Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Προετοιμασίες λίγο πριν..

Μόλις γύρισα από τη τελευταία μου επίσκεψη στο κτήμα γιατί από αύριο οι μέρες μου θα είναι γεμάτες από ετοιμασίες του Πάσχα στο σπίτι και την υποδοχή των παιδιών μου από Αθήνα..μετρώ ώρες!
Πήγα λοιπόν σήμερα σαν..νονά για τους γείτονες μου και  μετά από τη κόρη μου την Ιωάννα..τόσες σακούλες και κουτιά φίλοι μου γέμισε το Σμαρτάκι μας!
Η μία μου γειτόνισσα με παρακάλεσε να της ζωγραφίσω ένα σετ για το γάμο της κόρης της..δεν χαλώ χατήρι,  ήθελε χρώμα και να θυμίζει Άνοιξη σαν το νυφικό που θα ήταν ροζ!!!!!


Τα πανεράκια μου με τα αυγά και τα κουλουράκια έτοιμα με τα ονόματα να μη τα μπερδέψω αν και ήταν όλα όμοια.


Οι λαμπάδες στα κουτιά τους και η μάζωξη μας στο τροχόσπιτο μία μικρή γιορτή. Αν και ξαπλωμένη στο καναπέ μας το μικρό μας σπιτάκι χωράει όλο το κόσμο!
Τους αγαπώ όλους και στεναχωρέθηκαν που δεν θα πάω να ψήσω εκεί το Πάσχα όμως προτιμήσαμε να μείνουμε με όλους στο σπίτι μας και να ψήσουμε το αρνί στο...μπαλκόνι μας..άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά, το κάναμε άλλες ..3 φορές!. 
Η κόρη και ο γαμπρός μου μου φεύγουν το ίδιο απόγευμα και δεν θα προλάβαιναν να γυρίσουν, ο κύριος λόγος.
Φίλοι μου δεν ξέρω πότε θα σας ζαλίσω πάλι με τη φλυαρία μου, πολλές φορές αισθάνομαι σαν..γριά μουρμούρα μα μετά ξυπνάει μέσα μου το ..άτακτο παιδί που δεν μεγάλωσε ποτέ..και βουρ στις αναρτήσεις ( αν μπορείς να πεις αναρτήσεις αυτά που γράφω ).
Μα επειδή έχω τόσο χιούμορ που δεν λέγεται θα σας δείξω μία εικόνα που είναι...1000 λέξεις!
Ιδού το..καμάρι μου, ο ανδρούλης μου σαν..Μπομπ ο Μάστορας! Σκόρπια τα εργαλεία παντού. Μην ξαναρωτήσετε αν μου έφτιαξε το μικρό μιξεράκι μου..θα πω απλά ότι βγήκε δήθεν για..τσιγάρα μετά από λίγο και μου γύρισε με ένα μίξερ χειρός σε πακέτο!


Σας στέλνω τα Αχτιδένια φιλάκια μου όπως πάντα.

16 σχόλια:

Μαρία Γ. είπε...

Όλα εδώ πανέμορφα με γούστο και πολλή αγάπη!
Πώς να μην σε αγαπούν αχτίδα μου;
Ποιος δεν θέλει κοντά του έναν τόσο ζεστό άνθρωπο;
Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια.
Ο αντρούλης σου είναι άρχοντας :) οπότε λίγη ακαταστασία δεν πειράζει.
Σε φιλώ!

ANNA FLO είπε...

Χαίρομαι που θα έχεις φουλ ετοιμασίες τόσο ευχάριστες. Όλα τα δώρα σου σαν νονά για τους αγαπημένους σου γειτόνους είναι υπέροχα. Και καλώς να έλθει η κόρη σου από την Αθήνα.
Δεν είπες οι εξετάσεις είναι εντάξει; Θα πήγαινες στη γιατρό σου με το δώρο της, θυμάμαι, το χωριουδάκι σου. Όλα καλά;
Ο άντρας σου αφού βγήκε και σου πήρε μιξεράκι ως έκπληξη χαλάλι του οι ακαταστασίες!
Καλά να περνάτε και γράφε όποτε μπορείς και κάνεις όρεξη
Εμείς ξέρεις ότι σε αποζητάμε
Φιλιά πολλά

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Πολύ όμορφες όλες αυτές οι ετοιμασίες, φίλοι, δώρα, παιδιά, τραπεζώματα ...... όλα αυτά είναι Αγάπη και εύχομαι με το καλό να τους δεχτείς και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου !!!! Πολλά φιλιά !!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου
Πανέμορφες οι δημιουργίες σου
Καλώς να τα δεχτείς τα παιδιά σου!!!

Σε φιλώ πολύ ♥♥♥

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μαρία Γ., αγαπημένο μου κορίτσι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είμαι τυχερή από σύζυγο γιατί αν και του..μουρμουράω έτσι για τους τύπους είναι ε΄να κομμάτι από χρυσό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ANNA FLO, φίλη μου βαρέθηκα να λέω για όσα...φασούλια μου βγαίνουν.Πολλαπλά ισχαιμικά επεισόδια που κινδυνεύω για 2ο εγκεφαλικό.Άστα να πάνε μα..δεν το βάζω κάτω, δεν χάνω το κέφι μου, είμαι μια χαρά και ευτυχισμένη και πάντα δημιουργική.Η εργασιοθεραπεία είναι το παν για τη ψυχική διάθεση.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, φίλη μου ευχαριστώ όλα να σου πάνε καλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ποιώ - ελένη ευχαριστώ χρυσό μου.

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλημέρα!! Καθόλου φλυαρία. Είσαι πάντα απολαυστική! Καλές γιορτές να έχουμε και καλές προετοιμασίες για το Πάσχα. Κάλη

Giannis Pit. είπε...

Όλα με το καλό Γεωργία μου...! να χαρείς κάθε σου στιγμή με τις δημιουργίες σου.
Καλό Πάσχα να έχετε.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αυτό ακριβως αγαπη μου είναι ευτυχία .. και ας μουρμουρίζουμε και λιγο για τα μάτια...χα..χα.. κατα βαθος η χαρα φαινεται στα ματια και στο χαμόγελο..οι μαζώξεις της οικογενειας..με παιδια και εγγόνια και ας κουραζομαστε μετα .. ειναι ωραια να κουραζεσαι..για όσους αγαπας...ασε που τα πόδια βγαζουν φτερα.. και σου μενει μονο το χαμογελο της ευτυχίας στα χειλη φιλεναδα.. ακουραστο και αισιόδοξο μου πλασμα..!! να περνας πάντα έτσι ομορφα..καλες προετοιμασίες αχτιδα μου φιλακιαααα!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Πολύ όμορφα όλα

Mia είπε...

Πανέμορφες οι δημιουργίες σου, Αχτίδα μου. Όπως πάντα άλλωστε!!!! Αχ έχω κι εγώ έναν Μπομπ Μάστορα στο σπίτι!!!!!!!!! Αν ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Χα, χα. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου
Φιλάκια ...

Rena είπε...

Θα σε περιμενουν πως και πως οι φιλοι σου καθε Πασχα να τους πηγαινεις τα καλουδια σου,αν κι εσυ τα μοιραζεις απλοχερα ολο το χρονο!!!
Πανεμορφα τα γυαλινα σου!!!
Φιλακια πολλα!!!Καλο Πασχα!!!

LitsArt είπε...

τι ομορφα τα γυαλικα!
με το καλο να δεχτεις τα παιδια σου και να περασετε υπέροχα!