Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Γέμισε η περιοχή με πακετάκια εμβολίων λύσσας ή..δηλητήρια;


Φίλοι μου σήμερα ανακαλύψαμε μέσα στο κτήμα μας ένα από τα..δωράκια που πέταγαν αεροπλάνα χθες δήθεν για εμβόλιο λύσσας. ΑΜΦΙΒΆΛΩ! 
Κοιτάξτε τι γράφει επάνω...





Είπαν ότι αν δούμε νεκρά ζώα να μην τα αγγίξουμε και να ειδοποιήσουμε την αστυνομία. ΑΥΤΑ  όμως πέφτουν σε κατοικημένη περιοχή, να φανταστείτε ότι το κτήμα μας είναι μόλις 500 μέτρα από τα τελευταία σπίτια και σε αυτά τα 500 βρίσκονται ένα κέντρο εκπαίδευσης σκύλων, μάντρες υλικών και βιοτεχνία ξύλινων σπιτιών.
Το..αντικείμενο γράφει να μη το αγγίξουμε με γυμνά χέρια και αν γίνει κάτι τέτοιο να πάμε ΑΜΕΣΩΣ σε πλησιέστερο νοσοκομείο!!!!!!!!!
Σήμερα όσο ήμασταν εκεί ο ουρανός γέμισε από ουρές αεροπλάνων αν και αυτό που τα πέταξε ήταν ένα τύπου Τσέσνα. Από χθες όλοι ψάχνουμε μέτρο μέτρο όλη τη περιοχή για να μη τα φάνε τα σκυλιά των γειτόνων και η Κλώντη ευτυχώς είναι πάντα στα πόδια μου.
Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν αυτό οι..υπεύθυνοι..αν ήθελαν μπορούσαν να κάνουν εμβόλια δίνοντας τροφή σε αδέσποτα εδώ και εκεί. Εμείς με τον άνδρα μου βλέπουμε και ταΐζουμε μονίμως μία ..συντροφιά 8 τέτοιων που περιμένουν πάντα στο ίδιο σημείο.
 Όπως καταλάβατε..ήμουν στο κτήμα.. όμως..συγχίστηκα με αυτό που βρήκα.
Το θερμοκήπιο μας είναι μία χαρά με τους καρπούς του και περιμένει να..φορολογηθεί και αυτό πλέον!!!



Μόλις έρχεται κάνει..επιθεώρηση!



Η...Πόπη μας έχει κάνει κατοχή το κινέζικο λάχανο!



Όπως καταλαβαίνετε το έχει κάνει σπίτι της και αποφασίσαμε να μη το..φάμε.. της το παραχωρήσαμε γιατί...μας αφήνει και την..πιάνουμε κι όλας! Είναι δυνατόν μία σαύρα να μπορεί να ξεχωρίζει;



Τι εργατικό παιδί έχω εγώ...βάζει άγρια πράσα 80 ρίζες. Είναι ένα ιδιαίτερο πράσο που το αγαπούμε πολύ και κάνει θαυμάσιες πίτες.
Αρκετά σας κούρασα με το δικό μας μεράκι, αύριο έχω συνάντηση με μία από εσάς που έρχεται στη πόλη μας..μία ακόμη ανώνυμη θα γίνει πλέον γνωστή μορφή  στη σκέψη μου.
Αχτιδένια φιλάκια..όπως πάντα..σε όλους για μία καλύτερη μέρα!


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ αχτιδα μου μας ψεκάζουν! αλλά αφού λέει για τη λήσσα καλό θα είναι!

Elenfly είπε...

Αυτα τα εμβόλια αχτίδα μου επρεπε να τα πάρουν οι ίδιοι γιατί αυτοί λύσσαξαν να μας φορολογούν!να πάρουν το φάρμακό τους να ησυχάσουμε και εμείς!Ωραίο το θερμοκήπειό σας γειά στα χέρια σας!

Hfaistiwnas είπε...

Λέτε δηλαδή να είναι επίτηδες φόλες και όχι εμβόλια;
απαπαπα!
Σας έμαθε η Πόπη πια γι' αυτό και κάθεται!!! :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, καλμέρα φίλη μου ! Αν σου πω οτι χθες όλη τη μέρα περνούσαν αεροπλάνα επάνω από τη περιοχή;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ elenfly, γλυκιά μου δεν τους πιάνει οτιδήποτε αυτούς..ούτε καν στριχνίνη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, καλημέρα Γιάννη μου! Η σαυρούλα μένει μέσα σε αυτό το λάχανο σαλάτα!Μας βλέπει κάθε μέρα, στέκεται, την αγγίζουμε, δεν φεύγει παρά μόνο να χωθεί μέσα του για..ύπνο!

