Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Για σένα που γιορτάζεις..


Πιστεύετε στα όνειρα;..πέρα από την επιστημονική τους ερμηνεία που λέει ότι είναι εικόνες του υποσυνειδήτου που έρχονται στην επιφάνεια την ώρα της χαλάρωσης και τη πρεσβεύω κι εγώ ;
Όμως στη ζωή μου έτυχαν όνειρα που στάθηκαν σημαδιακά και προφητικά λιγάκι όπως λίγο πριν την ξαφνική αρρώστια της Κλώντης μου η στιγμιαία παρουσίαση της μητέρας μου ταραγμένη και στεναχωρημένη  που με τράνταξε λες και ήθελε να με προειδοποιήσει για κάτι...
Όμως σήμερα γιορτάζει ο σύντροφος μου, ο άνθρωπος μου..και θέλω να σας διηγηθώ ένα όνειρο που είδα πριν..πολλά πολλά χρόνια μαθήτρια της Γ. Λυκείου πια.
Περπατούσα στη Τσιμισκή προς το πατρικό μου παρέα με τις 3 κολλητές μου και συμμαθήτριες, τη Σάσα , τη Πιπίνα και την Ελένη . Ο δρόμος ήταν εντελώς άδειος ,μόνες περπατούσαμε στο πεζοδρόμιο και λίγο πριν το σπίτι μου βλέπουμε ένα άνδρα μπροστά από ένα μεγάλο καρότσι γεμάτο γλαστράκια με όμορφα λουλούδια..
Μας έκανε νόημα να πάμε κοντά και μας είπε να διαλέξουμε από ένα λουλούδι. Πρώτη διάλεξε  η Ελένη χωρίς καμία αργοπορία πήρε ένα και απομακρύνθηκε. Η Σάσα της φώναξε :
-Έτσι εύκολα διάλεξες; Ψάξε καλύτερα..
-Όλα λουλούδια είναι ,της απάντησε αυτό άλλωστε είναι σαν τα λουλούδια που αγαπάει ο μπαμπάς μου..
Η Πιπίνα έψαξε και πήρε σχετικά γρήγορα ένα άλλο, μας το έδειξε προχώρησε...η Σάσα έψαχνε, έψαχνε...έψαχνε.. έπαιρνε το ένα το άφηνε, τα κοιτούσε μα στο τέλος κοίταξε τον άνδρα και του είπε:
-Κανένα δε μου αρέσει, όλα έχουν κάτι που δεν με ικανοποιεί...εγώ θέλω ένα λουλούδι τέλειο.. φανταχτερό, ανθισμένο, πλούσιο και πιο μεγάλο από όλα..
Εγώ στεκόμουν όπως πάντα στην άκρη αφήνοντας τις φίλες μου να διαλέξουν ενώ συγχρόνως τα μάτια μου κοιτούσαν τα γλαστράκια. 
-Το βρήκα φώναξα και το πήρα στο χέρι μου..
Ήταν ένα γλαστράκι με ..μυγκέ..που μερικά φύλα του ήταν μαραμένα λιγάκι.
-Τρελή είσαι , μου φώναξε η Σάσα..αυτό το ζαρωμένο πήρες , τόσα άλλα υπάρχουν, αυτό θα σου μαραθεί την ίδια μέρα.
-Μου αρέσει,αγαπώ τα μυγκέ,  μυρίζει άλλωστε πανέμορφα και ξέρω ότι όταν θα το φροντίζω θα γίνει όπως λες, μεγάλο, ζωηρό και δυνατό..αυτό θα πάρω!
Γύρισα στο κύριο και του είπα πόσα χρήματα θέλει.
- Είναι δώρο κορίτσι μου,μου απάντησε,  χαίρομαι για σένα ..έκανες τη καλύτερη επιλογή. Κοίτα το αμάξι μου..κανένα δεν είναι όμοιο του ..αυτό είναι ένα και μοναδικό και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς  όπως θέλεις. 
Τον ευχαρίστησα και έφυγα στις φίλες μου , γυρίζοντας είδα ότι ο άνδρας και το αμάξι του είχαν χαθεί. Ο δρόμος γέμισε κόσμο..
Όταν ξύπνησα είπα το όνειρο μου στη κα Σοφία , ήταν κάτι σαν οικονόμος εργαζόταν μόνιμα στο σπίτι μας μετά το θάνατο της γιαγιάς μου όσο δούλευαν οι γονείς μου. Μεγάλη στην ηλικία, τη "κληρονόμησε" η μαμά μου από τη γιαγιά μου που την έφερε από τη Πόλη και κοιμόταν στο σπίτι μας μια ζωή μέχρι τη συνταξιοδότιση της φροντίζοντας μας.
-Αχ! γιαβρί μου, ο Θεός σου έστειλε το μήνυμα που στέλνει σε όλα τα κορίτσια, κάπου στο κόσμο όλο  κάποιο λουλούδι διαλέχτηκε για σένα. Με φίλησε στο μέτωπο και μου είπε:
- Καλό και ευλογημένο το όνειρο σου γαβρί μου!Πες με ...κουζούμ , μη ντρέπεσαι πως θα ήθελες να είναι ο άνδρας που θα σου χτυπήσει τη καρδιά κοκόνα μου, τι θες από αυτόν; Να είναι όμορφος, να είναι πλούσιος, να είναι άρχοντας; Χώθηκα στην αγκαλιά της όπως πάντα και της είπα:
-Εγώ θέλω μόνο να μ' αγαπάει..μόνο να μ' αγαπάει αυτό μου φθάνει!
Η Ελένη παντρεύτηκε πρώτη , στρατιωτικό όπως ο..πατέρας της.. η Πιπίνα λίγο μετά ένα συνάδελφο της  , η Σάσα δεν παντρεύτηκε ποτέ..κανείς δεν της άρεσε, όλο και κάποιο κουσούρι τους έβρισκε.. 
Εγώ όμως φίλοι μου πήρα το ένα ..το μοναδικό, το καλύτερο λουλούδι και μου έδωσε δώρο ο Θεός την ευχή που έκανα.."Να μ'αγαπάει..θέλω μόνο να μ'αγαπάει!"


