Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Η Κλώντη μου δεν είναι καλά..


Ένα τόσο όμορφο ΣΚ στο κτήμα κατέληξε σε αφάνταστη στεναχώρια φίλοι μου. ίσως αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που έβγαλα στη Κλώντη μου.. 
Μεσημέρι της Κυριακής  γελούσαμε με τον άνδρα μου μαζί που η Κλώντη μας παρακαλούσε για...μπριζόλα και ο Δημήτρης βέβαια  της έδωσε Την χάζευα  που την έτρωγε με ..μανία κι εγώ μουρμούρισα μάλιστα που θα έπρεπε να της κάνω μπάνιο αμέσως μετά.
Ξαφνικά μόλις έφαγε άρχισε σπασμούς , στη κυριολεξία χτυπιόταν και ήταν αδύνατον να σταθεί στα πόδια της. Πιστέψαμε ότι ίσως ήταν υπογλυκαιμικό επεισόδιο λόγω του διαβήτη, της δώσαμε μέλι μα οι δυνατοί σπασμοί και η έλλειψη ισορροπίας δεν σταματούσαν . Πάθαμε σοκ στη κυριολεξία,  δεν μπορούσε να σταθεί, κατρακυλούσε και έπεφτε σε αντικείμενα..Την κρατούσα αγκαλιά σφιχτά να μη χτυπήσει, της έκανα μπάνιο με την ελπίδα να συνέλθει και χτυπιόταν μέσα στη πετσέτα.
Τηλεφωνήσαμε στο γιατρό μα βλέπετε..Κυριακή ..όλα τα άσχημα και τα απρόβλεπτα Κυριακή συμβαίνουν, οδηγίες τηλεφωνικώς..
 Ανακαλύψαμε ότι δεν έβλεπε καθόλου πια..ο γιατρός μου είπε ότι είναι επιληπτικό επεισόδιο και αύριο θα την δει και θα κάνουμε εξετάσεις.
 Πιθανόν να είναι η Αμαύρωση (!!!) που φέρνει πολλές φορές μία τέτοια κρίση όπως μας είπε που φέρνει τύφλωση μα πολλές φορές  προσωρινή. 
Όσο και αν είμαι εδώ και καιρό προετοιμασμένη για τη στιγμή που θα την αποχωριστούμε..δεν μπορώ να μη στεναχωριέμαι να μη σκέπτομαι ότι θα πρέπει να το αποδεχθούμε  κι εγώ και ο άνδρας μου που την αγαπάει το ίδιο.
Ήταν ένα τόσο όμορφο ΣΚ φίλοι μου , έβγαζα όλη τη μέρα φωτογραφίες ..τα λουλούδια, τη Κλώντη, τα πλεκτά που έφτιαξα για της καρέκλες μας..
                       Αχτιδένια φιλάκια

10 σχόλια:

Μαρία Πλατάκη είπε...

κρίμα Μην στενοχωριέστε Εύχομαι περαστικά

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως, δύο σκυλάκια μου που έπαθαν κρίσεις και χτυπιόντουσαν, ήταν από εγκεφαλικά. Το ένα μάλιστα, το τάραξε. Θα πρέπει να έπαθε τουλάχιστον 8 και παρέλυσε. Αναγκάστηκα να το κοιμήσω, δεν υπήρχε περίπτωση να συνέλθει. Ελπίζω να το ξεπεράσει η Κλωντούλα, άσχετα αν δεν βλέπει. Και ναι, το έχω πει κι εγώ, όλα συμβαίνουν Κυριακή ή Αύγουστο, που τα πάντα είναι κλειστά και δεν έχεις τρόπο να βοηθήσεις το ζωάκι σου. Πιστεύω μέσα απ' την καρδιά μου ότι θα πάνε πάλι όλα καλά. Πάντως, της δώσατε πάρα πολύ αγάπη και βάζω στοίχημα ότι λόγω της μεγάλης φροντίδας που της δώσατε κρατιέται ακόμα. Εύχομαι περαστικά και πολύ κουράγιο να αντιμετωπίσετε κι αυτό το πρόβλημα. Σοφία

Rena είπε...

Αχτιδα μου εχω σκεφτει πολλες φορες πως ειναι δυνατον να συμβαινουν ολα τα δινα σε αργιες μα ολα ομως τι να πω ευχομαι περαστικα

ANNA FLO είπε...

Αχ το καημένο μου!!! Μεγάλη είναι κιόλας και λογικό να συμβαίνουν διάφορα...Εύχομαι να το ξεπεράσει και αυτό Αλλά Γεωργία μου κουράγιο. Σας έδωσε τόση αγάπη όση πήρε και περισσότερη θα έλεγα. Ζει καλά τόσο καλά δίπλα σας αλλά γριούλα είναι πια...Εύχομαι να είναι προσωρινό αλλά αν δεν είναι, δύναμη.
Δώσε της ένα φιλί
Φιλιά και σε σένα και ενημέρωσέ μας πώς θα πάει ναι;

Maria είπε...

Γλυκιά μου αχτίδα,έστω και καθυστέρημενα σου εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά για την εορτή σου,να'σαι πολύχρονη και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!!!
Επίσης,εύχομαι να περαστικά στην Κλώντη.......
Φιλάκια!!!

BUTTERFLY είπε...

Αχτιδα μου...η αγσπη σας την εχει κρατησει στη ζωη περισδοτερο απο καθε προσδοκια! Ας γινει οτι καλυτερο για να μην υποφερει κι εσεις καλη δυναμη να εχετε να το αντιμετωπισετε...

Νικολέτα είπε...

:( Να μας πεις πως είναι.
Ωωω είναι τόσο άσχημο. Έχω ένα γάτο και ένα σκύλο, με πιάνει τρόμος και μόνο στη σκέψη.

Ότι είναι καλύτερο για εκείνη εύχομαι <3

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Γεωργία μου,
Ενημέρωσέ μας όποτε μπορείς για την εξέλιξη.
Σας στέλνω την αγάπη μου.

Katerina V *Pause blog* είπε...

Κουράγιο Γεωργία μου!!
Η Κλώντη είναι μαχήτρια τα έχει καταφέρει τόσες φορές..
Να είστε δυνατοί και προετοιμασμένοι για όλα.

Mia είπε...

Αχτίδα μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα περαστικά και η Κλώντη σου να γίνει γρήγορα καλά. Μην προεξοφλείς τίποτα, φίλη μου, έχε ελπίδα. Σε φιλώ.