Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστίες και..δωράκια για τα μπαζάρ!


Καλημέρα, καλημέρα μία κρύα μέρα έξω μα.η ζέστη ας είναι στη καρδιά μας αφού την πήρα όλη από εσάς.
Σήμερα έχω να πω ευχαριστίες για πολλά. Οι μέρες για τα μπαζάρ πλησιάζουν και λέω μπαζάρ γιατί είναι το ένα στη Πάτρα της φίλης Νικολίτσας που κάνει ένα φοβερό έργο εκεί και τα 2 μπαζάρ της Άρτος και Δράσης που διαρκούν μόνον για λίγες ώρες σε πρωινά αφού είναι σε αίθουσες φιλοξενούμενοι.
Η Άρτος και Δράση κάνει το ένα στον αυλόγυρο της Γαλλικής Σχολής Καλαμαρί ( το σχολείο μου!!!!) στις 30 Νοεμβρίου και το άλλο στις 7 Δεκεμβρίου στη Καλαμαριά.
Τώρα έχω καθήκον να ευχαριστήσω την φίλη Ελένη  που δεν ήξερα μέχρι τώρα και που χθες μου έστειλε ένα πακετάκι με κοσμήματα έργα της και το πρώτο δωράκι γούρι για τα φετινά Χριστούγεννα για μένα. Ευχαριστώ γλυκιά μου αναγνώστρια!


Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις κυρίες που πήγαν γάλατα στο μαγαζί της κόρης μου για τα παιδιά της Άρτος και Δράση και τις παρακαλώ όσοι κάνουν τέτοια κίνηση να βάζουν μέσα στη σακούλα χαρτάκι με τα ονόματα και το τηλέφωνο ώστε να ευχαριστώ και να το δηλώνω εκεί που τα δίνω, είμαι υποχρεωμένη να δηλώνω όνομα. Ευχαριστώ!
Όσο για μένα ..χθες έμεινα σπίτι αφού οι εγγονοί μου θα έρθουν σήμερα σπίτι μου και φανταστείτε τι έχει να γίνει με την...παράδοση του δώρου!
Και τι δεν έκανα χθες..Μάθημα με τη μικρή μου μαθήτρια που μου έφερε πανικόβλητη εργασία διαγωνισμό από το σχολείο της , την ηρέμησα και της είπα ότι..θα σκίσουμε και βαλθήκαμε να δουλέψουμε μία..σκακιέρα!
Τα δικά μου πακέτα για τα μπαζάρ κάθε μέρα γεμίζουν και δίνω προτεραιότητα στη Πάτρα που θα το στείλω την Δευτέρα πρώτα ο Θεός!
                                             Ημερολόγια!




                                             CD για το δένδρο!


                                            Κανδράκια!




                                           Καπάκια!



Τα άλλα μου την ..επόμενη φορά γιατί ..τι Αχτίδα θα ήμουν αν δεν επιβεβαίωνα ότι δεν κάθομαι ήσυχη ποτέ!
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις ευχές..μόλις ήρθαν τα ..αγόρια μου και όπως καταλαβαίνετε..πάω για..κρέπες!
Αχτιδένια φιλάκια!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου αχτίδα!!!θα το ξαναπώ τα ρόδια σου με τρελενουν! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!η δουλειά σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!να περάσεις όμορφα με τα ζουζούνια σου!!φιλιά πολλά βικη

Κική Κωνσταντίνου είπε...

πανεμορφα!!!! μπραβο σας για ολη τη συνολικη προσφορα!

Unknown είπε...

@αχτιδα,πολυ τελεια ολα μανούλα μου!!ολα απο τα χερακια σου,μου λείπετε!!!αντε ουτε ενας μηνας δεν εμεινε!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Φιλενάδα μου αγαπημένη υπέροχα τα δωράκια σου για το Αντωνοπούλειο και σίγουρα θα βοηθήσουν το έργο αυτών των υπέροχων ανθρώπων!!!! Την Τετάρτη θα σου στείλω και εγώ το πακετάκι μου για το Άρτος και Δράση!!!!! Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!!

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου δεν χορταίνω να κοιτάζω τα έργα σας. Είναι όλα τόσο όμορφα!!! Μπράβο για την προσφορά σας!!! Να είστε όλοι καλά!!

Unknown είπε...

Να συνεχίζετε με αγάπη το έργο σας γιατί είναι σπουδαίο !!!
Πολλά φιλιά
Σόφη