Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πάλι λαμπάδες;

Φίλοι μου καλή μέρα να έχετε, όπως βλέπετε επάνω θα πάρω τη σαΐτα και θα σας κυνηγήσω! Τελείωσα με όσα μου ζήτησε η κόρη μου για δωράκια ( ουκ ολίγα )  τα τύλιξα όμορφα με σελοφάν και κορδελάκια και βέβαια έφτιαξα τα γεμιστά μου για τον ανδρούλη μου...φτου να μην τον ματιάξω ...που θα έρθει κουρασμένος και πεινασμένος ως..λύκος!!!!



Με μπόλικα ψιλοκομμένα λαχανικά μέσα και ρυζάκι έγιναν νόστιμα και ας είπε με...μισόλογα: 
-Ε! αν είχαν και λιγουλάκι κιμά μέσα θα ήταν υπέροχα!
-Σώπα και τρώγε..αμαρτωλέ..θες και κιμά τώρα!Όσο πας στο κτήμα τέτοια θα τρως..ορφανά!
Μετά φίλες μου μπήκα στο εργαστήρι μου και πιάστηκα με τις λαμπάδες που ήθελα να φτιάξω για τις κόρες και τους γαμπρούς μου!



Ζευγαράκια βλέπετε..ερωτευμένα..ας πάνε στην εκκλησία με στολιδάκια και καρδούλες!
Μετά έφτιαξα για τον κτηνίατρο της Κλώντης και τη γυναίκα του που την αγαπώ πολύ από μία λαμπαδίτσα που θα τις βάλω μέσα σε ένα καλαθάκι με τα σχετικά συμπληρώματα, ξέρετε εσείς..λαμπροκούλουρα, αυγά στολισμένα και ένα στολισμένο βαζάκι με γλυκό πορτοκάλι από τα χεράκια μου!



Όπως βλέπετε του έφτιαξα με πηλό και σκυλάκι και γατούλα.Να φανταστείτε ότι έχει στο ιατρείο του μία γατούλα με..τρία πόδια που την μάζεψε από την άσφαλτο σε ένα ατύχημα που έγινε στο δρόμο και έχασε το πόδι της. 
Μετά τελείωσα με το κέντημα μου που το έκανα μαξιλάρι και επειδή δεν έβρισκα φουντίτσες σε τέτοια απόχρωση αναγκάστηκα να αγοράσω μουλινέδες τέτοιο χρώμα και να τις κάνω μόνη μου!
Ξέρω...κινέζικο βασανιστήριο περιέργειας σας κάνω ..μα δεν θα σας το δείξω ακόμη παρά μετά που θα το παραλάβει η φίλη που ξέρω ότι θα το εκτιμήσει.
Σήμερα και αύριο έχω μάθημα και μετά ..πάλι λαμπάδες και βλέπουμε τι άλλο!
Σας εύχομαι μία όμορφη μέρα  και..Αχτιδένια φιλάκια!

8 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Καλημέρα!! Την είπα και κατέβασε τη σφεντόνα!!!
Όλα υπέροχα και μ'αρέσουν πολύ οι λαμπάδες...να σαι καλά και του χρόνου με υγεία
Φιλιά πολλά

ποιώ - ελένη είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου
Τι πιο όμορφο απ' τα χειροποίητα!!!
Πανέμορφες οι λαμπάδες σου

Σε φιλώ πολύ ♥♥

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλημερα!Καλημερα φιλεναδα μου ομορφη δημιουργικη αγαπησιαρικη!Πολυ ομορα ολα καλη συνεχεια!Πολλα φιλια!

Μαρία Έλενα είπε...

Ότι και να φτιάξεις είναι τόσο όμορφο
Φιλάκια ...

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Γεια σου Αχτίδα με τα ωραία σου !!!!! Τι όμορφες λαμπάδες !!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα χαρούν οι παραλήπτες !!!!! Να είσαι καλά και γεια στα χέρια σου !!!! Καλή δύναμη για τη συνέχεια .... Σε φιλώ !!!!!

Unknown είπε...

Ωχ!!!!Φοβάμαι τις πέτρες, γι' αυτό ένα καλό απόγευμα να έχετε όοοολη η οικογένεια,συγχαρητήρια για τις λαμπάδες. Μα τί άξια γυναίκα είσα!Τυχερός ο πατριώτης του άνδρα μου.Καλή συνέχεια.....................

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Καλησπέρα καλησπέρα.
Δεν σε προλαβαίνουμε. Τί υπέροχες λαμπάδες!.
Γεια στα χεράκια σου
Είμαι περίεργη να δω το κέντημα σου.
Φιλάκια πολλά.

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου!!!!!ονειρεμένες οι λαμπάδες σου όπως και ότι άλλο φτιάχνεις !!! Φαντάζομαι πόσο όμορφο θα είναι το μαξιλαράκι σου και πόσο χαρούμενο θα κάνει τον παραλήπτη του μια και μόνο που είναι φτιαγμένο από τα χέρια σου θα είναι πολύτιμο δώρο για αυτόν!! Φιλιά πολλά και καλή μας αντάμωση!!!