Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Είμαι εδώ...!



Μία κουραστική μέρα με άπειρες εξετάσεις  μα πιο αισιόδοξη και...Αχτιδένια! Βέβαια θέλω λίγες μέρες ακόμα μέχρι τη μέση της άλλης εβδομάδος για να ξαναγυρίσω όπως ήμουν , χωρίς να φοβάμαι για ότι αγαπώ τόσο πολύ που να το κάνω ένα και το αυτό με την ίδια μου την ανάσα..
Ξέρω τι θα σκεφτείτε..στα 62 της..μεγάλη γυναίκα μπορεί να αγαπά τόσο πολύ; Κι εγώ θα απαντήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που η ζωή τους κυλάει σε χίλιες μεριές, που τους χωρίζουν χιλιόμετρα και χώρες και όμως είναι  η μοίρα είναι να συναντηθούν και να γίνουν ένα . Άνθρωποι που στο γέρμα του ήλου τους σκέπτονται τρόπους να είναι πάντα μαζί γιατί τους είναι αδιανόητο να πάρουν ξεχωριστά  μονοπάτια.
Η όλη αυτή κατάσταση με έκανε να σκεφτώ όλους αυτούς του γνωστούς και άγνωστους που αντιμετώπισαν τη..φοβέρα..της λέξης καρκίνος και να συνειδητοποιήσω με ενοχή τη μέχρι τώρα συγκαταβατική στάση  μου όταν την άκουγα . Ακόμα να σταθώ στη λαϊκή σοφία που δηλώνει με σιγουριά : Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες!
Θέλω να ευχαριστήσω για τα τηλεφωνήματα και τα προσωπικά μηνύματα και να ζητήσω συγνώμη για την ..άλλη πλευρά του χαρακτήρα μου που με κάνει εσωστρεφή και σαν στρείδι κλεισμένη στις σκέψεις μου όταν πονάω για κάτι άλλο ενώ γεμίζω με αστείρευτο χιούμορ όταν αφορά τον εαυτό μου!
 Για να σας αποδείξω του λόγου το..αληθές , έκανα συγχρόνως κι εγώ εξετάσεις ...για ηθική συμπαράσταση φίλοι μου και ο γιατρός έπαθε κάτι σαν...σοκ...σαν αποπληξία να πούμε!!!! Του έσπασα χαμόγελο και του δήλωσα ότι είμαι τόσο σκληρό καρύδι που δεν υπάρχει καρυδοσπάστης να με σπάσει!
Να σας ευχηθώ ένα καλό ΣΚ με υγεία πρώτα από όλα και να χαίρεστε κάθε στιγμή τα όσα σας δίνει ο Θεός ..τα απλά...τα καθημερινά...τα τόσο στερεότυπα βαρετά ίσως..μα.αν το σκεφτείτε και το συνειδητοποιήσετε..είναι όλα αυτά..η ΖΩΗ σας.
Αχτιδένια φιλάκια.

28 σχόλια:

Woman in Blogs είπε...

Όλες οι ευχές μου από καρδιάς για υγεία! Δύναμη!!!!

κυκλάμινο είπε...

καλά αποτελέσματα αχτιδάκι μου. Φιλάκια

Κωνσταντίνα είπε...

Με τόση η αγάπη και ευχές από τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω σας, ήταν αδύνατον να μην πάνε όλα καλά... Πολύ χαίρομαι...Φιλιά και να έχετε ένα ήρεμο σ/κ.

Ποδηλάτισσα είπε...

Χαζούλα μου όλα καλά θα είναι μέχρι το τέλος και εσύ θα χαμογελάς... γιατί Αχτίδα χωρίς χαμόγελο δεν νοείται!!!! Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι χαρές και λύπες μαζί μου!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου και στους δυο σας!!!!!!

Μπομπότη Αρετή είπε...

Αχτίδα μου, σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου, να πάνε όλα καλά και να έχετε πάντα υγεία και αγάπη!!!!

το στεκι της σοφιας είπε...

αχτιδουλα μου γλυκια να ηξερες τι αγωνια ειχα γιατι καταλαβα τι σκεφτωσουν κλαιω απο χαρα γιατι ολα πηγαν καλα σας αγαπω πολυ και τους δυο και το ξερης!!! σε φιλω με ανασταναγμο ανακουφησης!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλα αποτελεσματα στις εξετασεις αχτιδουλα μο! ολα θα πανε καλα! φιλακια!

ANNA FLO είπε...

Α δόξα το Θεό!!! Γι αυτό ήσουν τόσο χάλια....το έχω περάσει και εγώ και τώρα σε καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα...Ναι είναι όπως τα λες...αλλά σκληρό καρύδι είσαι και με τη βούλα του γιατρού. Μπορείς να σταθείς όρθια και δίπλα στους αγαπημένους σου
Όλα καλά μέχρι το τέλος εύχομαι μέσα από την καρδιά μου
Να είστε και οι δυο σας καλά και γεμάτοι αγάπη

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι οτι καλυτερο να ειστε παντα καλα. Βασιλικη Ωραιοκαστρο

Ariadni St. είπε...