Δημήτρη μου,  Χρόνια σου Πολλά, να σου δίνει ο Θεός ότι ποθεί η ψυχή σου αγαπημένε μου , φέτος περνάμε άσχημες στιγμές οι δυο μας αφού ίσως χάσουμε κάτι που αγαπούμε όμως όταν μου σφίγγεις το χέρι και μου λες: "κουράγιο, είμαστε μαζί και σ' αυτό" τότε ακόμη και τα δάκρυα μου έχουν μία αγκαλιά να σκουπιστούν  .
 Να σε έχει ο Θεός γερό και πάντα ευτυχισμένο και δημιουργικό και...χωρίς ούτε ένα σκουλήκι στα δένδρα σου! Βέβαια θα πω πάλι εγωιστικά:
- Να μ' αγαπάς..όπως πάντα μέχρι τώρα!
Φίλοι μου που γιορτάζετε σήμερα ή αν έχετε κάποιο δικό σας που γιορτάζει , εύχομαι ολόψυχα μόνον υγεία και αγάπη στη ζωή σας, εύχομαι ότι εσείς επιθυμείτε στα Χρόνια Πολλά που σας εύχονται!
Αχτιδένια φιλάκια

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το κλωντινι τι κάνει; βαλε νας μια φωτουλα της!

Κωνσταντίνα είπε...

Να τον χαίρεστε και να είστε πάντα αγαπημένοι οπως τώρα, και στα εύκολα και στα δύσκολα...Μας δίνετε μαθήματα ζωής και αγάπης συνεχώς...

Αμαλία είπε...

Λίγο με μπέρδεψες, αύριο είναι η γιορτή του. Οι μέρες όμως δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να είναι πολύχρονος κι ευτυχισμένος και να μοιράζεστε και τις καλές και τις άλλες στιγμές με αγάπη.
Να τον χαίρεσαι, να γεράσετε μαζί χεράκι χεράκι, να χαίρεσαι και τον εγγονούλη σου
και φυσικά την πριγκήπισσά σας με τον φιόγκο που θα σας συντροφεύει για καιρό ακόμα.
Να σας έχει ο Θεός καλά.
Καληνύχτα, φιλιά στην Κλώντη.

