Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Καλημέρα είπαααα!



Καλημέρα φίλοι μου, καλή μας εβδομάδα να έχουμε. Έχυσα και το καφέ μου πρωί πρωί και μη μου πείτε ότι θα πάρω χρήματα γιατί θα σας τα ψάλλω!
Καλή μας λοιπόν εβδομάδα!!! θα μου πείτε ..τι καλή εβδομάδα μας λες..άκουσες τα νέα από αυτή τη ριμάδα τη τηλεόραση που μερικές φορές την παρομοιάζω με ένα κομμάτι τούρτα σοκολατίνα μέσα στο ψυγείο σε καιρό..διαίτης! Την αφορίζω και μετά την ανοίγω να πάρω τη "δόση" μου από τα μαύρα και άχρηστα που μας σερβίρει.


Ναι!!! Γκρινιάζω πρωί πρωί ακούγοντας και ότι θα φορολογήσουν τα..ΠΑΝΤΑ  και το ίντερνετ και τη συνδρομητική τηλεόραση ( πάνε τα σήριαλ που έβλεπα) και μη μου πείτε ότι είναι πολυτέλεια γιατί πρώτον το ίντερνετ είναι πλέον απαραίτητο για πολλά ( τι θα κάνω χωρίς εσάς;) και η συνδρομητική ..να πάρει η ευχή για ένα άτομο σαν κι εμένα που μένει πολύ στο σπίτι  είναι παρέα όταν θέλω να δω κάτι άλλο εκτός από πρωινά κουτσομπολιά και γελοία παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο με τα..ραντεβού! Τάπα..τ' ακούσατε..γκρίνιαξα..ας πιω το καφεδάκι μου !
Είναι που μου λείπει ο Δημήτρης..είμαι προσωρινή ζωντοχήρα γιατί του έδωσα άδεια για παραμονή 3 ημερών στο κτήμα να φυτέψει το θερμοκήπιο και σας πιτσουνάκια το βράδυ λέμε στο κινητό πόσο μόνοι ήμαστε χώρια. Κάτι σαν τη ταινία του Εξωγήινου...έλα ..μου λέει..γύρνα του λέω!!! 
Το έριξα λοιπόν σε παρεούλα το ΠΣΚ με την Αθηνούλα και τη φίλη μου Μαιρούλα, γάβρο τηγανιτό, τσιπουράκι και σαλατούλα..περάσαμε μια χαρά μα το βράδυ..αχα! αυτό το βράδυ μου έλειπε ο γλυκούλης μου να πάρει η ευχή!
Το έριξα λοιπόν σε ρεκτιφιέ του εαυτού μου, μπανάκι αρωματισμένο, κρεμούλες και τα λοιπά!


Μετά δημιουργία, ξέρετε εσείς τι σημαίνει αυτό , ψυχοθεραπεία ! Τελείωσα ένα πίνακα που είχα παραγγελία με...(τι άλλο;) ρόδια ( γιατί μου ζητάνε πάντα ρόδια δεν ξέρω!!) 


Μου ήρθε "γάντι" το τηλεφώνημα από τη Πρωτοβουλία για το Παιδί που μου ζήτησαν πράγματα για το μπαζάρ στις 25 Μαΐου με θέμα το..ροδάκινο!!!
 Δεν με έπιανε ύπνος όλο το βράδυ να σκέπτομαι τι να κάνω!!!Για ... ζέσταμα έφτιαξα βραχιολάκια ( 25αριά!!!!!)  που τους έλειπαν και ..τι να φτιάξω βρε παιδιά με ροδάκινο;!!!!!!
Καλή μας εβδομάδα λοιπόν, σήμερα έρχεται ο..απωλεσθής σύζυγος, θα του φτιάξω αρακά φρέσκο με αρνάκι ( τον καλοπιάνω για να του πω ότι θέλω να πάω στις 25 στη Βέροια..στο μπαζάρ) και έχω και τα σχετικά με τη Κλώντη μου , οπότε..το καφεδάκι μου τελείωσε.. η γκρίνια μου ελάφρωσε στη κουβεντούλα μας και για όλα τα άλλα..μη σκάτε..έχει ο Θεός..θα βρεθεί λύση σε όλα!
Αχτιδένια φιλάκια!

17 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου Αχτίδα,
Χρόνια σου Πολλά ως μανούλα, γιαγιά, κηδεμόνας αγαπημένων τετράποδων, κλπ.
Πήρες συγκεκριμένες αρχές από την μητέρα σου και πορεύεσαι αναλόγως.
Να έχεις μια καλή εβδομάδα και με το καλό να δεχθείς τον "ξενιτεμένο" σου.
Να μου φιλήσεις το φιογκογιόρκι.
Την αγάπη μου.

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Χριστίνα χαλκιοπουλου είπε...

