Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Με ηρεμία και ..χιούμορ φίλοι μου επιστροφή στα καθημερινά!


Η επόμενη μέρα φίλοι μου θέλω να είναι όπως σας ζήτησα..ήρεμη, καθημερινή χωρίς να ψάχνετε για τα άσχημα, τα τρομερά που ίσως , ίσως φοβάστε μήπως έρθουν... Πιστέψτε σε μία Ανώτερη δύναμη που σίγουρα δίνει λύσεις και στα πιο δύσκολα. Μόνο για υγεία να παρακαλάτε φίλοι μου , αυτό είναι η βάση της ζωής.
Στο κτήμα με τα ζωάκια μου, τα φυτά μας, τον άνδρα μου, τους γείτονες, με το ζόρι έφυγα για να ψηφίσω και να πάω στις κόρες μας ..καλούδια από τη παραγωγή μας... Μέχρι στο εκλογικό κέντρο έπιασα κουβέντα με την επιτροπή και μία φίλη που με γνώρισε και μοίρασα κολοκύθια για πίτα με τη συνοδεία ..συνταγής βέβαια!
-Δεν περιγράφεσαι..μου λέει ο άνδρας μου..κι εδώ σε γνωρίζουν;
-Κάτσε φρόνιμα του λέω μη ..δώσω υποψηφιότητα κόντρα στο Μπουτάρη και άντε να με πιάσεις!
Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει..μας κάνει και χαμογελάμε και το χρειαζόμαστε τόσο να πάρει η ευχή. .
Απολαύστε λοιπόν παρακαλώ το σήμερα , τα απλά, τα κοινά, τα όσα έχουμε γύρω μας  δεδομένα και αδιάφορα συνήθη.


Κοιτάξτε αυτό το άνθος..τέλειο  όπως κάθε τι στη φύση .. και όμως ανήκει σε ένα φυτό που ίσως μιλάμε με αδιαφορία γι' αυτό και λίγη διάθεση για γέλιο...κολοκυθιά! Είναι από ένα είδος νεροκολοκύθας που αγόρασα τους σπόρους της από το διαδίκτυο . Βέβαια το μόνο που μας έκανε μέχρι τώρα είναι...λουλούδια και τίποτε άλλο προς απογοήτευση μου γιατί "τρώω" και λίγη καζούρα από το Δημήτρη που πιστεύω ότι βλέπω σε φωτογραφίες . 
Του θύμισα κι εγώ τα όσα αγόραζε κάποτε από τη τηλεόραση βλέποντας να τα πουλούν! Σεντόνια που ξέβαψαν, συσκευές διάφορες, κατσαρόλες..τενεκέδες, παπλώματα και ότι φανταστείτε. Γεμάτο το πατάρι μου από τις αγορές του, οπότε ..η κρίση μας έκανε και κάτι καλό..τον συμμόρφωσε και τον απομάκρυνε από τέτοιες αγορές.
Εγώ τι έκανα η καημενούλα..σπόρους αγόρασα ( μεταξύ μας..ένα σωρό!)


Τα γατουλίνια μας μεγάλωσαν όπως βλέπετε!


Αυτό το..τέρας είναι ο..Τόλης του άλλου γείτονα, ένας άκακος γίγαντας 48 κιλών, πήγαμε επίσκεψη και ήθελε να παίξει με τη Κλώντη που έπαθε πανικό γιατί το κεφάλι του είναι διπλάσιο από αυτήν.


Ο βραχόκηπος μου προοδεύει, έχει μαλλιάσει η γλώσσα της φίλης γειτόνισσας να μου λέει και να μου ξαναλέει τα φυτά.ξεχνάω φίλοι μου και δεν μπορώ πια να συγκρατήσω ονόματα.
Ο καημός μου οι κολοκύθες μου..άλλες φύτεψα άλλες βγήκαν!



Ο..αμετανόητος καπνιστής.. αλλά είναι γλυκούλης ..τι να κάνω!


Το αγροτόσκυλο Κλώντη σε..περιοδεία ασφαλείας στο κτήμα..κυνηγάει τις καημενούλες σαύρες!


Θα σας ευχηθώ μία καλή εβδομάδα και ελπίζω να είναι καλή για όλο το κόσμο φίλοι μου. Απλά εσείς να διώξετε από μέσα σας όσο μπορείτε τις δύσκολες σκέψεις και..σπάστε και χαμόγελο ... μη ξεχνιόμαστε. 
Καληνύχτα..πάω να κοιμηθώ γιατί ..κουτουλάω από τη κούραση της ημέρας.
Αχτιδένια φιλάκια!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι!!!!!! Φιλια Στελα!!!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Την απόλαυσα την ανάρτησή σου.... γέλασα και πίστεψέ με το είχα πολύ ανάγκη!!!!! Να έχετε μια όμορφη και ήρεμη εβδομάδα!!!!!! Πολλά φιλιά και στους δυο σας!!!!!!!!

Ariadne είπε...

Όλα καλά να πάνε.Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι, δεν πρόλαβα να έρθω να σε δω, θα τα πούμε όμως από κοντά το Σεπτέμβρη. Φιλιά πολλά!AriadnefromGreece!

nasia είπε...

Καλή εβδομάδα!!! Από ό,τι βλέπω η αγροτική ζωή είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Να είστε καλά και περιμένω να δω τις κολοκύθες.....

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Γεια σου γλυκιά μας Αχτίδα !!!!!
Θα περιμένουμε κι εμείς να μας δείξεις τις κολοκύθες σου μια και μας έχεις για τα καλά βάλει στο κτήμα με τα καλούδια σας !!!!
Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!!!

Ariadni St. είπε...

Τι ωραία που είστε εκεί! Παρέα, κήπος, ζωάκια σας ζηλεύω με την καλή έννοια!
Ετσι αισιοδοξία και υγεία κι όλα γίνονται αγαπημενη!
Φιλια

Pepi είπε...

Οπως πάντα απολαυστική, χαλαρωτική η ανάρτησή σου, Αχτίδα μου, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη και επώδυνη εβδομάδα και στο κατώφλι μιας εξίσου δύσκολης !!
Υπέροχο το κτήμα σου ! Να'στε πάντα καλά και να'χετε ένα όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι! Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου!Σήμερα πάντως ήταν μια πολύ ηλιόλουστη μέρα μετά από καιρό και...χωρίς σεισμούς λιμούς καταποντισμούς έτσι όπως μας τρομοκρατούσαν,υγεία να υπάρχει αχτίδα μου και καλή καρδιά!
Τον Τολη που μας δείχνετε τον είχα θαυμάσει και πιο παλιά σε άλλη φωτό γιατί φαίνεται πολύ πειθαρχημένος και αγέροχος!
Φιλιά Μαρίνα