Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μία βροχή σημαίνει πολλά...



Τα χρώματα έγιναν γύρω μας Φθινοπωρινά και ίσως η διάθεση μας μα ...αυτό δεν είναι η ζωή φίλοι μου; Μία εναλλαγή διαθέσεων ανάλογα με όσα γίνονται γύρω μας και επηρεάζουν τη ψυχοσύνθεση μας. 
Η Κλώντη μου το "παλεύει" όπως ακριβώς το παλεύω κι εγώ κάθε μέρα και είμαι περήφανη για το μικρό μου  που ένα τόσο δα πλασματάκι δέχεται ....14 ενέσεις την ημέρα χωρίς ούτε μία κραυγή παρά να χώνεται δίπλα μου όπου κάθομαι λες και του δίνω τη προστασία που χρειάζεται. Όμως είναι καλύτερα και πιστεύω ότι θα περάσει η...γιαγιούλα μου κι αυτό το εμπόδιο γιατί εμείς την αγαπούμε και μας είναι απαραίτητη  στο σπίτι η παρουσία της.
Αύριο γίνονται τα εγκαίνια του FRONT στη Βέροια και ενώ δεν είχα τη διάθεση να πάω αν και ετοίμασα και άλλα πράγματα η αγάπη των φίλων που με πήραν τηλέφωνο με έκαναν να μη μπορώ να αρνηθώ. Βέβαια δεν θα μπορέσω ίσως να μείνω μέχρι το τέλος στην εκδήλωση γιατί γίνεται αργά όμως ..μία προσπάθεια και από μένα πρέπει να γίνει.
Φίλοι μου θέλω να σας ευχαριστήσω για την ηθική "συμπαράσταση" σε αυτό που με απασχολεί αυτό το καιρό και κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να σας κάνω αγκαλίτσα και να σας πω ένα ακόμη "ευχαριστώ " που μου κάνετε παρέα όλο αυτό το καιρό , όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι σ' αυτό το χώρο που μου έδωσε τόσες φίλες καλές και αγαπημένες 


Το είπα και το έκανα , ένα χωριό μου με καταρράκτη κάτι που να θυμίζει την Έδεσσα που αγαπώ το μέρος που γεννήθηκε ο άνδρας μου και επισκεπτόμαστε συχνά. Το αστείο είναι ότι όταν σπούδαζα δεν αγαπούσα τις μακέτες, όλο άλλαζα τις εργασίες μου με ένα συνάδελφο που του έφτιαχνα για αντάλλαγμα τα γραμμικά σχέδια του! 
Βρέχει δυνατά αυτή τη στιγμή, σκέπτομαι τους ανθρώπους που δουλεύουν σήμερα στη λαϊκή της γειτονίας μου και στεναχωριέμαι, σκέπτομαι τη ζημιά που έκανα σήμερα το πρωί στη βρύση και πρέπει να τη φτιάξει ο Δημήτρης, ότι πρέπει να αγοράσω φλιτζανάκια του καφέ που μου έμειναν μόνον..2 από τα σπασίματα, στο γιατρό που πρέπει να πάω τη Κλώντη στις 12 για τις τελευταίες ενέσεις  και...και... να χωθώ στο εργαστήρι μου να φτιάξω και άλλα πράγματα για τη Βέροια.


 Η βροχή πέφτει ακόμη δυνατή, μου αρέσει ο ήχος της στο παράθυρο, το νανούρισμα της στη ψυχή μου και η ελπίδα πάντα ότι μετά από κάθε βροχή έρχεται ο ήλιος και το φως.
Σας εύχομαι καλό ΣΚ και βέβαια ελπίζοντας κόντρα στο καιρό ένα καλό ταξίδι σε μας θα έχετε τις φωτογραφίες σας στο γυρισμό.
Ποδηλάτισσα...σου έρχομαι!
Αχτιδένια φιλάκια!

9 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλό ταξείδι Αχτίδα και περιμένουμε υλικό στην επιστροφή σας !!!
Καλή επιτυχία στο έργο σας και μια αγκαλιά για την Κλώντη !!!!!
Τα φιλιά μου !!!!

syros2js είπε...

Οι σταγόνες της βροχής να φέρουν μαζί τους καλές ειδήσεις, Αχτιδούλα!
Και για την έκθεση και για την Κλωντούλα μας!
Από εμάς όλη μας την αγάπη και όλη μας τη θετική ενέργεια!!!
(Τελικά, μια χαρούλα σου πάνε οι... μακέτες!!! χιχιχι!)
Φιλάκια, Αχτιδούλα! Να δώσεις φιλάκια και στη Βίκυ μας και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια στη Front!

κυκλάμινο είπε...

Ελπίζω να είναι περαστικά για την μικρή. Πολύ όμορφο το έργο σου!!!! Μακάρι να πας στα εγκαίνια. Φιλάκια

oldthings είπε...

Αχτιδούλα μου ,όπως σε βολέψει να κάνεις .Ούτως η άλλως η καρδιά σου θα είναι εκεί ! Όμορφος και απόλυτα ταιριαστός με το καιρό ο πίνακας σου ! Μια αγκαλιά σε εσένα και την Κλώντη !

nikiad.blogspot.gr είπε...

πανέμορφο το έργο σου !!!!! Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στην όλη προσπάθεια !!!!!
Μια αγκαλίτσα κι από μένα στη γενναία Κλώντη !!!!

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλο ταξιδι Γεωργια μου να περασετε καλα γιατι το αξιζεις και το δικαιουσε .Περαστικουλια στη γιαγιουλα Κλωντουλα φιλακια περιμενουμε ρεπορταζ.

Marie-Anne είπε...

Πανέμορφη ή "'Εδεσσα" που έφτιαξες, Αχτίδα μου! Την λατρεύω, εκεί υπηρέτησε ο άνδρας μου και πήγαινα συχνά όταν ήμασταν αρραβωνιασμένοι!!!!
Περαστικούλια στην Κλώντη σου, καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στην Βέροια!!!!

momyof6 είπε...

Καλή μου Αχτίδα, σε διαβάζω πάντα (και ζητώ συγγνώμη που δεν σχολιάζω κάθε φορά, "μπαίνω" συχνά από το κινητό είναι δύσκολο).
Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα περαστικά στην Κλώντη σου και έχω την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα τριγυρίζει χαρούμενη γύρω σου!
Πώς δενόμαστε μ΄αυτά τα πλασματάκια!...

Δεν έχω λόγια για τα έργα σου... πολλά συγχαρητήρια, όπως και για τον σκοπό που τα φτιάχνεις και εσύ και οι άλλες φίλες.

Εύχομαι μια καλή Κυριακή
με την αγάπη μου,
Αλεξία

Thalia Tzellou είπε...

Υπέροχος ο πίνακας Αχτίδα μου και το χωριουδάκι τόσο όμορφο!! Καλό ταξίδι και καλή δύναμη στην αγαπημένη μας Κλωντούλα να ξεπεράσει τα προβλήματα γρήγορα. Φιλιά πολλά πολλά απ' όλους μας!