Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Για όλους μας!

Φίλοι μου με την ελπίδα να πιάσει τόπο αυτό που κάνουμε!



Για την πείνα των παιδιών μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για τους άστεγους των δρόμων ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για τις αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για τους πολίτες που πεθαίνουν από τη φτώχεια ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για τις παραγωγικές ή μη ηλικίες που είναι στα αζήτητα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για τα παιδιά μας που φεύγουν στο εξωτερικό μετανάστες ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για την τρίτη ηλικία που δεν έχει φάρμακα και περίθαλψη ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Για τα δυσβάσταχτα χρέη που μας φόρτωσαν χωρίς να φταίμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Oταν καταλάβουμε οτι φτασαμε εως εδω οχι εξ αιτίας της Τροικας αλλα εξ αιτίας του τρόπου που ζούσαμε εως τώρα ,

οταν καταλάβουμε οτι τα λεφτά δε τα βρίσκουμε στα δέντρα αλλά τα δημιουργούμε , τα παράγουμε μέσω της εργασίας

κι όταν πάψουμε να υπακούμε στην πανίσχηρη καλοκουρδισμένη κομματική προπαγανδιστική μηχανή μαζών ,

δεν πιστεύω οτι υπήρξε σκεπτόμενος άνθρωπος που πίστεψε οτι αυτοί που ήταν στους δρόμους χθές βράδυ κατέβηκαν αυθόρμητα.Τότε ίσως υπάρξει ελπίδα για αυτόν τον τόπο.

Υπάρχουν πολλοι τρόποι για να χειραγωγείς τη μάζα.

Ε!!! λοιπόν οχι δεν θα το κοινοποιήσω γιατί όταν οι άλλοι ''εχτιζαν '' τις οικονομίες τους εμείς λιαζόμασταν ολημερίς κ τα βράδυα στα μπουζούκια ως το πρωί κι αυτό για δεκαετίες.

Κι είχαμε το θράσσος να λέμε '' Τα ρολόγια κ τα κορόιδα δουλεύουν '' Α!!! μη ξεχάσω κ τον ύμνο....'' χαλαραααα η ζωή είναι ωραία χαλαραααα''

Γιατί όσο διεφθαρμένη κ να είναι η πολιτική σκηνή μιας χώρας υπάρχει κ η κοινωνία οι πολίτες που έχουν/με μερίδιο ευθύνης για το χάλι της χώρας.

Φτάνει να υποδυόμαστε το ρόλο του θύματος .

Ζούσαμε με τα λεφτά των ευρωπαίων φορολογουμένων πολιτών για δεκαετίες κ ζητάμε τα ρέστα τώρα?

Τον σεβασμό των άλλων ξέρετε , δεν τον ζητάς κατεβαίνοντας στους δρόμους , τον ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΟΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τρια παλληκάρια σπούδασα με πολλές στερήσεις τίποτα δε μου χαρίστηκε στη ζωή.

Τρια παλληκάρια που πιάνουν τη πέτρα κ τη στύβουν.

Ούτε κομματικές πόρτες χτύπησαν , ούτε με τις ντουντούκες ολημερίς κ οληνυχτίς στούς δρόμους είναι.

Κερδίζουν το ψωμί τους με απόλυτη εντιμότητα.΄

Και είμαι απόλυτα περήφανη που τους έμαθα αξίες όπως να παλεύουν κ ποτέ να μην τα παρατάνε , να στηρίζονται στις δυνάμεις στους κ να μην επιτρέπουν σε κανέναν να χειραγωγεί τη σκέψη τους κ τη ζωή τους.

Οσο για τον χαρακτηρισμό σου δεν θα μπω στο πολωτικό παιχνίδι ''Απο δω οι Ελληνες κ απο κει οι Ανθέλληνες''

Είμαι μια περήφανη απόλυτα ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Ελληνίδα.

Αχτίδα σου ζητώ συγγνώμην που καταχράστηκα τον χώρο σου .
Δεν θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε το επιπεδο σου ξερεις απο τι φαινεται? οχι απο τα γελοια επιχειρηματα σου τα οποια πλεον και ενα 10χρονο παιδακι που εχει διαβασει 2 βιβλια στη ζωη του μπορει να αντικρουσει. αλλα απο το γεγονος και η ιδια ντρεπεσαι για τις θεσεις σου τοσο που δεν τις υπογραφεις καν. ετσι μπαινεις σε ενα ξενο τοιχο, λες 2-3 να μην πω χωρις καν το ονομα σου.

τελος παντων εγω θεωρω οτι μεγαλυτερος κινδυνος και απο την οικονομικη καταστροφη που μπορει να ερθει, ειναι αυτη η πολωση και ο διχασμος που συνεπαγεται. αυτο να το καταλαβουμε ολοι.

ρενα

Ανώνυμος είπε...

ζουμε με τα λεφτα των ευρωπαιων φορολογουμενων?? χαχα τι αστειο ανωνυμη? απο την ορφογραφια σου και μονο φαινεται οτι δεν εισαι πολυ του διαβασματος. πρεπει λοιπον να σου πω οτι οι ευρωπαιοι κερδιζουν πολλαπλως απο οτι μας εχουν δανεισει κατα καιρους. το μεγαλυτερο μερος των δανειων χρησιμοποιειται προς ικανοποιηση των υψηλων τοκων που πληρωνουμε. το να τσουβαλιαζεις ολους τους ελληνες (η γενικα πληθυσμους) και να λες οτι τους αξιζει η σημερινη κατασταση ειναι η επιτομη μιας φασιζουσας νοοτροπιας. οχι δε δανειζομασταν ολοι, οχι δεν τα φαγαμε στα μπουζουκια. διαβαστε και κανενα οικονομικο αρθρο που νομιζετε οτι τα ξερετε ολα. να προτεινω τον πωλ κρουγκμαν- νομπελιστα οικονομολογο? θα τον προτεινω λοιπον. πιθανον να συγκρουεται με την οικονομικη ιδιοφυια που εσεις ψηφισατε (βλεπε σαμαρας) γι αυτο προσεξτε να μη συγχιστειτε καλη μου.

μαρια

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΝΑ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΧ ΚΑΛΕ ΑΧ ΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΧΑΣΜΟ! ΑΚΟΥ ΔΕ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ! ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΑΙΝΤΕ!