Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Να κάνετε πάντα ότι σας κάνει ευτυχισμένους!

Με τη σημερινή ζέστη νομίζω μπήκαμε με τα ..τσαρούχια στον Αύγουστο φίλοι μου!  Εμείς τα δυο μας λοιπόν περάσαμε το ΣΚ όπως τυχαία μας ήρθε πάντα όμορφο γιατί έχουμε πάντα μέσα μας τη διάθεση να τα βλέπουμε έτσι και να χαιρόμαστε ακόμα και όσα δεν είναι τέλεια...
 Ένα 2ο επιτέλους  μπάνιο έκανα στη θάλασσα το Σάββατο καλεσμένοι σε φίλους αγαπημένους και τη Κυριακή μετά από 3 μέρες...αποχή από το κτήμα ε!..πήγαμε να ποτίσουμε τα δενδράκια μας και να μαζέψουμε τους κόπους του Δημήτρη μου.  


Όπως βλέπετε είμαι ειλικρινής..λέω...οι δικοί του κόποι γιατί εγώ απλά προσφέρω τη παρέα μου, τη φλυαρία μου καθώς κεντάω ..παρατηρήσεις και μουρμούρα για να φορέσει το καπέλο του και αντηλιακό...
Βέβαια υπάρχει και η  κουβεντούλα με τη γειτόνισσα που μόλις με είδε κόντεψε από τη χαρά της να κηρύξει τη μέρα ..γιορτή. Παίρνει το καφέ της στο χέρι και έρχεται να τα πούμε! Είναι όμορφο να σ' αγαπούν πραγματικά φίλοι μου, να χαίρονται με τη παρουσία σου..
Η ζέστη φοβερή..μας έφαγε και ο ποντικός τη πισίνα...του κάναμε όμως κι εμείς μία ..κηδεία..άφαντος έγινε ο καημενούλης..τον λυπήθηκα μα δεν υπήρχε λύση άλλη!
 Πάντως σήμερα είδα και δύο πανέμορφες μεγάλες σαύρες παπαγαλί χρώμα με γαλάζιο τουρκουάζ λαιμό!!!



Το παλικάρι μου εργαζόμενο!!!!!Τα έχει υπό διωγμό τα χόρτα..Το θερμοκήπιο πάντως μάλλον τελειώνει και πρέπει να βάλουμε άλλα φυτά, οι καρπουζιές μας και οι καινούργιες πάνε περίφημα όσο για τα πεπόνια μας..τα ωραιότερα που έχω φάει!!
Πάντως αν θέλετε το πιστεύετε..εμείς ζήτημα να φάγαμε 2..όλα τα μοιράζει ο χρυσός μου και αισθάνεται υπέροχα κι εγώ μαζί του!


Κουράζεται, αδυνάτισε..πάει η κοιλιά...μα είναι πανευτυχής σ' αυτό το κτήμα οπότε..χαίρομαι μαζί του. Άλλωστε κι εγώ τη "βρίσκω" με την ησυχία που έχει.. μα η ζέστη δεν αντέχεται..Σαν την Άνοιξη παιδιά δεν έχει..το ξαναλέω.
Την επόμενη εβδομάδα οι κόρες μας πάνε διακοπές..οπότε παίρνω κι εγώ άδεια από..γιαγιά...ευτυχώς έχω και..θετές κόρες (ξέρω τι κάνω η εξυπνούλα) και θα έχω εκείνες παρέα!
Καλή μας εβδομάδα..πρέπει να δουλέψω αυτήν σίγουρα..έχω υποχρεώσεις που τις πήγα πίσω..να δούμε με τη ζέστη που θα βρω τη διάθεση..
Καλά να περνάτε όσες είστε σε θάλασσα ..βουτιές...παγωτά...βεγγιέρες τα βράδια με φεγγάρι...
Αχτιδένια φιλάκια..σε όλους..

3 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αυτή είναι φιλενάδα η χαρά του ερασιτέχνη κηπουρού, να μοιράζει την
πραμάτεια του ,, Να είναι καλά και πάντα με δύναμη να ασχολείται !!!
Κι εσύ να του κάνεις παρέα ...
κεντώντας, κι αυτό δημιουργία είναι
και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα !!
Καλό σας ξημέρωμα και καλή εβδομάδα !

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Το τερπνόν μετά του οφελίμου! Θα γίνει μοντελάκι από την πολλή δουλειά! Να προσέχει όμως τώρα με τη ζέστη!
Καλά να περνάμε όλοι!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Αχτίδα μου,είσαι απίστευτη !!!
Εγώ βλέπω σαύρες και μου σηκώνεται η τρίχα κι εσύ θαυμάζεις τα ωραία τους
χρώματα !!!! Η καλλιτεχνική σου φύση
ευθύνεται γι αυτό !!!!
Να περνάτε καλά με το Δημήτρη σου!!
Ευχομαι να έχετε υπερπαραγωγή
για να μπορείτε να χαρίζετε ακόμη
περισσότερα !!!!!!