έτσι δυνατη και γερη να ειστε πάντα!
Καλό Σαββατοκύριακο!
Φιλια πολλά :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους, η θετική σας αύρα θα με συνοδεύει όλο αυτό το καιρό.

Unknown είπε...

@αχτίδα,μανούλα μου γλυκια κ ντάντη μου αγαπημενε !!!!σας αγαπώ!!!!ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

επιτελους βρε αχτιδα! αυτη εισαι η αισιοδοξη, δε σου παει η αυτολυπηση, μην αλλαξεις τον εαυτο σου για τιποτα! τελος καλο, ολα καλα. καλο σ/κ να περασετε!

syros2js είπε...

Όπα! Φρένο! Όταν λες "στα 62... μεγάλη γυναίκα", τί εννοείς?
Ούτε γι' αστείο μην το ξαναπείς αυτό! Δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση...
Όλα καλά να πάνε, Αχτιδούλα, λατρεμένη όλων μας!!!
Έχεις την αγάπη μας πάντα!!!
Φιλάκια πολλά, γλυκά και δυναμωτικά!

Δημιουργία είπε...

Εύχομαι Γεωργία μου να πάνε όλα καλά από καρδιάς και να το ξεπεράσετε ότι και να είναι με τον καλύτερο τρόπο.

Unknown είπε...

Αχτιδα μου !!! όλα καλά θα πάνε !!!
καλο Σαββατοκυριακο ..φιλακια πολλα

AgapameAnDolmas είπε...

αχτιδουλα μου εισαι εδω και θα εισαι για καιρο.... ολη η αγαπη των φιλων σου {διαδικτυακων και μη} σου στελνει θετικη σκεψη και ολα να πανε καλα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΑΧΤΙΔΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!

metaxia nikolopoulou είπε...

Αχτίδα μου όλα καλά θα πάνε ,να εχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.φιλιά πολλά!!!!!!!!

alex είπε...

Η Αγάπη και τα συναισθήματα δεν έχουν ηλικία...... έχουν βάθος,νόημα,σκοπό και ατελείωτη προσπάθεια!!!!!
Ευχές για τα καλύτερα!!!!!!

enaoum είπε...

κρατησα στο αρχειο μου την τελευταια αναρτηση που μου φανηκε λιγο απαισιοδοξη και περιμενα με αγωνια την επομενη .σημερα που διαβαζω την νεα και αισιοδοξη αναρτηση αισθανομαι μια γλυκια ανακουφιση.

ruth_less είπε...

Υγεία εύχομαι από καρδιάς Αχτίδα μου.

Να στεκόμαστε με θάρρος και αισιοδοξία μπροστά σε αυτή την ύπουλη ασθένεια. Η επιστήμη κάνει το μέρος της αλλά συμβάλλουμε κι εμείς με την στάση μας στην αντιμετώπισή της.

Κι όταν δεν αφορά εμάς, αλλά ένα αγαπημένο μας, να γινόμαστε η αγκαλιά και η δύναμη του.

Στο λέω εγώ που ήμουν αποδέκτης αυτής της αγάπης, που με στήριξε 15 μήνες, και με έβγαλε και πάλι στην όμορφη πλευρά της ζωής.

Τα φιλιά μου.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικα να ειναι ολα Αχτιδα μου.Μια ασχημη φουρτουνα ειναι και θα περασει κοριτσι μου εχεις πιστη και δυναμη ........Τα φιλια μου και μια απεραντη αγκαλια !!!!!Στελα.

elenipap είπε...

Aγαπημενη αχτιδα, δοξα το Θεο μολις σε διαβασα τι ανακουφιση.Ολα θα πανε καλα γιατι, εχεις πιστη και αγαπη στον υπερτατο βαθμο.Ολα αυτα τα χρονια που ''μπαινω'' εσενα διαβαζω πρωτα ειναι σαν, οχι σε ξερω,και τρομαξα....Ηταν αυτο αφορμη, να θελω να γραψω.Πρωτη μου φορα σε σενα.Ωραια ειναι....Χαλαλι σου η πρωτια.Αγκαλιες και φιλια και στους δυο σας. Α,και τα γλυκα της Ιωαννας τελεια.........

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα μου ολα καλα ευχομαι σας ειχα εννοια αυτες τις μερες,σας στελνω ολη την καλη και θετικη μου ενεργεια ετσι οπως την εχω παρει πολλες φορες και απο εσας! Σας φιλω Μαρινα

Μαρία Έλενα είπε...

Περαστικά σας.
Φιλάκια ...

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλησπέρα. Καλώς σε βρίσκω. Ελπίζω να είσαι καλά. Καλή χρονιά , με υγεία , αγάπη, ευτυχία, ωραίες και όμορφες στιγμές και ότι επιθυμείς και επιθυμούμε. Μου λείψατε πολύ πολύ . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ ,μετά από τόσους μήνες. Φιλούθκια

Thalia Tzellou είπε...

Όλα να πάνε καλά Αχτίδα μου και τα αποτελέσματα να είναι ευχάριστα. Εχετε την αγάπη μας, τις ευχές και τις προσευχές μας.