Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Μια μαμαδίστικη αγκαλίτσα σε...όλους!


Πέρασε και η βάπτιση του εγγονού μου, γυρίσαμε μία ακόμη σελίδα κι εγώ αυτό το διήμερο γύρισα στις ιατρικές μου εξετάσεις που τις είχα βάλει σε ..αναμονή ! Βγήκα με μία επιβεβαίωση για το μικρό εγκεφαλικό μου, μία λίστα από φάρμακα για να μη πάθω 2ο λέει και..και...όταν βγήκα από το ιατρικό κέντρο χαμογέλασα στον άνδρα μου ( δεν τον αφήνω ποτέ να μπει μαζί μου σε γιατρό) και του είπα :
 - Άντε πάμε να πιούμε το καφεδάκι μας κάπου , να χαζέψουμε το κόσμο που περνάει, να κάνουμε το..κους κους μας και δεν έχω σκοπό να το βάλω κάτω ο κόσμος να χαλάσει!
Και επειδή ο καλός Θεούλης με αγαπάει και ξέρει καλά ότι η δημιουργία και η εργασία είναι το φάρμακο για μένα λίγο πριν τη βάπτιση  με πήρε τηλέφωνο μία Ιταλίδα πελάτισσα μου εδώ και χρόνια ( ελληνικής καταγωγής)  ότι έρχεται στη χώρα μας και θέλει πάλι δωράκια σε πίνακες δικούς μου και κάτι ειδικό για το δικό της σπίτι..αγγελάκια ρομαντικά !!
Έτσι βρήκα άλλη..αγωνία να προλάβω πάλι να τα ζωγραφίσω μέχρι τη Τρίτη και αυτό φίλοι μου είναι  φαίνεται το..φετίχ μου..να έχω πάντα άγχος να φτιάξω κάτι. Με γεμίζει αδρεναλίνη στις φλέβες μου..με κάνει να νοιώθω ζωντανή και να σηκώνομαι όταν ..πέφτω. Και επειδή ξεχνάω τις ώρες και τα φάρμακα μου έδωσαν το σχετικό κουτάκι με τις ..μέρες για να μη ξεχνώ λέει!!!!!!!
Τώρα θα σας πάω σε ένα μπλοκ που βρήκα εντελώς τυχαία στο FB από μία νέα γυναίκα που πέρασε μέσα από τη δοκιμασία του Καρκίνου και μέσα μου ένοιωσα ότι ήθελε μία αγκαλίτσα μαμαδίστικη Αχτιδένια και μία μεγάλη δόση από το ροζ συννεφάκι μου που το..διώχνω..το χάνω ..και πάλι έρχεται πεισματικά δίπλα μου το αφιλότιμο. Όσες από εσάς περάσατε κάτι τέτοιο πάντε να την επισκεφτείτε και ..δώστε κι εσείς τη δική σας αγκαλίτσα!
Τη νοιώθω..έστω και έξω από το δικό της χορό, τη νοιώθω..Μερικές φορές ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό χάνω κι εγώ αυτή τη καλή διάθεση που έχω πάντα ιδιαίτερα όταν κοιτάζω στο καθρέπτη , όμως μετά βρίσκω πάντα ένα σκοπό,κάτι νέο να ασχοληθώ και ..ξανασηκώνομαι και χάνομαι μέσα στα δικά μου γνώριμα μονοπάτια. Πολλές φορές σκέπτομαι βέβαια τι θα γίνει αν..αν γίνω βάρος κάπου στο μέλλον ..μα πάλι σκέπτομαι ότι ποτέ δεν με παράτησε η βοήθεια Του και τι στο καλό φωνάζω τότε δυνατά στο..καθρέπτη..όλα θα πάνε καλά!
Αύριο πάω στο κτήμα ( έχω καιρό να πάω) και θα δω τις φίλες μου, θα μοιράσω μπουμπουνιέρες , γλυκάκια, να συνεχίσω το..3ο κέντημα μου και...
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου !

14 σχόλια:

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα σε όλους!!!!Πάω κτήμα να ...ξεσαλώσω στη..ξεκούραση!

LitsArt είπε...

Καλημερα!!!ποσο σε καταλαβαινω...αυτη η αδρεναλινη που σου προσφερει η δημιουργια ειναι η πιο τονωτικη ενεση!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Καλά να περάσεις και πάντα
να δημιουργείς....

Σε φιλώ πολύ ♥

Αμαλία είπε...

Αγαπημένη μου Αχτιδούλα,

Να είσαι πάντα καλά και να περνάτε καλά με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Να είστε πάντα καλά κι αγαπημένοι. Να ξέρεις, παίρνουμε δύναμη από σένα. Εγώ τουλάχιστον, που δεν διανύω και την καλύτερή μου εποχή. Μείνε βράχος να μας παραδειγματίζεις και να σας έχει ο Θεός καλά.
Φιλιά πολλά σε σένα και στη μυτούλα της.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αμαλία μου τι έχεις κορίτσι μου;;στείλε μου μέιλ.

Rena είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!!!!!!!!!!
Πάντα ανοιχτεί η αγκαλιά σου για όλους,υπέροχη φιλενάδα μου και ας μη σε έχω γνωρίσει ,έχω γνωρίσει όμως την ψυχή σου και αυτό είναι το καλύτερο νομίζω!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!!!!!!!

nasia είπε...

Περνώ από εδώ και παίρνω δύναμη για να αντιμετωπίσω τα μικρά και καθημερινά που μου φαίνονται βουνό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!
Αααα και να μην ξεχάσω.Καταπληκτική η βάφτιση. Να τους χαίρεστε όλους!!!!

Ariadni St. είπε...

Να περασετε υπέροχα, νιωθω τοσο ομορφα οταν σας διαβαζω. Παιρνω χαρα και αισιοδοξια!
Σας ευχαριστω!
Καλό υπόλοιπο στη μέρα μας!
Σε φιλώ

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Και βέβαια δεν το βάζουμε κατω φιλεναδα...συνεχιζουμε με καινουργιες δημιουργίες... αντε παλι σε δουλεια να βρίσκεσαι..χα..χα.. να περνας ομορφα όπως ξερεις εσύ τα παντα με καλή διαθεση.. να τα βλεπουμε και ναι θα πανε καλα.. θα περασω και απο την φιλη σου.. να την αγκαλιασω.. ναι; φιλακιαααααα!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλα μου να περνάς τέλεια και καλές δημιουργίες!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλες μου μόλις γύρισα από το κτήμα , πέρασα υπέροχα..πάω για μπάνιο και ...ξεκούραση...νυστάζωωωωωωωωωωω!

Lamprini T. είπε...

ομορφή μου φίλη, καλά να περνάς, να αγαπάς τον κόσμο με αγκαλιές και φιλιά...

Πολλά περαστικά... :)

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου να ξεκουράζεστε και να προσέχετε τον εαυτό σας. Με τη Γεωργία σας θαυμάζουμε πολύ για τη δύναμή σας, το κουράγιο σας και τη ζωντάνια σας και τη χρυσή σας την ψυχή. Προσπαθούμε να παίρνουμε το παράδειγμα από σας. Να είστε καλά και να περνάτε όμορφα! Πολλά πολλά φιλιά!