Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μια νέα μέρα, καλή διάθεση πάντα για μία καλή μέρα!



Μια καλημέρα δροσερή και αγαπησιάρικη έτσι για να σας γλυκάνω και να "στυλώσω" τη πρωινή μου διάθεση αφού σηκώθηκα με χίλια ζόρια από το κρεβάτι λες και ..δούλευα όλη νύχτα! 
Οι πόνοι της αρθρίτιδας γύρισαν μαζί με τη δροσιά που παρακαλούσα και σκέπτομαι ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως θέλουμε!
Οι πόνοι πόνοι όμως ξύπνησα με διάθεση να ..φτιάξω τα πάντα, να ζωγραφίσω, να κατασκευάσω τα "χωριά " μου, να κάνω επιτέλους τα πακέτα που έχω να στείλω  με πρώτο της Βέροιας και αύριο  ο καλός μου να με συνοδέψει στο σταθμό αυτοκινήτων να πάνε στο...καλό με ευχές για καλοπούλητα!
Φίλοι μου είμαι ζωντανή απόδειξη του γνωμικού: " το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής" όμως με όσα κι αν με βαραίνουν δεν λέω να το βάλω κάτω η..σιτεμένη. Λοιπόν κατάπια το Mesulite που παίρνω σε..έσχατη ανάγκη και ξεκινάω την ημέρα μου πρώτα με σας και μετά με όσα βρεθούν μπροστά μου!!!
Περιμένω και τη φίλη μου τη Μαιρούλα να ξεκινήσουμε τις Φθινοπωρινές μας πλέον συναντήσεις, να μπούμε σε μια σειρά αδελφέ!
Πάρτε και ένα κομμάτι πρωινό τυρόψωμο από τα χεράκια του καλού μου Δημήτρη που φροντίζει ο γλυκός μου να μη χάσω καμιά ..θερμίδα και τι θα γίνει!!!


Τη Πέμπτη έχουμε κάλεσμα στο κτήμα μας από γείτονες, θα κάνουμε μάλλον ένα αποχαιρετισμό στο καλοκαίρι και λέω να φτιάξω ένα σαραγλί για γλυκό και βέβαια ντολμαδάκια για την όρεξη!
Φίλοι μου σας εύχομαι μία όμορφη μέρα, το χαπάκι "έπιασε" , μπορώ να ξεκινήσω τις δουλειές μου βγαίνοντας από το...S..σχήμα στα κόκαλα μου και με τη διάθεση των..20 χρόνων της ψυχής μου ..ένα χαμόγελο και πάω να ..κατακτήσω..όλα όσα θέλω να κάνω!
Αχτιδένια φιλάκια!

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλή σου μέρα Αχτίδα μου !!!!!

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Καλημέρα αχτίδα μου!
Πολλές ευχές!
Το καλοκαιράκι κι εμείς λέμε να το αποχαιρετίσουμε την Πέμπτη ;)

syros2js είπε...

Και μόνο που διάβασα για σαραγλί, ξετρελάθηκα! χαχα!
Άντε, καλές δημιουργίες τώρα και χωρίς καθόλου, μα καθόλου πόνο!
Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου!

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα γλυκεια Αχτιδουλα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα μου, μου έφτιαξες την ημέρα και το απόγευμα και το βράδυ!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα ηλιοφώτιστή μου! <3

Rena είπε...

Γεια σου Αχτίδα μου γλυκιά!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, Αχτίδα. Τη συνταγή για τα λαχταριστά τυρόψωμα πού μπορούμε να τη βρούμε? Ευχαριστώ. Στέλλα