Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τι κάνει ο άνθρωπος όταν..βαριέται;


Τι κάνει ένας ανήσυχος άνθρωπος σαν κι εμένα όταν μένει σπίτι;...τρώγεται με τα ρούχα του! 
Με έχει πειράξει λιγάκι η ζέστη, δεν είμαι για πολλές μετακινήσεις μα δεν είμαι και για..κρεββάτι βέβαια..
Ξαναπήρα για λίγο το μπαστουνάκι μου , σε λίγο το..ξαναπέταξα, ξαναπήρα τα χάπια μου ..σε λίγο τα ξαναεγκατέλειψα..οπότε..τι μένει;  
Σουλατσάρισα στα μπλοκ σας σιωπηλά, αόρατα χωρίς όρεξη για σχόλια δυστυχώς.. πότισα και τάισα τα ζωάκια μου στη..Farma 2  στο face book..
Χώθηκα στο εργαστήρι μου για λίγο όμως..αισθάνομαι άσχημα όταν φτιάχνω πράγματα και ο Δημήτρης μου είναι μέσα μόνος του ..οπότε..τα παράτησα με ένα απλό κουτί σαν επίτευγμα !!!



Έπαιξα με το..Picasa όπως βλέπετε και μου άρεσε!
Μετά πιάστηκα με τη κουζίνα..ο Δημήτρης μου έφερε μικρά μελιτζανάκια μαζί με τις μελιτζάνες και έτσι έφτιαξα με τις μεγάλες μελιτζανόπιτα ( με έτοιμο φύλλο η τεμπέλα) και με τις μικρές τι άλλο;



Είναι η δεύτερη φορά που φτιάχνω φέτος μα αυτή τη φορά έκανα μία αλλαγή στο άρωμα , έβαλα αρμπαρόριζα και πιστέψτε με έκανε τη ..διαφορά!
 Το μελιτζανάκι μου έγινε υπέροχο σε άρωμα και γεύση. Προσπαθώ να θυμηθώ ποιος μου είπε τελευταία ότι τρελαίνεται για μελιτζανάκι να του στείλω!




Μη νομίζετε ότι σταμάτησα εδώ..έκανα για το παππού μας τη μπουγάτσα της ..τεμπέλας που είδα πρόσφατα σε ένα μπλοκ (συγχωρέστε τη μνήμη μου) όσο ο άνδρας μου συνέχιζε να φτιάχνει ..σάλτσες..
Πω να του πω ότι έχει φτιάξει τόσες σάλτσες που δεν θέλω να τις βλέπω μπροστά μου!!! Μα μου έχει σαν δικαιολογία ότι τις φτιάχνει και για τις κόρες του.Σήμερα λοιπόν έφτιαχνε σάλτσες με ..μελιτζάνα μέσα!!!!
Η μικρή μας φίλη από το ταμείο του σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας ήταν ο αποδέκτης και δοκιμαστής των όσων φτιάξαμε χθες..ελπίζω να της άρεσαν και να μη πάψει να μας μιλάει όποτε μας βλέπει στο δικό της ταμείο. Είναι ..φαν του άνδρα μου και της κουζίνας του!
Από Δευτέρα γυρίζουν και οι κόρες μας..τα εγγόνια..μας έλειψαν είναι αλήθεια μα χαιρόμαστε που περνούν και οι δύο καλά στα μέρη που πήγαν.
Αύριο θα πάω στο κτήμα αν είμαι καλύτερα..που θα είμαι δηλαδή..όχι που θα κάτσω με΄σα σπίτι...ακόμα και η Κλώντη με κοιτά με παράπονο!
Αχτιδένια φιλάκια λοιπόν,  καλή Κυριακή, καλά να περνάτε φίλοι μου..ευχαριστώ που είστε πα΄ντα εδώ..στο μπλοκόσπιτο μου..παρεΐτσα..

11 σχόλια:

Beauty Follower είπε...

Αααα μα εισαι πολύ παραγωγική!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

nikiad.blogspot.gr είπε...

Καλώς να τους δεχθείς !!!!! Μπορώ
να φαντασθώ πόσο πολύ τους επιθυμήσατε !!!!!
Καλά πόσα πράγματα έφτιαξες???
φιλάκια !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γλυκο μελιτζανακι εχω να φαω απ'τον καιρο που πηγαινα δημοτικο,αυτα ειναι τα καλα του κτηματος''Καλως να τους δεχθεις και να εχεις μια ονειρεμενη κυρικη'''
ΜΙΝΑ

Ρένα είπε...

Πρέπει να είναι πεντανόστιμο το μελιτζανάκι σου Αχτιδένια μου!!!!Καλώς να δεχτείς τα παιδιά σου!!!Πολλά φιλάκια!!!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Δηλαδή, Αχτιδούλα μου, τι κάνεις όταν δεν βαριέσαι;;;!!! Εσύ παιδί μου, βάζεις κάτω.....100 εικοσάρες!!! Χαχαχά!!!! Αλλά και ο σύζυγος, δεν πάει πίσω!!
Με το καλό να δεχθείς τα παιδιά και τα εγγόνια.
Καλή σου ημέρα.
Υ.Γ. Αν σου περισεύουν σάλτσες, μην ανησυχείς! Στείλε από εδώ μερικά βάζα και να είσαι σίγουρη ότι, θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο!!!
Φιλιά στο Κλωντίνι.

Unknown είπε...

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ!

Λένα είπε...

Γλυκειά και αξιολάτρευτη αχτιδούλα
¨Γειά στα χεράκια σου¨
Ποιά να συγκριθεί μαζί σου???
Είσαι άπαιχτη
Φιλάκια στο ζουζουνιάρικο Κλωντάκι

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Γιωργία μου...σκεψου να μην βαριόσουνα... εσύ παιδι μου δεν καθεσαι καθόλου..!!! ειναι αλήθεια οτι μια τεμπελίαση με εχει πιασει και μένα.αλλα εγώ δεν κανω τίποτα..μπραβο κορίτσι μου ακομα και οταν βαριεσαι δημιουργεις .. ετσι να είσαι παντα.. φιλακια.. απο Κρητη...

Μαρία Έλενα είπε...

Καλά να περνάς γλυκιά μου
Φιλάκια ...

Unknown είπε...

Μελιτζανάκι; Τρελαίνομαι!!!
Αχτιδένια, καλώς να δεχτείς τα παιδιά...είμαι σίγουρη πως μια υποψία μελαγχολίας στο κείμενο, έχει να κάνει με την απουσία τους...
Πολλά φιλιά
***Αννιώ***

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλώς να δεχτείς τα κορίτσια σου Αχτίδα μου!!! Μελιτσανάκι γλυκό δεν έχω φάει ποτέ! Οσο για εσένα τελικά κάθεσαι στο σπίτι για να ξεκουραστείς ή για να κουραστείς περισσότερο; χιχι! Κάλη