαι την δημιουργικότητα σου και δεν σταματάς ποτέ.
Βρίσκεις τρόπους και χρόνο για αυτά και αυτούς που αγαπάς.

Ανώνυμος είπε...

kalimera me mousiki apo to

http://www.e-radio.gr/Radio-Point-Internet-Radio-i62/live

Woman in Blogs είπε...

Αυτές οι στιγμές είναι Γεωργία μου που μας δίνουν ώθηση, ακόμα και στα δύσκολα να προχωράμε! Και είσαι τυχερή, γιατί έχεις έναν άνθρωπο να φτιάχνει για σένα τέτοιες στιγμές!
Καλό φθινόπωρο εύχομαι!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ναι..ναι.. τυχερή είσαι αχτιδα μου πως να μην είσαι ερωτευμενη με ενα τετοιο συντροφο; και πως να μην τον αγαπας φιλεναδα; .. ενα σου δινει δεκα θα του γυριζεις πίσω με την αγαπη σου!!. αυτες ειναι πραγματικά η στιγμες που αξιζει να ζεις με ενα ανθρωπο διλπλα σου..
Σας χαιρομαι ..να είστε ετσι μεχρι τα βαθεια σας γεραματα..
παντα ζηλευω την ικανότητα σου στην ζωγραφική... και όχι που δεν θα εβρισκες τι να κανεις...χα..χα. δεν μπορείς να κανθησεισ υσηχα εσύ.. και πολύ καλα κανεις φιλη μου..
να περνας όμορφα οτι και να κανεις.. φιλακιαααα!!