Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Σε Σένα Παναγιά μου...


Ποιος είναι εκείνος που δεν προσέτρεξε σε σένα Παναγιά μου, ποιος δεν σου ζήτησε χάρη, ποιος δεν σε κοίταξε σαν την μόνη του ελπίδα...
Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές Σε ζωγράφισα..πόσες φορές Σου μίλησα την ώρα που με πινέλο και χρώμα σε σχημάτιζα, πόσες φορές Σε ευχαρίστησα για τη προστασία Σου που τη νοιώθω πάντα επάνω μου σαν αγκαλιά που με καλύπτει σε πόνο και χαρά..
Μεσίτρια στο Κύριο μας, Μητέρα Πάντα για όλο το κόσμο, νομίζω ότι κλαις μαζί μας σήμερα για τη πύρινη λαίλαπα που μας κάνει να πονάμε , να παρακαλούμε για Σωτηρία και τιμωρία ενόχων αν υπάρχουν και για δύναμη να αντέχουμε και να μη λυγίζουμε.

Φίλες μου είστε τόσες πολλές εσείς που σήμερα γιορτάζετε, δεν ξέρω αν θα θυμηθώ πια να ευχηθώ σε όλες.
Εύχομαι υγεία, δύναμη, αγάπη , υπομονή και ελπίδα ώστε του χρόνου τέτοιες μέρες να είστε όλες καλύτερα και η χώρα μας να βρει δρόμο για σωτηρία.....

Αχτιδένια φιλάκια

4 σχόλια:

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Να φυλάει η Παναγιά μας όλο τον κόσμο αχτιδα μου και να τον προστατευει απο καθε κακό οπως και να βαλει το χέρι της να σταματήσουν όλα αυτά τα δυσαρεστα γεγονοτα για τον τόπο μας..!! να σας δινει η Παναγιά την υγεια σας...και Χρονια πολλά σε οσους γιορτάζουν!! Ανυπομονώ για την συναντηση μας..!!! να περνατε μεχρι τότε ομορφα φιλεναδα φιλακαααα!!

LitsArt είπε...

Χρονια πολλα με υγεια!!οτι επιθυμεις!!

ΕΥΑ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Maria είπε...

Χρόνια Πολλά,με υγεία και αγάπη!!!