Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Λίγες κατασκευές..


Από τη μία μεριά η..εργασιοθεραπεία, από την άλλη μία καλύτερη μέρα χθες στο σκυλάκι μου με έκανε να γεμίσω λίγο περισσότερα τα μικρά πακέτα που ετοιμάζω για τα μπαζάρ. Βέβαια ότι αφορά το σκυλάκι μου ξέρω ότι οι ενέσεις του γιατρού κάνουν τη διαφορά και ξέρω ακόμη ότι από αύριο που τελειώνει η αγωγή ίσως γυρίσουμε..πίσω.Όμως προσπαθώ να μη το σκέπτομαι και μετράω μέρες αφού τη Δευτέρα έρχεται το κοριτσάκι μας "επίσκεψη" από την Αθήνα.
Μερικές φορές κάνω λες και είμαι.. στρουθοκάμηλος..χώνω το κεφάλι μου στην άμμο λες και θα φύγει το πρόβλημα όμως είναι και αυτό μία ...χαζή λύση.
Να σας χαρίσω και λίγες φωτογραφίες των κατασκευών μου που βέβαια δεν είναι ιδιαίτερες όμως είναι ένα μικρό λιθαράκι για όσους τα χρειάζονται.
Είναι μερικά από τα ημερολόγια μου. Σαν παλιά εμπόρισσα φροντίζω να φτιάχνω πράγματα μικρά, φθηνά ώστε να πουληθούν στα μπαζάρ με λίγα χρήματα.


Τα ρόδια μου σε φέτες ξύλου που μου τα ζητούνε κάθε χρονιά.



Λίγα γούρια με τα φετινά μου στάχυα ..


Τα καραβάκια μου αρμενίζουν..είναι ένα θέμα που αγαπώ ..η θάλασσα!


Βέβαια υπάρχουν και άλλα πολλά μισοτελείωτα γιατί χθες είχα κάποια ξαφνικά  πρόβλημα με τα μάτια μου πρώτα , μία επίσκεψη σε οφθαλμίατρο, μετά φαρμακείο και δόξα το Θεό ξύπνησα καλύτερα με την αγωγή .Από εκεί μία επίσκεψη στο γιατρό της Κλώντης που έπεσε το σάκχαρο της δραματικά και πάθαινε υπογλυκαιμικό επεισόδιο..Αυτό είναι το σάκχαρο φίλοι μου , πρέπει να το παλεύεις καθημερινά, βλέπετε δεν είναι άνθρωπος να μιλήσει και να πει πως αισθάνεται. Την φουλάραμε μετά με λιχουδιές..συνήλθε και..αυτός είναι ο μικρός αγώνας που κάνω μαζί της κάθε μέρα.
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα χθεσινά σχόλια σας και τη παρέα που μου κάνετε.
Αχτιδένια φιλάκια.

12 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Πολύ ξεχωριστές οι δημιουργίες σου όπως πάντα.Χαίρομαι αφάνταστα που η Κλώντη πάει καλύτερα και ναι χρειάζεται να στρουθοκαμηλίζουμε μερικές φορές, να ζούμε τη μέρα με τη μέρα μια και δεν περνάει απο το χέρι μας να αλλάξουμε πράγματα.
Καλώς να δεχτείς το κοριτσάκι σου. Χαρά γεμάτη θα είσαι.Περαστικά με τα μάτια σου. Με τόσο κέντημα πώς να μην κουραστούν;;;
Καλή σου μέρα και όλα να πάνε κατευχήν

Ariadni St. είπε...