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΕΓΓΟΝΑΚΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΤΙΚΑΝΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Γλυκιά μου αχτίδα συγκινηθηκα!!!!!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε υγιείς, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!! Να έχετε χρόνια καλά!!!!! Να τον χαίρεσαι τον κύριο Δημήτρη!!!!! Περαστικά και για την κλωντουλα!!!! Φιλία πολλά βικη!!

ANNA FLO είπε...

Πολύχρονος!!! Να τον χαίρεσαι να σ'αγαπά πάντα και να είστε μαζί στα καλά και στα άσχημα. Με συγκίνησες με το όνειρο!!!!
Να είστε καλά και η Κλωντη μαζί σας πάντα

ruth_less είπε...

Να τον χαίρεσαι Αχτίδα μου.
Και πάντα μαζί, αγκαλιασμένοι, να διαβαινετε τη ζωή.
Ζήσατε τόσες διαδρομές μαζί, εύχομαι ολόψυχα να υπάρχουν αμέτρητες όμορφες μπροστά σας.

Pepi είπε...

Να τους χαίρεσαι τους Δημήτρηδες σαν τα ψηλά βουνά, Γεωργία μου!! Να'ναι πάντα γεροί, δυνατοί, και χαμογελαστοί! Είμαι λίγο αμελής τον τελευταίο καιρό , και δεν σχολίασα για την Κλώντη σου! Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας , να ξαναγίνει τόσο τσαχπίνα όσο ήταν και να σε γεμίζει για πολλά χρόνια χαμόγελα!!! Μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα, μιας και περνάμε και εμείς πολύ πολύ δύσκολη φάση με τη σκυλίτσα μας, που είναι και 15 ετών!
Να'σαι πάντα καλα΄, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες και περαστικά στο Κλωντάκι!!
Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα να'χεις!

...irida... είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΣΟΥς ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Να χαίρεσαι το Δημήτρη σου , Αχτίδα μου , και όλους όσους αγαπάς !!!!!Να είστε γεροί, ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι για πολλάαααα πολλάααα χρόνια !!!!!!

alex είπε...

Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται, να είστε πάντα αγαπημένοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά για τους Δημήτρηδές σας! Να έχουν υγεία, χαρά, και να πορεύονται πάντα σε δρόμους γεμάτους λοουλούδια. Πάντα ευτυχισμένοι, και όλα τα άλλα είναι η πορεία της ζωής μας. Πώς περάσατε τη νύχτα με το κοριτσάκι σας; Πώς είναι σήμερα;; Καλή βδομάδα, καλημέρα. Σοφία

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Η ΚΛΩΝΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗς ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΑΨΗ..

Unknown είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου γλυκιά!
Να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου!
Να είναι γερός και να περπατάτε μαζί στα μονοπάτια της ζωής, με αγάπη και συντροφικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.
Συγκινήθηκα με το όνειρό σου..Πραγματικά σημαδιακό.
Μου έχει συμβεί 1-2 φορές να δω όνειρα που ήταν προφητικά και μου έστελναν μηνύματα...
Απ΄ότι είδα η Κλώντη είναι καλύτερα... Πάντα καλά να είναι, τη σκέφτομαι συχνά...
Πολλά φιλιά και γιορτινές αγκαλιές!!
**Αννιώ**

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Αχτίδα,

Και πάλι Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες της ζωής σου. Ομαλότατα την βλέπω την Κλώντη να πορεύεται. "Ξαφνική ή μη ξαφνική έξαψη" δεν έχει καμμία σημασία. Σημασία έχει που ζείτε μια φυσιολογική κατάσταση, που δεν πονάει το ζωάκι και που απολαμβάνετε την συντροφιά σας. Ο θεός να σας έχει όλους καλά.

Σας φιλώ.

airis είπε...

αχτίδα μου γλυκιά, να τον χαίρεσαι τον πολυλατρεμένο σου!
Και να σ' αγαπάει πάντα το ίδιο :)) Κι εσύ επίσης!
Συγκινήθηκα με την ιστορία σου!
(λατρεύω το όνομα...ο πρώην άντρας μου βλέπεις... που μπορεί να είναι πρώην αλλά τον εκτιμώ βαθύτατα!)
Διάβασα ότι η Κλώντη καλύτερευσε και χάρηκα απίστευτα!

Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα! :))))

giasmin είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!
Υ.Γ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!!!!!

Penelope είπε...

