Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Μη μου..γονατίζετε..όρθιοι και ψύχραιμοι!



Φίλοι μου θα πω απλά ..κουράγιο, όρθιοι και αποδείξτε ότι είστε από αυτούς που με ηρεμία και σύνεση αντιμετωπίζετε τα δύσκολα.
Είναι η ευκαιρία που μας δίνεται να αποδείξουμε ότι ήμαστε Άνθρωποι και πάνω από όλα ότι ενδιαφερόμαστε για το σύνολο και για τον διπλανό μας.
Είναι πρώτη φορά που γύρισα με το..ζόρι από το κτήμα γιατί ..έπρεπε να γυρίσω. Εκεί δεν υπήρχε οτιδήποτε από όλα αυτά που μας άγχωσαν , στρουθοκαμηλισμός θα μου πείτε..το ξέρω..η πραγματικότητα πάντα είναι σκληρή. Όμως να πω την αλήθεια σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ..χρειαζόμαστε πάνω από όλα ηρεμία και καθαρό μυαλό ώστε να ζυγίζουμε χωρίς πανικό τις κινήσεις μας.  Κι εμείς μείναμε χωρίς ..λεφτά..ε! και; ..Πάντα ο καλός Θεός δίνει λύσεις και ανοίγει ..παράθυρα φίλοι μου .
Έπειτα  σκέπτομαι ότι...βρε παιδάκια μου...να η ευκαιρία να ..χάσουμε κιλά! Για μας τις ..στρουμπουλές το έκαναν ..τέρμα η σπατάλη στη κουζίνα και οι ..πάστα φλόρες και τα κέικ!!!!! Δοκιμάστε τα φαγητά με ..λιγότερο λάδι..τέρμα τα τσιμπολογήματα σε λιχουδιές..
Αλήθεια αν μας κόψουν το..ίντερνετ πως θα μιλάμε; Να δεύτερο καλό..θα γλυτώσετε από μένα! 
 Ο άνδρας μου έπαθε πανικό ..φυτέματος με τα νέα που μάθαινε από το τρανζίστορ μας στο κτήμα..Δεν άφησε μέρος ..αφύτευτο !!!!!!!




 Το θερμοκήπιο πια δεν του φτάνει και βλέπω να παίρνει και..γάιδαρο για να πηγαίνουμε εκεί όταν θα τελειώσει ίσως το καύσιμο. 
Αστειεύομαι βέβαια..μη πανικοβάλλεστε απλά ξέρω ότι η ζωή γίνεται ευκολότερη με χιούμορ! Οι πρώτες ντομάτες μας κοκκίνισαν και τις εγκαινιάσαμε με μία όμορφη χωριάτικη! Μοίρασα σε όλη τη πολυκατοικία κολοκύθια και...τη συνταγή για τη πίτα της τεμπέλας!



Όπως βλέπετε θα γίνουμε μάλλον...χορτοφάγοι!!!!!
Σας δείχνω και τα παιχνιδίσματα από τα γατάκια μας που τους ανακοίνωσα:
-Τέρμα οι κονσέρβες..τρώτε κροκέτες και όταν θα τελειώσουν και αυτές σας υποδεικνύω τα..ποντίκια του αγρού και τις ακρίδες!




Φίλοι μου σας εύχομαι μία καλή εβδομάδα, ηρεμήστε, στυλωθείτε στα πόδια της λογικής και της ψυχραιμίας , μόνο έτσι να αντιμετωπίστε τα άσχημα και τα... ίσως... που βάζετε στις σκέψεις σας όπως κι εγώ βέβαια και όπως όλος ο κόσμος.
Αχτιδένια φιλάκια! 

12 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου Με χιούμορ και ψυχραιμία αντιμετωπίζονται τα πάντα. Ωραίες οι φωτογραφίες σου.....κοίτα να δεις που επίθεση στην χοληστερίνη θα κάνεις και θα την εξαφανίσεις με τη χορτοφαγία που είναι και υγιεινή ξέρεις....χαχαχαχαχα Όσο για το αδυνάτισμα....πώς αδυνατίζεις όταν έχεις χωριάτικη και αρωματικό λάδι;;; Δε σου ζητά το ψωμί να του κάνεις μερικές βουτιές;;;χαχαχαχαχα
Να μου είσαι καλά και ψηλά το κεφάλι!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Γλυκιά μας Αχτίδα και για να συνεχίσω με χιουμοριστική διάθεση ...... προσοχή στα πολλά χόρτα γιατί και η αγελάδα χορτοφάγο είναι, αλλά πόσα κιλά φτάνει χιχιχιχι !!!
Χαίρομαι πολύ τις φωτογραφίες που μας βάζεις του κήπου σου. Να είναι καλά το αγόρι σου που ασχολείται τόσο !!!! Σε φιλώ !!!!!!

nikolitsa είπε...

Αχτιδένια μου περιμένω να βάλει ο καλός σου και καμιά κοτούλα ,κανένα αρνάκικαι τότε θα γίνουμε και μεις γειτόνοι σας.Σχέτα χόρτα δεν μου αρέσουν.
Πολλά φιλιά και ψυχραιμία σε ότι μας συμβαίνει.

Gina-Teta είπε...

Τυχεροί όσοι έχουν κήπο-χωράφι! Αραγε εμείς με τα μπαλκονάκια τι παραγωγή θα μπορούσαμε να είχαμε;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ , ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΗΓΩΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΩΡΕΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ, ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΟΡΘΙΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα με θάρρος, αισιοδοξία και καρτερία! Τώρα θα αποδείξουμε ότι η Ελληνίδα μάνα κρατά το τιμόνι του σπιτιού με ξεχωριστή ικανότητα! Δεν προσκυνάμε αλλά και δεν αφήνουμε την οργή και τον παρορμητισμό να μας κυριαρχούν! Πάντα μπροστά και ψηλά ζήστε απλά και αληθινά! Τέρη

ΕΛΛΑΔΑ είπε...

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Rena είπε...

Αχτίδα μας βλέπω όλους να ρχόμαστε στο κτήμα σας χαχα!!!!!!
Μόνο το internet μη μας κόψουν τη δίαιτα την αντέχω χαχα,πλάκα κάνω βέβαια μην αρχίσετε να βαράτε είναι δύσκολες οι μέρες που περνάμε γι αυτό λίγο χιούμορ δεν βλάπτει!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!

Unknown είπε...

@αχτίδα,θέλει πολύ ψυχραιμία μανούλα μου!!δεν ξέρω τι θα γίνει κανενας μας δεν ξέρει.πες του νταντούλη μου να φυτεύει ότι βρει γιατί από αυτα θα τρώμε.το ίδιο κάνει κ ο δικός μου μπαμπάκας.σε λίγε μέρες από κοντά!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πάω για ύπνο παιδιά τραγουδώντας..μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίδες για ένα καλύτερο ξημέρωμα..βαρέθηκα να ακούω ειδήσεις και να με ταράζουν..Πήρα λοιπόν ένα lexotanil και..πάω για ύπνο...

Κική Κωνσταντίνου είπε...

Καλημέρα αγαπημενη μου! Καλό μήνα!
Δε θα γονατισουμε! Οχι κι αυτη τη φορα!

Φιλακια πολλα!

Sofia είπε...

Καλημέρα καλή μου αχτίδα! Όμορφη ανάρτηση...Κουράγιο, δύναμη και πίστη για να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες και να έρθουν τα καλύτερα..Να έχεις μία όμορφη μέρα! Πολλά φιλούθκια :)