Καλημερα και με το καλό να δεχτείτε το κορίτσι σας!
Ελπίζω να ειναι καλα τα ματια σας τωρα αχτιδα μας!
Αχ ναι τα καημενα τα ζωακια μας, δεν μπορουν να μας πουν πως αισθανονται και να το προλάβουμε.
Υπομονη και δυναμη!
Τα καλουδια σας πολύ ωραία, με εντονα χρωματα, ακρως γιορτινα!
Συγχαρητηρια
Σας φιλώ
Αριάδνη!

mononai.blogspot.gr
fetoula.blogspot.gr

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Θα την ξεπεράσει την κρίση το ζουζούνι, έχει τερατώδες πείσμα αυτή. Προς το παρόν άστην να απολαμβάνει τις λιχουδιές της.
Με το καλό να έρθει το κορίτσι σου και καλή δύναμη στα έργα σου.
Μεγάλο και σβουριχτό φιλί στη μυτούλα της.
Την αγάπη μου και στις δυό σας.

konstantina handy mama crafts είπε...

με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου!! οι κατασκευές σου όλες υπέροχες...αλλά να σου πω την αλήθεια...τα ρόδια είναι τέεεεελειααααα!!!!!!!!!! Γειά στα χέρια σου!!!!

Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ να έχεις!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλά.... αυτά τα ρόδια σου είναι εξαιρετικά !!!! Με το καλό να δεχτείς το κοριτσάκι σου που βέβαια θα ενθουσιαστεί με τους πίνακες που της έχεις ετοιμάσει !!!!! Καλό κουράγιο με την Κλώντη και να προσέχεις κι εσύ τον εαυτό σου !!!!! Σε θαυμάζω για την δύναμή σου !!!!!!!!! Σε φιλώ !!!!!!!!

LitsArt είπε...

καλή αρχή!
...αχ αυτά τα ρόδια σου!!!πάντα ξεχωρίζουν!
καλό ΣΒ!

Ελένη B είπε...

Καλές δημιουργίες και φέτος!!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Μας εκπλήσσεις με τα έργα σου αχτίδα μου!!!
Το σκέφτομαι πολύ το σκυλάκι σου

Σε φιλώ πολύ ♥

Funky Monkey είπε...

Υπέροχες οι δημιουργίες σου!
Περαστικά σου και καλώς να δεχτείς το κορίτσι σου, Αχτίδα μου. Περαστικά και της Κλώντης... εύχομαι όλα να πάνε καλά, γιατί ξέρω πόσο πονάς και στενοχωριέσαι με όλα αυτά που της συμβαίνουν.
Φιλιά και καλό Σ/Κ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αγαπημένοι μου φίλοι ευχαριστώ για τα σχόλια.Η Κλώντη μου είναι στα ίδια, απλά όπως μου είπε ο γιατρός της δίνω πλέον να τρώει ότι την ευχαριστεί ( εκτός γλυκού ) με μέτρο βέβαια.Έχει ταράξει το κασέρι γκούντα!!Αύριο είναι η τελευταία μέρα της αγωγής και από εδώ και πέρα θα δούμε την..αλήθεια. Την φροντίζω και συγχρόνως φτιάχνω ότι μπορώ να φτιάξω γεμίζοντας έτσι τα κενά του άγχους μου.Όμως σήμερα ήταν μία ήρεμη μέρα ευτυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα η μικρούλα. Ως διαβητική κι εγώ, ευτυχώς όχι ινσουλοεξαρτώμενη, ξέρω τι σημαίνει υπογλυκαιμία. Προχθές μάλιστα είχα κι εγώ ένα επεισόδιο που έπεσε τόσο χαμηλά ώστε με έπιασε δυνατό τρέμουλο. Ευτυχώς το μέλι έκανε δουλειά σε λίγα λεπτά. Εύκολα πέφτεις σε κώμα έτσι. Σας το είπα ότι η Κλωντούλα θα τα καταφέρει. Και τα έργα σας... ανεπανάληπτα. Φιλί σβουριχτό και αγκαλίτσα στο μικρούλι. Σας σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, πολύ έντονα. Πάντα ήρεμες μέρες, από εδώ και μπρος. Καλό βράδυ. Σοφία

ασωτος γιος είπε...

εγω δεν εκπλήσσομαι με τα εργα σου, ξερω ποσο ταλεντο και αγαπη υπαρχει σ αυτα! ολα καλα θα πανε
οπου υπαρχει αγαπη παντα πανε