Ποδηλάτισσα είπε...

Απίστευτα πράγματα!!!!! Και αν αυτά τα πακετάκια τα βρει ένα παιδάκι, τα πιάσει και δεν το πει... τότε τι γίνεται, και ευθύνες από που θα ζητηθούν???? Εγκληματικές ενέργειες!!!!! Το κτήμα έχει γίνει όνειρο και το θερμοκήπιο θα βγάλει ονειρεμένα προϊόντα!!! για την φορολόγηση προσέξτε... είναι ικανοί να σας φορολογήσουν για μεγαλοπαραγωγούς!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια Αχτιδούλα μου!!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα Αχτίδα μου...
....Τι πετάνε;
Είναι με τα καλά τους;
΄Ετσι θα λύσσουν το πρόβλημα;
Ποιος σοφός τα σκέφτηκε όλα αυτά;
...Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως κυριαρχεί το παράλογο σ΄αυτή τη χώρα!!

Η Πόπη πρωταγωνίστρια στο κτήμα-καμάρι!! Που να΄ξερε τι promotion της κάνεις...!
Πολλά φιλιά
**Αννιώ**

Ανώνυμος είπε...

@ Ποδηλάτισσα, φίλη μου ΑΥΤΟ ακριβώς λέω κι εγώ και η γειτόνισσα μου, ψάχναμε σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το χώρο που μπορούσαμε.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλο μηνα αχτιδουλα μου!

Ανώνυμος είπε...

καλο μηνα!!Τα εμβολια στη βουλη να τα πεταξουν μπας και δουμε ασπρη μερα!!!!
ΜΙΝΑ

Ριτα Τρικαλα είπε...

ΑΧ Αχτιδα μου!Τι να πρωτοσχολιασω!Θελω αισιοδοξια την ομορφια της φυσης ολα οσα δινει μαζι με ολα τα ζωντανα του Θεου......αλλα πολυ μαυριλα ...τι να πω υπομονη .Καλο Σβκυριακο

Penelope είπε...

Μασκότ!!! Η Ποπίτσα η συνονόματη :-)))
Αυτό με το εμβόλιο λύσσας που είναι "φόλα" δεν μπορεί να το σκέφτηκαν κανονικοί άνθρωποι.

Μαρία είπε...

Πολύ επικίνδυνα πράγματα που υποτίθεται ότι είναι για το καλό μας.Δεν θα ήθελα να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν τα έβρισκε ένα παιδί κ δεν το έλεγε ΑΜΕΣΩΣ οπως γράφει η συσκευασία!

Unknown είπε...

Εχουν ειδοποιησει τις υγειονομικες αρχες(το ξεραμε εμεις δηλαδη) εδω και 2 μηνες οτι θα γινει αυτο με το εμβολιο.Ειδικα στην περιοχη Σερρων-Δραμας-Φλωρινας περισσοτερο οπου ειχαμε και κρουσματα λυσσας.Το γραφει πανω-RABIES ..τωρα γιατι πετανε τοσο κοντα...ειναι και ο αερας που τα παρασυρει τι να πεις.....Παντως εμεις στην Δραμα στην περιοχη δηλαδη που ανηκω εγω υγειονομικα το ειχαμε κολλησει σε αφισες,το λεγαμε ευχομαι να μην παθει κανεις τιποτα παρα μονα τα ζωακια να το φανε γιατι ειναι εμβολιο και οχι δηλητηριο...ειναι δηλαδη ο ιος της λυσσας σε μικρη ποσοτητα οπως το εμβολιο που κανουμε στα σκυλακια μας,ωστε να μην κολλανε λυσσα το ενα απο το αλλο.Ευχομαι λιγο να σας εξηγησα....Παντως καλο θα ηταν ΝΑ ΜΗΝ το ακουμπησει κανεις !!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πιστεύουν πως είναι για καλό αυτό το εμβόλιο αλλά αν πάθει και κάποιος κάτι δεν έγινε τίποτα.
Καλό μήνα αχτίδα.
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα, έχω ακούσει ότι ο μόνο ο άνθρωπος δεν πρέπει να το ακουμπήσει γιατί περιέχει εμβόλιο λύσσας (δηλαδή στελέχη του ίδιου του μικροβίου λύσσας). αλλά τα σκυλιά αν το φάνε, δεν παθάινουν τίποτε όπως και οι αλεπούδες. είναι εμβόλιο για τη λύσσα. μήπως να ρωτούσατε έναν κτηνίατρο και να τα αφήνατε τα δολώματα? γιατί αν όντως έχει διαδοθεί η λύσσα στις αλεπούδες, μάλλον είναι καλύτερο να εμβολιασθούν και τα αδέσποτα στις αγροτικές περιοχές.