Τις πιο θερμές ευχές μου για τον Μεγάλο αλλά και τον Μικρό σας εορτάζοντα, Αχτίδα μας.
Περαστικά σε όλες τις περιπέτειες της Κλωντίτσας (δεν το είχα δει τόσες μέρες) και να περάσετε μια όμορφη και αγαπησιάρικη επέτειο εκεί στην όμορφη Θεσσαλονίκη.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

χρόνια τους πολλά
να τους χαιρεστε αγαπημενη μου!

Kitchen Stories είπε...

Χρόνια του πολλά, Αχτίδα μου, πάντα γερός και πάντα δίπλα-δίπλα να πορεύεστε!
Πολλές ευχές και για τον μικρό σας Δημητράκη!

Περαστικά στην Κλώντη σας!

Ζ.

syros2js είπε...

Αχ, βρε Αχτιδούλα! Βούρκωσα! Πόσο με συγκίνησες!
Να τον χαίρεσαι τον υπέροχο αντρούλη σου! Να τον αγαπάς και να σε αγαπάει!
Να είναι γερός και εννοείται χωρίς τη παραμικρή ζημιά στα δέντρα του!!!
(Γιορτάζει και ο εγγονός σου, ε? Να το χαίρεστε κι αυτό το αστεράκι σας!)
Σας φιλώ πολύ και σας στέλνω πολλές ολόγλυκες ευχές και για μια ακόμη φορά θετική ενέργεια για την Κλωντούλα!!!
Καλή εβδομάδα, κορίτσι μου!

Ανώνυμος είπε...

τί πάει να πει έξαψη; μα καλά οι γιατροί θέλουν την κλωντινι να πεθάνει ντε και καλά; το κάνει σαν δώρο στον κυριο Δημητρη που τοσο πολυ αγαπά!

momyof6 είπε...

Αχτίδα μου, χρόνια σας πολλά!!!
πόσο με συγκίνησες... ζήτησες ο άντρας της ζωής σου να σου δίνει ό,τι πιο σημαντικό... και εδώ και τόσα χρόνια το απολαμβάνεις.
Έτσι να είστε, μέχρι τα βαθιά γεράματα και για πάντα μαζί.
Είστε υπόδειγμα ζευγαριού.

Ariadne είπε...

Χρόνια πολλά στον κύριο Δημήτρη, να είστε όλοι καλά, να χαίρεστε την οικογένειά σας και εύχομαι και πάλι τα καλύτερα για την Κλώντη!Αριάδνη AriadnefromGreece!

κυκλάμινο είπε...

Χρόνια του πολλά Γεωργία μου, να είναι γερός και δυνατός και πάντα να είστε ευτυχισμένοι!!!! Χρόνια πολλά και στον μικρό!! Χάρηκα για την Κλώντη!!! Φιλιά

Ωραιοζήλη! είπε...

Χρόνια πολλά αχτίδα μου, να τον χαίρεσαι και να τον αγαπάς!!!

Ανώνυμος είπε...

να είσαι πάντα ευλογημένη, να είστε και οι δύο, και όλοι σας, να τον χαίρεσαι, να τον χαίρεστε, για πάντα

Rena είπε...

Χρόνια πολλά και από εδώ να χαίρεσαι τους Δημήτρηδες της ζωής σου!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΛΩΝΤΗΣ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδα μου χρονια σας πολλα. Να τους χαιρεσε να ειναι παντα γεροι ευτυχισμενοι και να ειστε παντα διπλα ο ενας στον αλλον. Χαρικα παρα πολυ για τα ευχαριστα νεα της Κλωντης και να ξεπεραστουν ολα πολυ γρηγορα. Πολλα φιλακια.Βασιλικη Ωραιοκαστρο

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χρόνια πολλά για το Δημήτρη σου Αχτίδα, να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος..... και καλό κουράγιο για τα δύσκολα !!! Πολλά φιλιά !!!

Unknown είπε...

Μανουλα μου χρονια πολλα στον νταντουλι μου κ στον δημητρακη!!

Δέσποινα είπε...

Χρόνια του πολλά του Δημήτρη σου, να είστε πάντα αγαπημένοι!Πολύ συγκινητική η σημερινή σου ανάρτηση!
Κάντε κουράγιο,Αχτίδα μου, τι άλλο να σου πω δεν ξέρω για τη γλυκιά σας Κλώντη!