Αχτίδα μου Καλημέρα Καλή εβδομάδα μαζί με τον καλο σου Δημήτρη. Όλα καλά και εύχομαι να έχεις εμπνεύσεις με θέμα το Ροδάκινο.
Το δικό μου... το ακατοικητο δεν παει πουθενα... ορατοτης μηδέν .. επέστρεψα Τρίτη αργά μέχρι χθες, λιγότερο σήμερα που πονει και που με σφαζει!!!! Θα περάσει.... Δεν ήμουν.... ικανή για τέτοιο άθλημα! Σε γλυκοφιλω χχχχχχχ

Κική Κωνσταντίνου είπε...

Γλυκουλα μου!!!
καλημερα και καλη εβδομαδα

ολα θα πανε καλα
φιλακια πολλα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αμαλία μου καλημέρα και σαν τη..Μαίρη τη Παναγιωταρά έκανα το φαγητό , κέικ , κρέμες και ζελέ για το παππού και συνεχίζω με..ζωγραφική!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida... μου όλη μέρα να είναι καλή γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα χαλκιοπουλου μη μιλάς εσύ..γκουντούρνισες που έλεγε η γιαγιά μου, και που δεν πήγες αυτό το καιρό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κική Κωνσταντίνου , ομορφούλα της παρέας καλή μέρα να έχεις!

Memaria είπε...

Φαίνεται πως είμαστε πολλοί αυτοί που αγαπάμε τα ρόδια, μα κι εσύ τα ζωγραφίζεις υπέροχα!
Τέλειος ο πίνακας!
Χρόνια πολλά για χτες να χαίρεσαι και να σε χαίρονται παιδιά κι εγγόνια και με το καλό να δεχτείς τον Δημήτρη σου!!
Φιλιά πολλά!

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλησπέρα αγαπημένη μου φιλενάδα!!!!! Έτρεχα και εγώ από το πρωί για να δω τι θα κάνω για την Πρωτοβουλία με θέμα το Ροδάκινο και έτσι δεν συγχύστηκα με τις κακές ειδήσεις αν και να σου πω την αλήθεια την τηλεόραση σπανίως την ανοίγω πιά!!!! Ο πίνακας σου φανταστικός... και έχουν δίκιο που σου ζητούν να φτιάχνεις ρόδια, τα κάνεις σαν αληθινά σου έρχεται να απλώσεις χέρι να τσιμπήσεις τα σπόρια τους!!!! Τώρα για τα ροδάκινα τι να πω.... ζωγράφισε ροδάκινα αντί για ρόδια πάνω σε πετρούλες για να γίνουν πρες-παπιέ και σε μικρά ξυλάκια για να γίνουν μαγνητάκια, μικρά και απλά πραγματάκια να πουληθούν εύκολα!!!! Με το καλό να έρθει ο αγαπημένος σου...απορώ πως αντέξατε τρεις μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλή εβδομάδα Αχτίδα και μη νομίζεις όλοι έτσι γκρινιάζουμε με όλα όσα συμβαίνουν !!!!! Με το καλό να δεχτείς και να περιποιηθείς το αγόρι σου !!!! Σε φιλώ !!!!!

Rena είπε...

Καλησπέρα φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα ποιο όμορφα ρόδια φτιάχνεις πως να μη σου τα ζητούν!!!!
Οσο για τα ροδάκινα θα βρεις εσύ ιδέες είμαι σίγουρη!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!

Gina-Teta είπε...

Τα αχτιδένια σου φιλιά μας συντροφεύουν στις όμορφες αναρτήσρις ακ΄μα και αν είναι "γκρινιάρες" Καλό βράδυ!!!!

syros2js είπε...

Ήδη κάτι πήρε το μάτι μου σχετικό με ροδάκινα! χιχιχι!
Αχτιδούλα, ή ρόδια κάνεις ή οτιδήποτε άλλο, είναι εξίσου υπέροχο! Λες να είναι όμως τελικά τα ρόδια το σήμα κατατεθέν σου και γι' αυτό να στα ζητάνε?!
Χμμμ!
Μια μεγάάάάλη αγκαλιά σου αφήνω και πολλά ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, να σου κρατάνε παρεούλα μέχρι να γυρίσει ο κύριος Δημήτρης!
Να δώσεις χαδάκια στο κοριτσάκι μας, ναι?! Καλό βραδάκι!

Unknown είπε...

καλο βραδυ Αχτιδα μου ...πολύ όμορφο ο πινάκας ..τελεια
καλη εβδομαδα ..φιλακια

LitsArt είπε...

καλημέρα!
πώς νιώθω αυτό το "δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα να σκέφτομαι τι θα φτιάξω"!!!!...
πόσο γνώριμο!!!
ο πίνακας σου εκπληκτικός!

Beauty Follower είπε...

Καλημερα!
Χρονια πολλά!

http://beautyfollower.blogspot.gr/