Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Με ότι γεμίζει τη μέρα μου!


Χωμένη στα χρώματα και τα αυγά, τα καλαθάκια και όλα τα σχετικά με τη διακόσμηση τη Πασχαλινή για το μαγαζί της κόρης μου ξεχάστηκα με το χρόνο και την παθιασμένη μου διάθεση να κάνω κάτι..να είμαι χρήσιμη.
Άνοιξα τον υπολογιστή και το μπλοκόσπιτο μου για να συνέλθω από την μόλις επίσκεψη μου στον Οδοντίατρο που δεν ήταν τόσο καλή. Μέρες τώρα προσπαθούμε να βρούμε το πρόβλημα, κατέληξα σε απονεύρωση και ένα σωρό ενέσεις για να μπορέσει να με κάνει να μη πονάω..
Δυστυχώς λόγω της Πάρκινσον το νευρικό μου σύστημα λέει δεν αντιδράει σωστά..ένα σωρό ενέσεις και δεν με έπιαναν και κατέληξα σε μία κρίση επάνω στη πολυθρόνα του που τρόμαξε κι αυτός κι εγώ.
Τέλος καλό , συνήλθα, με πίεσε να φωνάξουμε τον άνδρα μου να έρθει να με πάρει μα δεν ήθελα να αναστατώσω κανένα. Γύρισα αφού πρώτα πέρασα να ανάψω ένα κεράκι στην εκκλησία μας αφού δεν μπορώ να μείνω για τη λειτουργία.
Στο δρόμο απογοητευμένη σκεπτόμουν ότι έστω και αν δεν το δείχνω είμαι ένα μάτσο..χάλια!!!!Μετά το ...φιλοσόφησα και κούτσα κούτσα ( κάτι σαν..ντοπαρισμένη φαινόμουν!!!) έφθασα σπίτι και τα..άκουσα από τον άνδρα μου που του τα πρόλαβε ο μαρτυριάρης Οδοντίατρος.
Ας το αφήσουμε το δυσάρεστο της ημέρας μου και ας σας συνεχίσω με τα αυγά και τα...καλάθια μου έτσι για να σας πω ότι πρέπει από την ημέρα μας να κρατούμε τα όμορφα και να κρύβουμε κάτω από το..χαλί τα άσχημα!









Έφτιαξα και λαμπάδες για τους γείτονες μας στο κτήμα και τα αυγουλάκια τους βέβαια σε μικρά καλαθάκια !



Μου δίνει απέραντη χαρά όλα αυτά τα μικροδωράκια και λυπάμαι ειλικρινά που η απόσταση και η δική μου πλέον κατάσταση δεν μου επιτρέπει να σας κάνω όλους σας από ένα έστω..αυγουλάκι!
Είδατε τι κάνει η κουβεντούλα μαζί σας;..συνήλθα τώρα είμαι καλύτερα..και δεν ξέρω τι να μαγειρέψω για αύριο αφού σήμερα το..σπανακόρυζο δεν μπορώ να πω ότι με..ενθουσίασε μα τι να κάνω..του χαμογέλασα που το μαγείρεψε και το..κατάπια!
Αχτιδένια φιλάκια σε όλους σας!

20 σχόλια:

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Γεωργια μου χρυσοχερα καυχιεμαι που εχω κι εγω δικο σου καλαθακι με αυγα και να ξερεις τα εχω στα οπα οπα.Οι δημιουργιες σου ειναι απιστευτες να εισαι γερη πολλαπολλα χρονια ακομα με τα πανω και τα κατω.Καλο βραδυ .

syros2js είπε...

Ωχ, Αχτιδούλα μου! Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου στον οδοντίατρο...
(Πάντως, άσχετα με ό,τι λες εγώ πιστεύω πως είσαι πολύ δυνατή!)
:-)
Πολύ όμορφα όλα όσα έφτιαξες και πασπάλισες με περίσσια αγάπη!!!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

το στεκι της σοφιας είπε...

παντα ξεχωριστες οι δημιουργιες σου αχτιδουλα μου!!!!!β οσο για τον οδοντιατρο αστα να πανε!!! παντα χαμογελαστη να εισαι κουκλα μου!!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Πολύ σας θαυμάζω που κρατάτε πάντα τα καλά και τα όμορφα από τη μέρα σας κ όλα τα αντιμετωπιζετε με χαμόγελο. Τα αυγά πραγματικά μοναδικά και κυρίως φτιαγμένα με αγάπη!
Καλό Πάσχα σας εύχομαι και να περάσετε όμορφα με την οικογένεια σας!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Γλυκιά μας Αχτίδα, ταλαιπωρήθηκες στον οδοντίατρο, αλλά εσύ είσαι βράχος δε μασάς από τέτοια !!!!! Οι Πασχαλινές σου δημιουργίες είναι καταπληκτικές !!! Σε φιλώ !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΥΛΟΥΣ!

@ ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, Πάσχα ήταν όταν ήρθες σαν...αστραπή;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ syros2js μη τα συζητάς είμαι ακόμη χάλια πονάω όμως..λιγοτερο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφια Αρσενιου, δεν σε ξανάδα; τι έκανες με τα...μαθήματα πηλού..(ρωτάει η δασκάλα!)Θα σε πάρω τηλέφωνο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου έτσι πρέπει, να κρατάς μόνο τα όμορφα και τα άσχημα να τα ξεχνάς όσο μπορείς.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, ήταν η χειρότερη μου εμπειρία με οδοντίατρο,είναι δεύτερη φορά που δεν με πιάνουν οι παυσίπονες.

marronblogger είπε...

Καλό Πάσχα Αχτιδούλα μας γλυκιά, πολύ σπέσιαλ όπως πάντα οι δημιουργίες σου!!! Φιλιά πολλά, και μακριά κι αγαπημένοι να είστε με τον οδοντίατρο ;)

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου σας θαυμάζω για τη δύναμή της ψυχής σας παρά τη συνεχή ταλαιπωρία σας! Οι δημιουργίες σας είναι όλες τόσο υπέροχες!!! Είναι απίστευτο πόσο όμορφα πράγματα φτιάχνετε!!! Ευχόμαστε σε όλους σας καλή Μεγάλη Εβδομάδα!! Σας φιλούμε με πολύ πολύ αγάπη!!

xeniaRte είπε...

υπέροχα και άκρως Πασχαλινά μα και Ανοιξιάτικα τα καλαθάκια σου....τυχεροί οι πελάτες της κόρης σου!Καλήν Ανάσταση και πάλι δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς!

HUMIDA είπε...

Καλή Μεγαλοβδομάδα Αχτίδα μου! Εύχομαι η ταλαιπωρία που πέρασες στον οδοντογιατρό (πόσο σε νιώθω...) να είναι η τελευταία..Δες το σαν το δικό σου "σταυρό" που με υπομονή, καρτερία και γαλήνη σηκώνεις. Δεν είσαι η μόνη όμως...στεκόμαστε όλοι δίπλα σου με την σκέψη και την προσευχή μας γιατί είσαι αγωνίστρια και ξεχωριστός άνθρωπος!Αυτά... από μια άγνωστη που σε νιώθει, Τέρη

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ!ΑΧ!Αχτιδα μου δεν τον μπορω καθολου τον οδοντογιατρο μπρρρρ!!!! Ομως τα αυγουλακια σου ειναι απιθανα οπως και οτι αλλο φτιαχνεις!!!!!!!!Φιλια Στελα.

kerina poiimata είπε...

Σήμερα σε καταλαβαίνω ίσως επειδη γύρισα απο οδοντίατρο!!
Αχτιδούλα μου κι εγω φέτος ειδικά έχω αυτη τη στεναχώρια αφού δεν εστειλα πουθενά πασχαλιάτικο πακετάκι....
Γιατί δικό μας είναι μόνο ότι χαρίζουμε!Αλλά καποιες φορές, ο χρόνος ή άλλα θέματα δεν μας αφήνουν....
Σου εύχομαι καλή ΑΝΆΣΤΑΣΗ και οι δημιουργίες σου ΄πως πάντα, όμορφες και με αγάπη!φιλιά!

Ariadne είπε...

Αχ γλυκιά μου τι ταλαιπωρία! Αλλά κι εμείς εδώ από την Παρασκευή τρέχουμε γιατρούς και νοσοκομεία γιατί ο άντρας μου έχει ξαφνικά πέτρα. Μπορεί να καταλήξουμε και σε εγχείρηση, θα δούμε. Τα αυγουλάκια σου πανέμορφα. Σήμερα στόλισα επιτέλους το τραπέζι μου και η λαμπάδα σου στο βάζο δείχνει πανέμορφη.AriadnefromGreece!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Από τα πιο όμορφα αυγουλάκια που έχω δει είναι τα δικά σου Αχτίδα μου!
Εύχομαι η ταλαιπωρία με το δόντι να σταματήσει σύντομα!
Φιλιά, καλό απόγευμα!

ασωτος γιος είπε...

καλη ανασταση να εχουμε πολλα φιλια

BUTTERFLY είπε...

Περαστικα βρε Αχτιδουλα μου! Καλη Ανασταση και παντα υγεια!