Φιλία είπε...

Να είσαι καλά και να ευχαριστείς το Θεό που "βγήκε" τ' όνειρο σου, Αχτιδούλα. Δεν βγαίνουν συνήθως!
Χρόνια πολλά και καλά στον αγαπημένο σου σύντροφο και στον εγγονό σου που έχει τ' όνομα του.
Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται.
Φιλιά πολλά
ΥΓ. Χάρηκα πολύ που η Κλώντη σου πάει καλύτερα.

LitsArt είπε...

να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σας και να είστε πάντα αγαπημένοι μέχρι τα βαθυά γεράματα!!!

Funky Monkey είπε...

Χρόνια του πολλά, να τον χαίρεσαι και πάντα να είστε αγαπημένοι! Να είναι γερός και ευτυχισμένος! Φιλιά!

Maria είπε...

Γλυκιά μου Αχτίδουλα,Χρόνια Πολλά,να χαίρεσαι τους εορτάζομενους και όλη την οικογένεια!!!
Φιλάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά και Καλά, υγεία, αγάπη, δημιουργία! Φιλιά σε όλους σας, μα στο Κλωντίνι πιο πολλά! :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλες μου σας ευχαριστώ και αύριο σας έχω νέα από το Κλωντάκι μου!

marileni είπε...

Να τον χαίρεσαι ,Αχτίδα, τον Δημήτρη σου και να περάσετε πολλααααααααααααά ακόμη χρόνια μαζί και τόσο αγαπημένοι!!!!!!Φιλιά!

Άννα είπε...

Χρόνια πολλά καλά και αγαπημένοι και μαζί πάντα! Από την καρδιά μου!

Αμαλία είπε...

Περιμένουμε τα νέα του φιόγκου, όπως σε διαβάζω πρέπει να είναι ευχάριστα. Να είστε καλά και του χρόνου να γιορτάσετε τους αγαπημένους σας.
Φιλιά σε σας και στην μυτούλα της.
Καλό ξημέρωμα.

Oneiraparamithiou είπε...

Χρονια πολλα στο Δημήτρη σου Αχτίδα μου!!! Ευχομαι κ το Κλωντάκι σας να ανακάμψει κ να σταματήσουν οι έννοιες σας! Υγεία κ Αγάπη για όλους! Να τον χαίρεσαι τον τρυφερό σου σύζυγο! (Πολυ μου άρεσε κ το όνειρό σου!) 😊❤️

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον Δημήτρη τον σύντροφο ζωής που έχεις διπλα σου αλλά και τον μικρό Δημητράκη να είναι γεροί και υγιείς.Χαίρομαι πολυ με τα νέα της Κλωντης εύχομαι ακόμα καλύτερα.Και του χρόνου με υγεία.
Ζαχαρούλα

Δημιουργία είπε...

Χρόνια πολλά και καλά Γεωργία μου,να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου και τον Δημητρακη. Σου εύχομαι ότι καλο και όμορφο στην οικογένεια σου.

oldthings είπε...

Αχτιδούλα μου ,χρόνια σας πολλά ,με υγεία ,αγάπη και ευτυχία !

Memaria είπε...

Τι όνειρο όμως!!
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη σου και στον Δημητράκη σου!!
Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται!!!
Πόσο χαίρομαι που η Κλώντη είναι καλύτερα!!
Φιλιά πολλά!!

Marie-Anne είπε...

Χρόνια πολλά και από μένα! Να χαίρεσαι τον αγαπημένο σου, και τον εγγονούλι σας!!!
Πάντα υγεία, αγάπη και χαρά να έχετε όλοι στην οικογένεια!

HUMIDA είπε...

Αποτελείτε φάρο μέσα στο αποπροσανατολισμένο σήμερα, φωτεινό παράδειγμα για τα σημερινά ζευγάρια! Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και εσύ Αχτίδα μου, ιδιαίτερα τον Δημήτρη σου για την ονομαστική του γιορτή! Κι εμείς με την σειρά μας, τον ευχαριστούμε που είναι τρυφερός και τόσο αγαπησιάρης προς εσένα! Τέρη

θαλεια κεφαλονια είπε...

να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι. να πανε ολα καλα με την κλωντη σας.
θαλεια κεφαλονια