Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Επιτέλους θάλασσα!

Παραμονή της Παναγίας στο σπίτι της Ειρήνης μας να υποδεχθούμε τη συμπεθέρα που ήρθε από Αθήνα και την επόμενη σχεδιασμένο ταξιδάκι για να με παρασύρουν να ...βγω από τη ..τρύπα μου όπως είπε ο άνδρας μου.
Ένα διήμερο λοιπόν στα Φλογητά με τη κόρη μας Ιωάννα και την οικογένεια της, το πρώτο μου μπάνιο στη θάλασσα φέτος!
Ναι ..ξεπέρασα τις ντροπές που για το τι θα πει ο κόσμος βλέποντας να με κρατάει ο άνδρας μου για να μπω και τα περίεργα βλέμματα τους όταν έβγαινα. όπως έλεγε και η κόρη μου:- θα σε ξαναδούν βρε μάνα , τι σκας, ας πουν ότι θέλουν! 


Η θάλασσα υπέροχη με πήρε στην αγκαλιά της και ξέροντας πόσο την αγαπώ με έκανε να ξεχάσω κάθε τι που με δυσκολεύει στη..στεριά! Περίεργο πουλί το Αλμπατρός, βασιλιάς στους αιθέρες όπως εγώ στο νερό και ανίκανος να ισορροπήσει στη στεριά..όπως πάλι κι εγώ!


Πάντως μας στεναχώρησε η έλλειψη παραθεριστών όπως παλιά, τότε που κάναμε διακοπές εδώ στο ίδιο σημείο πριν 3 χρόνια και τις νύχτες δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε από το θόρυβο που έκαναν τα τραγούδια από τα καφέ..


Με τη κόρη που θα μας χαρίσει το..4ο εγγόνι και τον εγγονό Δημήτρη ο παππούς καμαρώνει και τρέχει να κεράσει παγωτά!


Όμως και η αγκαλιά της γιαγιάς είναι γλυκιά λέει ο μικρός αν και δεν κατάφερα να του βγάλω τα μπρατσάκια μέσα στο νερό!


Νάναι καλά το τάμπλετ και η φωτογραφία δίνει, παίρνει και νάτηνε!
Ελπίζω να περνάτε καλά κι εσείς, πάω για ..2ο μπάνιο αύριο και τα απογεύματα να μαζέψω πετρούλες με τον εγγονό μου για τις κατασκευές μου. Σας στέλνω την αγάπη μας. 
Αχτιδένια φιλάκια!

12 σχόλια:

Δημιουργία είπε...

Χρόνια πολλά Γεωργία μου με υγεία, να χαίρεσαι όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους. Όσο για τη θάλασσα να μη δίνεις σημασία στους περίεργους, όταν είχα σπάσει τον αστράγαλο έμπαινα και έβγαινα στην αρχή με το πι και μετά με τις πατερίτσες όταν πήγαινα για μπάνιο.

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα Γεωργια μη δινεις σημασια στο τι θα πει ο κοσμος κανε αυτο που σε ευχαριστει !!!!

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου χρόνια πολλά! Να χαιρόσαστε την πολύ όμορφη οικογένειά σας και με το καλό το 4ο εγγονάκι! Να περνάτε όλοι σας πολύ πολύ όμορφα και να απολαμβάνετε την θάλασσα! Σας στέλνουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Να είστε ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί ΠΑΝΤΑ, κι όσο για τους "άλλους" μη δίνεις καμιάάάάά σημασία, διότι κάνεις υποθέσεις που σε στενοχωρούν χωρίς λόγο!!!!!!!!!
Γιατί, καλό μου πλάσμα, δε σκέφτηκες πόσοι σε ζηλεύουν για τον τρυφερό και νοιαστικό Δημήτρη σου?????? Για το ταλέντο σου?????? Για την οικογένειά σου??????
Φιλιά πολλά και κοίτα να διασκεδάζεις με κάθε ευκαιρία !!!!!!!!!!

syros2js είπε...

Αχτιδούλα, οι "άλλοι" ας κοιτάνε τη δουλειά τους!
Εσύ, να κάνεις όοοοο,τι λαχταράει η ψυχούλα σου! Μα, να θέλεις να κολυμπήσεις και να σκέφτεσαι τους άλλους? Να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το δεύτερο μπάνιο σου και ανυπομονώ να δω τί θαυματάκια θα φτιάξεις με τις πετρούλες που θα μαζέψεις!
Πάντα να είσαι καλά, Γεωργία μου!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου το δικό μου βλέμμα μόνο θαυμασμό θα είχε αν σας έβλεπα και θα έκανα την ευχή μέσα μου μετά απο χρόνια να κρατάμε και εγώ με τον άντρα μου ο ένας το χέρι του άλλου στα δύσκολα!Φέτος και εγώ στον όγδοο μήνα νιώθω βασιλιάς μέσα στο νερό είναι απίστευτη η ελευθερία των κινήσεων ενώ έξω θέλω συνήθως βοήθεια για να σηκωθώ απο την ξαπλώστρα...οπότε τα απολαμβάνω τα μπάνια όσο μπορώ και το ίδιο να κάνετε και εσείς χωρίς δεύτερες σκέψεις,καμμία φορά εμείς τα πλάθουμε κάπως στο μυαλουδάκι μας!
Φιλιά Μαρίνα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΚΤΗΜΑ...ΠΑΛΙΟΣΟΥΡΤΟΥΚΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Beauty Follower είπε...

Καλή εβδομαδα ακι χρονια πολλά για προχτες!
Πως πανε τα μπάνια? Οι βουτιες?

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Σε ζηλευω που είσαι σουρτούκο...μου αρέσεις και μου αρεσει που το απολαμβανεις ... ξερεις πόσο θελαμε να κανουμε τα ιδια και εμεις;..να απολαμβανεις φιλεναδα μου οσο μπορείς αυτες τις στιγμες είναι αυτες που μας κρατανε στα δυσκολα... και αξιζει αυτό να υπαρχουμε σαν ανθρωποι.. παντα έτσι ομορφα να περνας... με πολύ αγαπη ... φιλακιαααα!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα να περνάς
Φιλάκια ...

Unknown είπε...


thank you

سعودي اوتو

Sheena Dimitriou είπε...

Εύχομαι από καρδιάς να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας! Να είσαι γερή και καλόχρονη!!