Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Με πείσμα και ..προχώρα!

                              

Εδώ είμαι ακόμα και μη νομίζετε ότι κάθομαι..είναι από τις μέρες που έχω ένα σωρό να κάνω, ξέρετε..από αυτά που "πρέπει" να κάνεις , που οι συνθήκες σε υποχρεώνουν να συμμετέχεις είτε είναι διαδικαστικές υποχρεώσεις, είτε κοινωνικές.
Με τη Ζουζού που ανέλαβα να κρατήσω έχω λιγάκι κλειστεί γιατί λόγω ζέστης δεν μπορώ να το παίρνω μαζί μας, έχω υποχρέωση να το προσέχω περισσότερο γιατί δεν είναι δικό μου αν και κοντεύω να το ..κάνω αφού δεν ξεκολλάει από μένα!

                              

Την πήραμε μαζί μας όπου επιτρέπεται να μπει και αν όχι έμενε μαζί της κάποιος από τους δύο στο αμάξι.
Έπρεπε να αγοράσουμε κάποια εξαρτήματα για τα εργαλεία του Δημήτρη και δωράκια για κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να πάω και θα ομολογήσω ότι αυτές τις μέρες δεν είμαι και στα..χάι μου ...
Φταίει  ο χαρακτήρας μου δεν τα.."πάει" τα πρέπει , που δεν μπορεί να χωνέψει πως ακόμα κι αν μέσα μου αισθάνομαι..νέα..σχεδόν έφηβη ( !!!!!!!!) , το σώμα δεν ακολουθεί και αυτό ..."μου σπάει τα νεύρα".
Αύριο τραπέζι σε φίλους ( των.. φίλων) από το εξωτερικό, έφτιαξα δωράκια με ελληνικό χαρακτήρα να τους δώσω και ..άκουσον..άκουσον..μου έδωσαν και παραγγελιά τι να τους κάνω γιατί δεν τρώνε τα πάντα.
Μέσα σε όλα ..χάλασε η φωτογραφική μου μηχανή από νερό που έπεσε μέσα στη τσάντα μου κατά λάθος και ενώ ήταν μέσα στη θήκη της κάτι έπαθε και δεν ανοίγει το κάλυμμα του φακού. Πρέπει λοιπόν να την πάω στη Canon να δω αν επισκευάζεται γιατί δεν έχω και λεφτά για νέα!!!
Να σας δείξω και μία κατασκευή μου τελευταία που είδα την ιδέα κάπου και πείσμωσα να φτιάξω κάτι παρόμοιο από κεραμίδες που μου έδωσε ένας γείτονας στο κτήμα και θα τα κάνω δωράκια που αλλού;..μα στους γείτονες.


Δεν έγινε όπως το..ήθελα, ήθελα πολλά περισσότερα..μα θα ομολογήσω πως δυσκολεύομαι να κρατώ σταθερό κάτι με το αριστερό για να κολλήσω, πως δυσκολεύομαι να έχω σταθερό το χέρι και να κρατώ  συγχρόνως ακίνητο το αντικείμενο για να ζωγραφίσω μικρο λεπτομέρειες. 
Κοιτάζω μετά το αποτέλεσμα και δίνω μία ..κατσάδα στον εαυτό μου όπως έκανα παλιά στις μαθήτριες μου.. Το πνεύμα πρόθυμο όπως λένε μα..η σάρκα.... Μα το πείσμα μου μεγάλο, δεν πάει να με ..κατσαδιάζει η παλιά Γεωργία μέσα μου..εγώ θα συνεχίζω..
Σήμερα βράδυ παραδίδω τη Ζουζού , και μεθαύριο πάω για βάπτιση ταξιδάκι χωρίς πολύ κέφι.
Φίλοι μου σας στέλνω την αγάπη μου και πάω να κάνω..γλυκό για αύριο. Εγώ πάντως θα φτιάξω γλυκό ..εκτός παραγγελίας και αν θέλουν να μη το φάνε!!!!( επανάσταση!!)
                                    Αχτιδένια φιλάκια!

