Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή.

"Αγωνιώντας για το αύριο χάνουμε τις χαρές του  σήμερα", δεν είναι όμορφη φράση; Το διάβασα κάπου και είπα να σας το μεταφέρω!
Στο σπίτι και με διάθεση λίγο..πεσμένη πρέπει να πω περνάω από τη μία απασχόληση στην άλλη  Είναι δύσκολο για ένα άτομο τόσο υπερκινητικό σαν κι εμένα να μη μπορώ να είμαι όπως παλιά.. Δυστυχώς δεν μπορώ να ζωγραφίσω πια ..τα χέρια μου δεν με υπακούν όπως πρέπει αυτό το καιρό, οι κινήσεις μου δυσκόλεψαν , καμία θέση δεν με..βολεύει που λένε!!!
 Η γιατρός μου είπε ότι λόγω της ζέστης καταναλώνεται το φάρμακο της Πάρκινσον που παίρνω μέσα στον οργανισμό μου και γυρίζω ..πίσω.
 Όμως δεν το βάζω κάτω και ασχολούμαι με μικροπράγματα για το ίδρυμα της Βέροιας αν και το αποτέλεσμα ξέρω ότι δεν είναι τόσο καλό.


Έστειλα τον άνδρα μου στο κτήμα προτιμώ να είμαι μόνη τέτοιες φάσεις στον εαυτό μου και έχω κάνει το εργαστήρι μου...άνω κάτω!!!! Μικρές πετρούλες που μου έφερε ο εγγονός μου πέρσι από τη θάλασσα βρήκαν τη..θέση τους σε ότι κάνω.


Μου πέφτουν συνέχεια από το χέρι αφού το αριστερό μου δεν με υπακούει καλά μα..ψάχνοντας το πάτωμα με τη Κλώντη βρίσκω τα πάντα!
Παιδιάστικες κατασκευές μα ελπίζω να πουληθούν, σε άλλες περιπτώσεις θα είχα κάνει και πίνακες.
Παραμονή της Παναγιάς μας, γιορτάζετε ένα σωρό φίλες μου και θέλω να σας ζητήσω συγνώμη από πριν για όσες δεν θυμηθώ να ευχηθώ αφού θα πάω μία εκδρομούλα στη θάλασσα να συνοδέψω τη κόρη μου που με τραβάει με το..ζόρι.


Έχω βγάλει το κιβώτιο με τα θαλασσόξυλα που είχα μαζεμένα από τη..Ναύπακτο όταν πήγαμε με το Δημήτρη για το μπαζάρ. Η κυρία που με βοηθάει στο σπίτι όλο μουρμουρούσε τι κάνω αυτά τα..παλιόξυλα μου έλεγε και τις πέτρες. Τώρα θα της τα δείξω και θα πω ότι θα είμαι περήφανη όπως κάθε άνθρωπος που κατασκευάζει κάτι , όταν θα ξέρω ότι θα στολίσει μία γωνιά σε κάποιο ράφι ίσως!
Φίλες μου όσες γιορτάζετε στη Χάρη Της ή έχετε αγαπημένο πρόσωπο στην οικογένεια που γιορτάζει σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και παρακαλώ τη Παναγία να σας έχει όλες γερές και ευτυχισμένες.
Αχτιδένια φιλάκια!

6 σχόλια:

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

@ Κατερίνα- Κόρινθος, Αχτιδούλα μου είναι υπέροχα, μακάρι να είχα ένα.Σε θαυμάζω και σε παρακολουθώ χρόνια .Μου έκανες παρέα όταν σε χρειαζόμουνα χωρίς καν να το ξέρεις.Καλή βολτίτσα να κάνεις με τα κοριτσάκια σου.

HUMIDA είπε...

Εχω κόρη, μάνα κι αδελφό που γιορτάζουν στην χάρη της Παναγιάς μας! Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου και αντεύχομαι να έχεις υγεία, δύναμη και γεμάτη την καρδιά σου από αγάπη καλή μου! Τέρη

Ανώνυμος είπε...

ειναι υπεροχα!!!εχουν περιτυλιγμα την αγαπη και το μεγαλειο της προσφορας!!!!!!!!
σε αγαπω πολυ!!!αυριο με υγεια!!
ΜΙΝΑ

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου σας θαυμάζω πολύ για τη δύναμή σας σε τόσο δύσκολες καταστάσεις! Οσα κάνατε είναι υπέροχα! Πανέμορφες οι πετρούλες και τα θαλασσόξυλα βρήκαν πραγματικά τη θέση τους! Φαίνεται η αγάπη που βάζετε σε όλες σας τις δημιουργίες! Να περνάτε πάντα όμορφα!

Grandmadomna@gmail.com είπε...

Αχτίδα ...ηλιαχτίδα είναι οι δημιουργίες σας στη μουντή διάθεση των ημερών.Όμορφες εικόνες,στολίζουν την πέτρα και το ξύλο μα και τις ψυχές όσων τις κοιτούν.Συγχαρητήρια!