Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η Ζωή είναι παλέτα χρωμάτων..



Φίλοι μου το ΣΚ μπροστά μας κι εγώ πάω στο κτήμα μου για 2ήμερο. όπως έγραψα στο τίτλο η ζωή είναι μία παλέτα..όταν ξεκινώ να ζωγραφίσω βάζω επάνω της σχεδόν όλα τα χρώματα για να τα δουλέψω και να δώσω τις αποχρώσεις που θα θέλω..όλα τα χρώματα λοιπόν..μαύρο, άσπρο, κόκκινο, γαλάζιο..
Χθες βράδυ  διάβασα στην ανάρτηση της φίλης μας Κατερίνας για τη περίπτωση του νεαρού αγοριού που έχει την ανάγκη μας. Το..μαύρο που σας έλεγα..στο χέρι μας να το κάνουμε να φωτίσει.
Ας κάνουμε έστω και το ελάχιστο, το πιο μικρό ..είναι μεγάλο στην ένωση μας.

                                Κατερίνα
Αχ! αυτή η παλέτα..να που μου δίνει και ροζ και κίτρινο και φως...
Πέρασαν 16 χρόνια όταν Βασούλα μου ήρθες στο σπίτι μας κρατώντας στο χεράκι σου δώρο για μένα το τίτλο της.."γιαγιάς"και στα καταγάλανα ματάκια σου το βέλος που διαπέρασε τη καρδιά μου. Ας με συγχωρήσουν τα ...αγόρια..εσύ θα είσαι πάντα η αδυναμία μου...το δικό μου παιδί. 
Εσένα νανούριζα τα βράδια, για σένα έγραψα τα παραμύθια μου, εσένα έπαιρνα από το χέρι για ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά, στα πάρκα, το πρώτο σου θέατρο (  θυμάσαι τη νεραιδόσκονη του Πήτερ Παν που μάζευες από το πάλκο;) ,το πρώτο σου σινεμά..θυμάσαι το ..Νέμο;
Έγινες ότι ονειρεύτηκα, ένα χαρούμενο πλάσμα , δοτικό, γεμάτη φίλες ..την ίδια κολλητή από το παιδικό ακόμη..άριστη μαθήτρια, ακούραστη βοηθός στη μητέρα σου, μαγείρισσα , νοικοκυρά, 2η μαμά για τα αδέλφια σου, κουβερνάντα για το 3ο αδελφάκι σου( αχ! μου το κακόμαθες με τις αγκαλιές..θα σε σκοτώσω!)



Τι άλλο να σου ευχηθώ αυτή τη μέρα παρά μόνο τα πάντα..κοριτσάκι μου .Χρόνια σου Πολλά, Καλά και Ευλογημένα..σ' αγαπώ .. θα σε αγαπώ πάντα.. όπου και να είμαι..ακόμη και όταν φύγω ..εγώ πάντα θα είμαι μαζί σου σκιά προστασίας στο δρόμο σου(αν ξεφύγω από τον..Αγ. Πέτρο!!!) 
Σας εύχομαι ένα όμορφο ΣΚ με υγεία πάνω από όλα.
Αχτιδένια φιλάκια.

18 σχόλια:

Ariadne είπε...

Να την χαίρεσαι την εγγόνα σου, να είναι γερή και τυχερή! Όσο για το άρθρο της Κατερίνας το είδα και το κοινοποίησα κι εγώ. Ας βρει το παιδί τη υγειά του.Καλά να περάσεις το ΣΚ. Αριάδνη AriadnefromGreece!

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα,
Ελήφθησαν υπ΄όψιν τα στοιχεία του αγοριού. Ας κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας, είναι το δικό μας παιδί.
Στα πιο ευχάριστα χρώματα τώρα, να σου ζήσει το αγαπημένο σου κοριτσάκι, να έχει υγεία και τύχη κι εσύ το ίδιο για να την χαίρεσαι.
Να περάσεις ευχάριστο ΣΚ. Φιλί στη μυτούλα της.

