Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Στη κατασκήνωση με τα εγγόνια μου!

Ένα γεμάτο ΣΚ φίλοι μου αφού κάναμε με τον άνδρα μου λίγο από..όλα! Αποφασίσαμε να πάμε να δούμε τα 3 εγγόνια μας τα πιο μεγάλα που είναι στη κατασκήνωση αφού θα πήγαινε και η κόρη μας με τον...4ο!
Κατασκήνωση Σκούρα, φανταστική φίλοι μου μόνο που κουραστήκαμε με τον άνδρα μου από τα τόσα παιδιά  γονείς επισκέπτες. Ιδιαίτερα εγώ που δεν αντέχω λόγω του προβλήματος μου πολλά ερεθίσματα  ολόγυρα έπαθα λιγάκι...τρα..λα..λα!


Είχε τόσες δραστηριότητες που δεν φαντάζεστε και βέβαια στις περισσότερες δεν μπόρεσα να πάω να τις δω παρά σε..φωτογραφίες. Μέχρι αναρρίχηση είχαν !


Απίστευτο αυτό που θα σας πω δέχονται κάθε 15 μέρες 1500 παιδιά!


Πάλι δεν θα το πιστέψετε όμως σχεδόν δεν τα ...είδαμε τα εγγόνια μας . Η μεγάλη είναι ομαδάρχισσα και είχε 12 μικρά που έτρεχαν από πίσω της σαν..ακολουθία!
Ο μεγάλος ο Πασχάλης όταν πήγαμε ήταν με τον ομαδάρχη του στη θάλασσα και τον είδαμε στις 7.30 το απόγευμα κουρασμένο γιατί την προηγούμενη μέρα είχαν ..λέει..σαρβάιβερ στο ..βουνό ξάγρυπνοι να λένε ιστορίες τρόμου!!!!!
Ο Δημητράκης ήταν στη πισίνα κι εμείς..εμείς..στο καφέ που υπήρχε με τη συμπεθέρα μας. Η κόρη μας τακτοποιούσε τα ρούχα και τα δωμάτια τους όσο ο Γαμπρός μας κυνηγούσε το μικρό που έτρεχε απίστευτα γρήγορα παντού.Ζαλίστηκα!



Ο Δημητράκης στη πισίνα, ξετρελαμένος!


Πράσινο βέβαια αρκετό , η κατασκήνωση είναι στη Νέα Φώκεια 


Μας ..έμεινε μόνο ο ...4ος..ο Κωνσταντίνος που τρώει ( ο χοντρός ) τα  καλαμπόκια που κουβάλησε ο παππούς Δημήτρης βρασμένα σε σακούλα!


-Πόσο τον αγαπάς το παππού;
-Τόσοοοοοο!
( σαΐνι ο μικρός..ξέρει τι να του κάνει)


Τους αφήσαμε εκεί και φύγαμε γιατί έπρεπε να ..γυρίσω.Είμαι σαν την..Σταχτοπούτα..όταν η ώρα που τελειώνει ο κύκλος του φάρμακου μου για την Παρκ. ατονεί , γίνομαι κάτι άλλο , πρέπει να είναι σπίτι και νωρίς στο κρεβάτι μου αφού τακτοποιήσω και τη Κλώντη. Φθάσαμε στο..τσακ..9 παρά 15.
Την επόμενη μέρα στο κτήμα μας, ο Δημήτρης μου έφερε ένα πιάτο βατόμουρα που μου αρέσουν και σε λίγο τα πρώτα αχλάδια μας τις κοντούλες που είναι περήφανος γι αυτές!


Ο Κανελλος προσπάθησε ο καημένος ακόμη μια φορά να πιάσει φιλίες με τη ΚΛΏΝΤΗ..χαμένος κόπος, στην αγκαλιά μου αυτή και γυρισμένο το κεφάλι.
-Ούτε να σε βλέπω δεν θέλω..άχαρε μεγάλε!


Η ζέστη όμως μεγάλη και έκαμνα το ένα ντουζ μετά το άλλο μαζί με τη Κλώντη μουλίασαμε.
Στο γυρισμό άλλο με βρήκε στο κεφάλι μου. Ο Δημήτρης σταμάτησε σε μία τράπεζα και φεύγοντας από το μηχάνημα τον είδα που έσκυψε και πήρε κάτι.
- Άπλωσε το χέρι σου μου λέει!


Τι θα κάνω εγώ με αυτό το πουλάκι..θα μου πεθάνει και θα κλαίω..το τάισα με λίγο από τη κονσέρβα της Κλώντης και το βραστό κοτόπουλο της.
Του έδωσα και νεράκι..ανοίγει το στόμα του όταν ακούει θόρυβο, όταν γαβγίζει η Κλώντη..όταν φωνάζω  δυνατά!!!! Αύριο θα δω αν θα καταφέρω να το ταΐσω πάλι..δεν ξέρω και τι πουλί είναι..Αχ! φίλοι μου..τι θα κάνω ; Του έκανα φωλιά μέσα στο...καπέλο μου!
Σας εύχομαι μία όμορφη και εύκολη εβδομάδα, εμείς περιμένουμε τη κόρη μας την Ειρήνη για μία γρήγορη επίσκεψη από Αθήνα ( μας επιθύμησε το γλυκό μου...εγώ να δεις...)
Αχτιδένια φιλάκια!

3 σχόλια:

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Στην κατασκληνωση ήθελες να πας πουλακι μου; δεν ήξερες; δεν ρώταγες; χα..χα. φιλεναδα..που να αντεξουμε σε τοσο πολύ φασαρία πια.. περνας τα χρόνια και θελουμε όλο και περισσοτερη ησυχία αλλα εκεινα περναν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!και αυτό έχει σημασία Αχτίδα μου ε; το πουλακι δεν ξερω τι είναι και αν θα αντεξει .. ομως που ξερεις ίσως κανεις ακομα ένα φιλο...φτερωτό αυτήν την φορα...χα..χα. να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη εβδομαδα .. φιλακιααα!!

ποιώ - ελένη είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Αχτίδα μου
Χαρηκα πολύ τη βόλτα σου στην κατασκήνωση!!!!
Το μωρό σας είναι όνειρο....

Σε φιλώ πολύ ♥

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Ωραίο το σαββατοκύριακό σας. Μια χαρά περνάνε τα παιδάκια σας, μια χαρά να περνάτε κι εσείς πάντα.
Καθόλου δεν εκπλήσσομαι που σου έλαχε πάλι να αναστήσεις ένα ζωντανό πλασματάκι.Είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά. Είναι καρμικό αυτό με εσένα.
Πολλά φιλιά σε εσάς, την ακατάδεχτη Κλώντη και στη μουσούδα του καημένου του Κανέλλου.