10 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημέρα και καλό μήνα!
εύχομαι ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού.
μέσα Αυγουστου, θα απεχω απο το μπλοκινγκ, ισως κανω προγραμματισμενες αναρτησεις, ηθελα να ενημερωσω σε περιπτωση που "χαθω"
καλη συνεχεια και να περνας ομορφα
την αγαπη μου

Αμαλία είπε...

Αγαπημένη μου Γεωργία, καλημέρα
Ώστε δεν ξεκολλάει το ζωάκι από πάνω σου, ε;
Πες μου τώρα, περιμένεις να εκπλαγεί κανείς από τους ηλεκτρονικούς (και μη) ακολούθους σου;
Μια χαρά λειτουργούν τα χεράκια σου στα έργα σου.
Σας στέλνω την αγάπη μου.

Giannis Pit. είπε...

Βρε Γεωργία μου....!
αυτό είναι υπέροχο βρε.....!
Ααααααα μιλάμε για εκπληκτική κατασκευή. Πάνω σε τι υλικό είναι ; και τα κεραμίδια εξαιρετικά....! μπράβο καλή μου φίλη.
Όσο για τα χρώματα είναι υπέροχα γεμάτα ζωντάνια.
Μπράβο ειλικρινά.

Κωνσταντίνα είπε...

Καλό μήνα κα Γεωργία! Όπως πάντα οι κατασκευές σας υπέροχες! Απολαύστε τις στιγμές με τη μικρή σας φίλη και να ακούτε λίγο και το σώμα σας..αν θέλει λίγη ξεκούραση παραπάνω..λιγότερες έννοιες..κανακεψτε λίγο τον εαυτό σας..χρειάζεται που και που.. Σας φιλώ!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα.
Όμορφα να περνάς.
Φίλακια ...

Fotini είπε...

Καλο μήνα !φανταστικη η κατασκευή!τα μικρά κεραμιδάκια και τα τουβλάκια τα ζωγραφίσαμε;;

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Καλο μήνα Γεωργία μου.
Το σκυλάκι καταλαβαίνει την αγάπη σας γι'αυτό δεν ξεκολλάει κι εγώ το ίδιο θα έκανα 🤣🤣🤣🤣🤣
Η κεραμιδα έγινε υπέροχη και είμαι σίγουρη ότι οι επόμενες θα μας καταπλήξουν .
Όσο για το πώς αισθανόμαστε με το τί μπορούμε να κάνουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα .
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά .

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Το κεραμίδι έγινε καταπληκτικό !!!! Δηλαδή τι πάρα πάνω θα έκανες ??? Αυτό είναι τέλειο !!!! Η σκυλίτσα βλέπει πόσο την αγαπάς και καταλαβαίνει καλύτερα από άνθρωπο. Ότι μπορείς γλυκιά μου και χωρίς πίεση, άλλωστε όλες της ίδιας κλάσης πάνω κάτω το ίδιο αισθανόμαστε και σε καταλαβαίνουμε. Καλά να περάσεις στη βάφτιση και ελπίζω να διορθώνεται η μηχανή σου, γιατί κι εμένα η δική μου αχρηστεύτηκε και το κινητό μου για κει το πάει, όπως και ο υπολογιστής μου χαχαχα όλα τα ηλεκτρονικά σφάλματα με κυνηγάνε τελευταία ..... Σε φιλώ !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,με μουσικη.

https://www.youtube.com/watch?v=iwwVBZ8css0

Katrina είπε...

Αχτίδα μου εδώ στο εξοχικό δεν έχω υπολογιστή και σήμερα ήρθε μια φίλη και έφερε τον δικό της και χάρηκα γιατί θα κάνω βόλτα στη γειτονιά!! Το κεραμίδι είναι τέλειο έχω και εγώ σκοπό να κάνω ένα αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω!! Εδώ που είμαι κάνω διάφορες κατασκευές με ότι έχω από παλέτες από παλιά μπατζουρια ότι έχουν οι άλλοι για πέταμα όταν γυρίσω θα σας τα δείξω!!!! Φιλάκια να περνάς τέλεια!!!!