Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μία συνάντηση με φίλες μπλόγκερ, ένα όμορφο βραδάκι και..καλό ΣΚ!



Καλημέρα. καλημέρα φίλοι μου, νάτο στο ΣΚ μπροστά μας.. βέβαια δεν νομίζω ότι τουλάχιστον για μένα να είναι διαφορετικό όμως δέχομαι τη κάθε μέρα όπως μου έρθει και κάνω το σταυρό  μου στο κάθε της τελείωμα !
Νάτο..το πρώτο μας μπρόκολο φίλοι μου και μη το βλέπετε σκούρο..είναι από το είδος με αυτή την απόχρωση.



Τα λάχανα μας άρχισαν να δένουν όπως λέει ο άνδρας μου και είμαι σίγουρη ότι όταν θα φτιάξει με το πρώτο ..λαχανοντολμάδες θα τους βάλει στα σίγουρα φωτογραφία σε κορνίζα!!!!!!




Χθες μία τόσο "γεμάτη " μέρα για μένα. Δεν πάω στο κτήμα αυτές τις μέρες γιατί όπως καταλαβαίνετε πονάω με την υγρασία και το καιρό . Έρχονται μέρες που μετανιώνω για την εγχείρηση που έκανα. Βέβαια δεν πονάω όπως τότε όμως..όμως..αισθάνομαι ότι ποτέ δεν θα ξαναγίνω όπως παλιά αφού δυσκολεύομαι στις κινήσεις μου εγώ που κουνιόμουν σαν ..σβούρα! 
Χθες που λέτε..με κάλεσαν ευγενικές φίλες μπλογκερ στο καφέ της κόρης μου που το έχουν κάνει στέκι συναντήσεων.Οι φίλες " πλέκτριες"παθιασμένες με το χόμπι αυτό με εξέπληξαν με τα όσα έφτιαχνα και έδειξα κι εγώ με ..θράσος το πλεκτό μου που από ευγένεια σίγουρα το χειροκρότησαν ( αν βλέπατε τα δικά τους το δικό μου ..κάτι με ..σφουγκαρόπανο έμοιαζε!) .  Βέβαια όλες μικρούλες και μερικές μόνο γνωστές από τα ψευδώνυμα τους. Θέλω να με συγχωρείτε όταν σας συναντώ..είστε τόσες πολλές που το ..προβληματικό πλέον μυαλό μου δεν προλαβαίνει να..ταξινομήσει και να ταχτοποιήσει την εικόνα του προσώπου σας με το όνομα.
Με δέχθηκαν με αγάπη και πέρασα μία υπέροχη βραδιά  και..έμαθα κι όλας πράγματα για το πλέξιμο. Αν βλέπατε τι δημιουργίες κάνουν!!! Δυστυχώς η φωτογραφική μου μηχανή χάλασε και δεν ξέρω να περνώ φωτογραφίες από το κινητό που που να ..πάρει η ευχή έχει και καλή!
Σήμερα ξημέρωσε μία νέα μέρα..και ελπίζω να είναι χαρούμενη, εύκολη και γεμάτη όμορφες στιγμές.
Χαμόγελο φίλοι μου, σας εύχομαι τα καλύτερα και ..όλα να πάνε καλά!
Αχτιδένια φιλάκια σε όλους εσάς που με τιμάτε στο ..καναπέ του μπλοκοσπιτιού μου!

22 σχόλια:

love2love είπε...

εδω τα καλα λαχανα στα δυο το ενα δωρο

Louisette είπε...

Nice post and post, greeting from Belgium

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αγαπη μου!
χαιρομαι να βλεπω να περνατεομορφοα!

φιλακια πολλα! καλο σκ να εχετε!

Κωνσταντίνα είπε...

Δεν γράφω συχνά, αλλά σας διαβάζω κάθε μα κάθε μέρα. Πόσο υπέροχος ο κήπος σας! Όταν ο κόπος αποδίδει έχει άλλη νοστιμιά το κάθε φαγητό... Καλό σκ!

Marie είπε...

