Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ένα κεραμίδι για να..κάτσω!

Ακόμη στο σπίτι, και βέβαια η ζέστη δεν μπόρεσε να μου ..απαγορεύσει να φτιάξω κάτι..να πλάσω με πηλό, να κολλήσω φυτά , να χρωματίσω, να φανταστώ κάτι και να του δώσω ζωή.
Λυπάμαι που οι φωτογραφίες μου με ..κινητό δεν είναι καλές , δυσκολεύομαι να βγάλω μία ακούνητη. Λοιπόν στις...100 που τράβηξα έβγαλα μία κάπως υποφερτή. Ακόμη να πάω τη φωτογραφική μου στο σέρβις!!!


Αυτό το κεραμίδι είχε την ιστορία του αφού όταν πήγα να το βάψω έπεσε από το..σταθερό χεράκι μου και..έσπασε ευτυχώς σαν σχέδιο επάνω. Βέβαια το λείανα με το μηχάνημα που έχω και με καφέ πηλό άρχισα τα κεραμίδια και τα μπαλκονάκια. 
Με υλικά που βρίσκονται διάσπαρτα στο χάος του μικρού μου εργαστηρίου , ότι με..βόλευε για κουρτινάκια και καγκελάκια (!!!!), αγριάδα ξερή για δενδράκι και μερικά αμάραντα . 
Έχω..θέλω ..ένα σωρό να κάνω..μα άλλα τόσα με εμποδίζουν. 
Θα ομολογήσω ότι περιμένω τις ψυχρούλες που θα με κάνουν να δουλεύω πιο ευχάριστα. Βαρέθηκα το καλοκαίρι..μα να μου θυμίσετε αυτή τη δήλωση μου όταν θα..βαρεθώ το Χειμώνα!
                                     Αχτιδένια φιλάκια

9 σχόλια:

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Οσο μπορούμε να δημιουγουμε φιλεναδα..να ευχαριστούμε τον Θεο.. λεω εγώ που ειμαι μια απο τα ιδια θα ειχε πλακα να ειμαστε κοντα να λεει η μια και να συμπληρωνει η αλλη και εσύ εισαι πολύ μικρότερη μου.. κανεις τοσα πραγματα που σε θυαυμαζω παντα οπως αυτο το κεραμιδοσπιτακι σου..τι ομορφο!!!
Καλά να είσαι αχτιδα μου παντα δημιουργική φιλεναδα.. !!
Καλη εβδομαδα να εχεις απο αυριο.. φιλακιααα!!

ANNA FLO είπε...

Υπέροχα φτιάχνει το ...σταθερό σου χεράκι!! Και να το προσέχεις μην το παρακουράζεις.Υπέροχο έγινε το κεραμίδι. Εγώ πάλι δεν βαρέθηκα το καλοκαίρι κι ας τελείωσαν οι διακοπές
Καλώς ανταμάσωμε εδώ πάλι και να σαι καλά να δημιουργείς
Φιλάκια πολλά

Katrina είπε...

Να σου πω να χαρείς από το δικό σου κεραμίδι ζηλεψα και έκανα και εγώ για πρώτη φορά!!!! Τώρα αυτό με κάνει να θέλω να κάνω κι άλλο είναι τέλειο!!!! Τώρα για την φωτογραφία τι να πω εγώ που όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στη γειτονιά δεν έχω βγάλει ούτε μία σωστή χαχαχα! Ματς μουτς!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο! Κάτι ακόμα όμορφο από τα χέρια σας. Αν και σας διαβάζω δέκα χρόνια κοντά, σας γράφω 1η φορά. Φαντάζομαι δε δέχεστε παραγγελίες? Καλημέρα, Σαπφώ

Ανώνυμος είπε...

....και τα χέρια σου βγάζουν θαύματα.....

Καλημέρα πολλά φιλιά
Μαρίνα

Giannis Pit. είπε...

Αυτού του είδους την καλλιτεχνική κατασκευή την λατρεύω Γεωργία μου.
Τα χεράκια σου έκαναν πάλι θαύματα.
Είναι εξαίρετο, ανάγλυφο, γεμάτο χρώμα και ζωή.
Φέρει την υπογραφή σου.
Καλή σου βδομάδα.

Maria είπε...

Ένα φανταστικό μπιμπελό έγινε το κεραμίδι σου,γλυκιά μου αχτίδα,ότι και να πιάσουν τα χρυσά σου χεράκια δημιουργούν υπέροχα έργα τέχνης!!!
Εύχομαι να έχεις μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!!!
Φιλάκια!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

πολύ όμορφο

Συννεφάκι είπε...

Μοναδική κατασκευή!
Παραμυθένια!
Καλή συνέχεια στη δημιουργική σου τάση.