Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Μία καλή εβδομάδα ας ελπίζουμε !



         

Μία ακόμη καλημέρα..και θα ομολογήσω πως αυτό το καιρό λόγω..σωματικής κατάστασης που όσο πάει γίνεται ..ένα μάτσο χάλια ..σκέφτηκα να μη ξαναγράψω..να κλείσω το χώρο αυτό..όμως τελικά ο ..λύκος κι αν εγέρασε το χούι δεν το κόβει κι εγώ και έτσι ανοίγω το μπλοκόσπιτο και γράφω τις σκέψεις και τα καθημερινά μου όποτε με το πρωινό καφεδάκι μου  θέλω ...παρέα!
Το ΣΚ λοιπόν στο κτήμα γιατί απλά δεν μπορώ με τίποτα να στερήσω από τον αγαπημένο μου αυτή την ανάγκη του να με νοιώθει κοντά του. Δεν θα αρνηθώ πως με κολακεύει αυτό σαν γυναίκα και σύντροφο μα μερικές φορές αισθάνομαι και..άχρηστη αφού μένω μέσα στη ζέστη παρέα με τη Κλωντίτσα μου που κι αυτή "λαβωμένη" και  χαίρομαι τα..μπες βγες από εκείνον στο τροχόσπιτο απλά για να με ρωτήσει τι κάνω , να μου πει τι μαστορεύει στο κτήμα και αν θέλω κάτι!!!
Ευτυχώς όμως μέσα στα πολλά που οφείλω στο Θεό είναι και η γενικά σχεδόν..πάντα η καλή μου πρόθεση να χαμογελώ στα δύσκολα και όπως λέει η ..εικόνα..να ζωγραφίζω ήλιους ακόμη και στην ομίχλη!
Οι γείτονες ήρθαν να με ευχαριστήσουν για τα δωράκια που έφτιαξα ..νωρίς..και για τις 4 οικογένειες και να σχολιάσουμε με καφεδάκι την ..ομίχλη και την υγρασία . 
Λοιπόν ...στη γωνιά μου ...με ένα βιβλίο σχετικά μεγάλο και υπέροχο πιστέψτε με..βυθίστηκα στο κόσμο του και ...το τελείωσα  κι όλας την ώρα που ο καλός μου τη Κυριακή απόγευμα είπε: -Κορίτσι μου ετοιμάσου φεύγουμε! 
Λυπάμαι του ανθρώπους που δεν διαβάζουν..ένα βιβλίο είναι ένα βύθισμα σε άλλο κόσμο, σε άλλη διάσταση..ζεις με τους πρωταγωνιστές, αγωνιάς για το αύριο τους και ίσως μπαίνεις στη θέση τους για να δώσεις άλλες λύσεις λύσεις ανάλογα με τα δικά σου πιστεύω.

Φωτογραφία της Gorgia Manasi.

Χθες Αγ.Στυλιανού είχε γενέθλια και ο βενιαμίν εγγονός μας ο Κωνσταντίνος όμως επειδή αμέσως μετά Αγ.Νικολάξου έχει γενέθλια ο Δημητράκης λόγω ..οικονομία η κόρη μου θα τα γιορτάσει και τα δύο μαζί την Παρασκευή σε ειδική παιδική αίθουσα . Οπότε θα έχουμε και γιορτή και...φωτογραφίες βέβαια!!!!!
Καλή εβδομάδα λοιπόν φίλοι μου,  εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους σας, μία Χριστουγεννιάτικη διάθεση ας αρχίσει να μας φωτίζει  και να μας βγάζει από όλα τα άσχημα που υπάρχουν γύρω μας.
Αχτιδένια φιλάκια!                           
                                

7 σχόλια:

ποιώ - ελένη είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου και καλή εβδομάδα
Μην το βάζεις κάτω στηρίξου όπου αγαπάς

Σε φιλώ πολύ ♥♥♥

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου Αχτιδούλα.
Να κλείσεις το blog; Απαγορεύεται. Όταν σού΄ρχονται τέτοιες σκέψεις, πιες κάτι που σου αρέσει και πάρε βαθειές αναπνοές....
Άσε που συνέρχεσαι κι από μόνη σου.
Να χαίρεστε τα εγγονάκια σας, σας φιλώ και τις δυό.

...irida... είπε...

να χαιρεσαι τα εγγονακια!!!!
καλημερα!!!!!
καλη εβδομαδα!!!!

ΟΧΙ.....ΜΗ....ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙς........SE ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ!ΟΚ?
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!
ΦΙΛΙΑ!!









ANNA FLO είπε...

Να το κλείσεις; Θα στενοχωρηθούμε πολλοί φίλοι σου αλλά αν το θες ή όποτε το θες δική σου επιλογή...
Να χαίρεσαι τον εγγονό σου και φυσικά περιμένουμε φώτο από τα γενέθλια τα διπλά.
Συμφωνώ ότι το βιβλίο σε ταξιδεύει σε άλλους κόσμους. Η καλύτερη παρέα ορισμένες στιγμές
Καλή σου εβδομάδα

Ποδηλάτισσα είπε...

Α πα πα άρχισες τα χαζά πάλι!!!! Τι λες μωρέ που θα κλείσεις το μπλοκόσπιτο, μπορεί όλοι να τα έχουμε λίγο παρατειμένα, να πιάνουν και κάμποση σκόνη αλλά οι πόρτες τους θα μείνουν ανοικτές... γιατί χάρη σε αυτά γνωριστήκαμε και κάναμε σχέσεις καρδιάς!!!!! Τα βιβλίο υπέροχο....το έχω διαβάσει και εγώ με μια ανάσα!!!! Να χαίρεστε τα αγόρια σας να είναι γερά και καλότυχα και να σας χαρίζουν χαρές!!!! Φιλάκια πολλά σε σένα και στον Δημητράκι σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνη επικοινωνησε αν θελεις μαζι μου, θελω κατι να σου πω, εχουμε ξαναμιλησει Βαγγελιτσα απο Μηχανιωνα 2392035622 ευχαριστω πολυ

Νίκη είπε...

Καλή εβδομάδα με καλή διάθεση εύχομαι. Τα βλασταρια σας χιλιόχρονα κι ευτυχισμένα να τα καμαρώνετε!
Κραταω τη φραση "λυπάμαι αυτούς που δεν διαβάζουν", με εκφραζει απόλυτα, πιστευω ότι ζουν μόνο μια ζωή κι αυτη βαρετη...
Φιλιά πολλά!!