Έχει δίκιο ο Δημήτρης! Τα λάχανά σας όντως γίνονται πολύ όμορφα και φαντάζομαι θα γίνουν και πολύ νόστιμα! Αυτό που λες για τη ταυτοποίηση προσώπου - ονόματος το παθαίνω κι εγώ, αλλά για φαντάσου να με ταυτοποιήσεις με τον Άγιο Βασίλη όπως είμαι τώρα ε? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!(ή μάλλον ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!!) Όσο για το μαγαζί της κόρης σου αν έμενα κοντά σας σύγουρα θα το'χα κάνει στέκι μου!!! Φιλάκια κούκλα μου!!!! Καλό Σ/Κ!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Γεια σου Γεωργία μου!
Ο κήπος σας δε μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από καταπληκτικός με τόσο μεράκι που δημιουργήθηκε!!
Λίγες φωτογραφίες που έχω δει από το μαγαζί της κόρης σου, φαίνεται πανέμορφο και με γούστο οπότε άνετα θα το έκανα στέκι μου! Γι'αυτό και όταν ήταν να ανεβούμε Θεσ/κη σου είπα να βρεθούμε εκεί αλλά μας τα χάλασε η άδεια του καλού μου.. Να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο σε φιλώ!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

πάντα όμορφες στιγμές να έχει η μέρα σου Αχτίδα μας

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 1 είπε...

Γεωργία καλησπέρα. Χθες ήταν μια πολύ όμορφη και γεμάτη χαρά συνάντηση. Ηταν τιμή μου που σε γνώρισα από κοντά. Οσο για το πλεκτό σου, είναι υπέροχο. Ο εγγονός σου θα το χαρεί και θα το φοράει για αρκετά χρόνια. Αν θέλεις να του βάλω ένα χεράκι,θα είναι χαρά για μένα και ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε και να συζητήσουμε τόσα μα τόσα ενδιαφέροντα θέματα. Ο δε κήπος σας είναι άξιος θαυμασμού και κάθε επαίνου. Ο σύζυγος επάξια κρατά τον τίτλο του οικοκαλιεργητή. Οσο για τους λαχανοντολμάδες, εν αναμονή και όλο και κάτι θα φτάσει στην Ιωάννα για να το γευτούμε. Σε φιλώ και περιμένω με χαρά να ξαναβρεθούμε με κάθε ευκαιρία, είσαι χαρά για όσους βρίσκονται δίπλα σου. Μαριέτα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, κοριτσάκι όταν κάνει τους λαχανοντολμάδες..ξέρεις το δρόμο εσύ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ retriever merci beaucou ma chere ami.J¨etais a Belgique depuis une anee.Merci pour la visite a mon blog.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ, Καλησπέρα πια φίλη μου καλή Κυριακή να έχεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου σ' ευχαριστώ , ο κήπος του άνδρα μου είναι μία χαρά για μας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie μου με καμάρι λέω ότι τα λαχανικά μας είναι πεντανόστιμα, όσο για το άλλο.άστα να πάνε..ντρέπομαι κάποιες φορές που αναγκάζομαι να ρωτάω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Katerina Verigka, φίλη μου μικρή θα σε περιμένω όποτε το αποφασίσεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου γλυκό σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dimiourgia Epikinonia, η χαρά ήταν δική μου και βέβαια θα υπάρχει και άλλη συνάντηση να τα πούμε από κοντά.

Hfaistiwnas είπε...

Καλό υπόλοιπο ΣΚ Αχτίδα μου!

Hengeo είπε...

Μπράβο για τη συνάντηση και καλό υπόλοιπο Σ/Κ να έχετε!

Άννα είπε...

Η χαρα ηταν ολη δική μας που σε ειχαμε στην παρέα μας!!!!
Με το καλο και πάλι για να δουμε και τι εχεις κανει με το καινουργιο νημα που πηρες!!!

Υπεροχος ο μπαξες του κ. Δημητρη! Γεια στα χερια του και με το καλο και οι λαχανοντολμαδες!

Μαρία Έλενα είπε...

Να περνάς πάντα τόσο όμορφα
Φιλάκια ...

Σοφία Τσιμάρη είπε...

το χω ξαναπει .....σας βλεπω και σας χαιρομαι.........να στε παντα καλα

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Ένας υπέροχος κήπος από 2 υπέροχους ανθρώπους!!! Τι καλά που μπορείτε και βρίσκεστε κάποιες διαδικτυακές φίλες....πολύ ζηλέυω. Περιμένω με αγωνία το πλεκτό σου.....ελπίζω να μη δυσκολευτείς.