Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μόνη από χθες!


Η εικόνα τα λέει όλα! Έτσι απλά ήθελα να σας πω μια καλημέρα, σπίτι εδώ και δύο μέρες για να τακτοποιήσω κάποιες δουλειές μου , με πολλά όνειρα να κάνω πολλά μα με αποτέλεσμα να μη κάνω τίποτα. Όταν ο ..καμβάς μου μένει λευκός, τα πινέλα ξεχασμένα στη θέση τους και τα χρώματα κλειστά η διάθεση λείπει. 
Έπεισα τον άνδρα μου να μείνει για μία νύχτα στο κτήμα για να κάνει νωρίς τις δουλειές του γιατί εγώ είμαι μία καθυστέρηση  γι' αυτόν. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πει το βράδυ στο κινητό ότι..δεν έκανε τίποτα σχεδόν κι εγώ του είπα το ίδιο.Ήμαστε 40 χρόνια μαζί ,σε λίγες μέρες πάμε στα 41, στο σπίτι και τη δουλειά μαζί..είναι φυσικό να μάθαμε να λειτουργούμε μαζί.
Σήμερα έχω επίσκεψη σε γιατρούς για έλεγχο ( κρυφά από τον άνδρα μου) , θα πάω μόνη μου, ψιλοβαριέμαι, έχω ευτυχώς τη κυρία που φροντίζει το σπίτι μας, περιμένω και την Αθηνούλα μου που γυρνώντας στην Αθήνα από τους γονείς της θα κάνει μία στάση σε μένα. Έτσι αρχίζω τη μέρα μου με καφεδάκι με τη κυρία Στέλλα, στις 10 θα πάω να..παρκάρω τη Κλώντη για κούρεμα δυστυχώς  και 10.30 ραντεβού στο γιατρό μου. 
Μετά  λέω να γυρίσω με τα πόδια για να χαζέψω τα μαγαζιά της Μαρτίου κάτι που έχω καιρό να κάνω όσο θα αντέξουν τα πόδια μου βέβαια( υπάρχουν και ταξί). Παλιά μου άρεσε αυτό..να περπατώ με την εγγονή μου τότε μικρή , χέρι χέρι, να συζητώ μαζί της, να βλέπουμε τις βιτρίνες και να συζητάμε. 
Καλημέρα λοιπόν και όλα να σας πάνε καλά. Θα είναι μία ηλιόλουστη μέρα όπως είπαν.
Αχτιδένια φιλάκια!

13 σχόλια:

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου... σου εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι και ο γιατρός να σου πει τα καλύτερα, και τη βόλτα σου να απολαύσεις και τα πινέλα σου να πάρουν φωτιά!! Σ' αγαπώ πολύ κι ας έχουμε καιρό να βρεθούμε ...μια με το ένα και μια με το άλλο!!
Φιλάκια!

...irida... είπε...

χρονια πολλα!καλημερα γλυκια μου!

Ariadne είπε...

Άντε ελπίζω να είναι καλές οι εξετάσεις σου!AriadnefromGreece!

Sofia είπε...

Να έχεις μία όμορφη μέρα αγαπητή Αχτίδα!! Με πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές! Πολλά φιλούθκια :)

syros2js είπε...

Όλα καλά να πάνε με τον γιατρό, Αχτιδούλα μου και το μόνο σου πρόβλημα να είναι σε τί πόζα θα φωτογραφίσεις την Κλωντούλα, ναι?!
ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

HUMIDA είπε...

Χρόνια πολλά και φωτισμένα με το φως του αναστάντος Χριστού! Εύχομαι καλά αποτελέσματα και τα πινέλα σου να κάνουν και πάλι το θαύμα τους! Τέρη

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟ.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ-ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
http://www.e-radio.gr/OFF-Radio-Thessaloniki-i809/live

Kitchen Stories είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!

Όλα θα πάνε καλά και θα απολαύσεις και τις λατρεμένες σου βολτούλες!
Περιμένουμε να δούμε την Κλώντη με ύφος βαμπ!

Φιλιά και σ΄ευχαριστώ πολύ...
Ζ.

ANNA FLO είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου. Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι. Χριστός Ανέστη. Εύχομαι οι εξετάσεις σου να είναι καλές και η βόλτα σου να σου φτιάξει τη διάθεση
Καλό απόγευμα Αχτίδα μου

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Όλα καλά θα πάνε Αχτίδα και το κέφι θα γυρίσει !!!! Φωτο την Κλώντη κουρεμένη περιμένουμε !!!!!Φιλιά !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Μαρία Έλενα είπε...

Μια όμορφη μέρα να έχεις.
Φιλάκια ...

AgapameAnDolmas είπε...

καλημερααα αχτιδουλα μου γλυκια!!!! μακαρι να εχουμε και εμεις μια αγαπη σαν τη δικη σας!!! την επομενη φορα μη πας μονη θα σε μαλωσω!!! θα ερθουμε ολες μαζι σου στο γιαυτρο και μετα καφεδακι και κουτσομπολιο!!! :) καλα αποτελεσματα στις εξετάσεις!!!