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου να χαίρεσαι το πρώτο σου εγγόνι την αγαπημένη σου Βάσια, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη, να καταφέρει να εκπληρώσει όλα τα όνειρά της και εσείς γονείς και παπούδες να είστε καλά να την καμαρώνετε!!!!! Όσο για τον Παύλο, πιστεύω πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να τον κάνουμε να βγει νικητής από αυτόν τον δύσκολο αγώνα!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!

BUTTERFLY είπε...

Να τη χαιρεσαι!!! Παντα χαμογελαστη και γερη να ειναι!!!

BUTTERFLY είπε...

Να τη χαιρεσαι!!! Παντα χαμογελαστη και γερη να ειναι!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Χρόνια της πολλά γεμάτα χαρές και εσύ να είσαι γερή και δυνατή για να την καμαρώνεις.
Φιλάκια!

syros2js είπε...

Από χθες που διάβασα για το παλικάρι, έχει σφιχτεί η ψυχή μου... Μακάρι όλα να πάνε καλά...
Όσο για την κοριτσάρα σας, τί να γράψω?! Υγεία, αγάπη και γέλιο στη ζωή της! Ό,τι λαχταράει η ψυχούλα της! Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε, Αχτιδούλα μου!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και να περάσεις όμορφα στο κτήμα!

ANNA FLO είπε...

Χρόνια πολλά για την εγγονή σου!Να ναι καλά το κορίτσι σου γερή και δυνατή και πολυ τυχερή στη ζωή της.
Την είδα την είδηση για το παλικάρι.Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε και ο Θεός να βάλει το χέρι του να το ξεπεράσει.
Καλό βράδυ Αχτίδα μου

litsa t. είπε...

να το χαιρεσται το κοριτσακι σας.να ειναι γερο καιδυνατο.Η σκεψη μας καιοι προσευχες μας και φυσικα η βοηθεια ολων μας στον ΠΑΥΛΟ,

χριστινα είπε...

ΑΧΤΙΔΑ μου στελνω Σ όλους σας, πολλες πολλες καλες ευχες για τα γενέθλια της χιλιαγαπημενης εγγονής σας! Με την βοήθεια του Θεού να πιάσετε αγκαλιά και δισέγγονα!!!! Τι ευτυχια!!!!!!!!! Σε φιλώ μ αγαπη χριστινα67 ΥΣ. Α ρχαρια στο άθλημα δεν διάβασα κάτι κάπου για το αγοράκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλες μου από το τροχόσπιτο μου,βραδάκι πια είπα να σας στείλω τα φιλάκια μου τα Αχτιδένια και να σας ευχηθώ μία όμορφη Κυριακή !!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Να τη χαίρεσαι Αχτίδα, πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι !!!
Καλή Κυριακή. Τα φιλιά μου !!!

...irida... είπε...

πολυχρονη!!!καλοτυχη...γερη και ευτυχισμενηηηη!!χρονια πολλααα!!!

Ανώνυμος είπε...

αχτίδα δε κρυώνεις στο τροχόσπιτο;;; τί τρως;;; να προσέχεις!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Να την χαίρεσαι.
Φιλάκια ...

Unknown είπε...

Ενημερώθηκα και εγώ για τον Παύλο και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε για να μπορέσει να κερδίσει αυτό τον αγώνα.
Χρόνια πολλά για την εγγονούλα σου, να είναι γερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη και να είστε για πολλά πολλά πολλά χρόνια μαζί.
Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Χα!χα!...Ευχαριστώ τη φίλη που ανησυχεί για μένα αν τρώω στο τροχόσπιτο ή αν κρυώνω!!!Με ένα Δημήτρη δίπλα μου αυτό δεν γίνεται ποτέ. Εχω τα πάντα φίλη μου εδώ και πάνω από όλα καλούς φίλους που σε λίγο θα γεμίσουν το κτήμα μας!
Ευχαριστώ όλους.

metaxia nikolopoulou είπε...

Χροναι πολλά στην εγγονή σου Αχτιδα μου να είναι γερή, καλότυχη και ευτυχισμένηκαι εσείς να την καμαρώνετε!!!Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!